דיון-קרלוס צקאנה,רמי אליהו

דיון-קרלוס צקאנה,רמי אליהו

שני ברגים חשובים שהיו לקבוצה בעונה החולפת עזבו רמי אליהו חזר לליגת העל וצקאנה בירושלים. מה דעתכם על ההעברות האלה? האם היה כול כך דחוף לשחרר את 2 השחקנים הטובים והחשובים האלה? דעתי:אני ממש לא מבין את לנדאו איך יתכן מצב שהקבוצה תשחרר סמל כמו רמי אליהו שחקן שיכול להעמיד את הקישור של הפועל ב"ש כקישור חזק ואפקטיבי במיוחד וזו טעות נורא שאני מאמין נשלם עליה חזק בקטע של ניהול משחק צקאנה-לא מבין איך אפשר לתוור על החלוץ היחיד בקבוצה. כרגע אין לנו בסגל חלוצים אפקטיבים וטובים,לא שאני שולל את ינון ברדה שהשנה תגיע לו ההזדמנות כניראה מהמכירה הזו. אבל צקאנה בורג חשוב בקבוצה במיוחד למסחת השערים הנמוכה שתהיה לנו העונה

דארקו

New member
ובקשר למה שרשמת אחי..

העניין עם רמי אליהו היה שפשוט לא רצו אותו בקבוצה. בעונה שעברה הציפיות מאליהו היו מאוד גדולות, ציפו כי רמי אליהו שהיה השחקן המרכזי בעונות שעברו יתרום רבות לקבוצה ויחזיר את הקבוצה לליגת העל. אולם, רמי אליהו לא התנהג מקצועית, ואכזב עמוקות את אלי ז'ינו ואת שאר חברי ההנהלה. לדעתי אליהו הוא אפססססס אחד גדוללל!!!! בקשר לצ'אקנה.. לפי מה ששמעתי הוא חתם בהפועל ר"ג וזה היה בגלל הבן שלו.. הוא עבר לר"ג כי היו כמה אוהדי ר"ג שאמרו שיעבירו אותו לבית חולים טוב יותר ויממנו לו את הטיפול.

HBSFC1

New member
על צ'אקנה אני קצת חצוי...

מצד אחד, מאוד כואב לי שהוא עוזב, לא רק בגלל שהוא בן אדם ושחקן נשמה, אלא גם כי אנחנו מפספסים עוד חלוץ. סגל הפועל ב"ש לעונה הקרבה, חסר בחלוצים ישראלים בפרט וחלוצים בכלל, וצ'אקנה, שיכל להיות בורג מרכזי מאוד העונה, עזב. אבל מצד שני, אני שמח שהמעבר להפועל רמת גן יעזור להחלמת בנו. המשפחה ש"אימצה" אותו ואת משפחתו, תעזור לו ולבנו לצאת מהמצב הקשה בו הם נמצאים.. נקווה שאיגור הקטן יחלים, ונזכה, מתישהו לראות את קרלוס משחק בהפועל ב"ש שוב.

אבל זה שהמשפחה המאמצת

גרה ברמת גן לא מונעת מהשחקן להגיע לאימוני ומשחקי ב"ש ההנלה אני מאמין יכולה לסדר לו רכב ככה שזה לא כזה אסון. אני פשוט לא מאמין על ההנלה הזו של ב"ש אנחנו קבוצה מאוד חלשה העונה

HBSFC1

New member
תשמע זה מאוד קשה..

אם צ'אקנה היה עושה גיחות ממקום למקום, הוא לא היה מקדיש מספיק זמן לטיפוליו של בנו שבהחלט זקוק לו. אני מאוד מבין אותו כי מה שהכי חשוב לו הוא להיות קרוב לבנו, במיוחד שגוף כלשהו עוזר לו במימון כספי בטיפול בנו. מה עוד שהכסף שלו בר"ג לא רע בכלל. בקשר להנהלה.. אכן אכזבה קשה. הקבוצות בלאומית מתחזקות משמעותית במיוחד בני סכנין, ק"ש והפועל חיפה, וב"ש, שחייבת לעלות כמה שיותר מהר לפני שהיא נכחדת מהמפה, לא עושה כלום. הקבוצה נמצאת בגרעון כספי אדיר וגם העונה היא שוב מקצצת בתקציב, מה שמראה הכי טוב שסופו של אלי זינו בב"ש קרוב מתמיד.

איציק צודק..צ'קאנה הלך

לר"ג בשביל האופציה של הילד שלו! מה נראה לכם שהוא ילך בכוונה לקבוצה כזאת? זה הרמה שלו? נכון לא! הוא היה יכול מכבי פ"ת אבל הוא העדיף על בנו מפ"ת או קבוצה אחרת

למעלה