דיון+רגשות

cHoOcHi girl

New member
דיון+רגשות../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

לדעתי צריך שבפורום יהיה שיתוף פעולה והסיבות הן: 1. שלכולם יהיה כיף להיות ביחד בפורום בלי ריבים 2. שאף אחד לא ירגיש מקופח (כמו שאני מרגישה עכשיו כי לא השתתפתם כמעט במה שעשיתי
) 3. שהפורום יתעדכן בקביעות כי אם נסתדר ביחד כולם יגיבו להודעות של כולם ואז הוא יהיה כל הזמן מעודכן
מה דעתכם
למישהו יש בעיה כלשהי להכנס לפורום בשעות מסוימות
(כדי שנדע למה הוא לא מגיב או כל מיני כאלה אז זה גם שרשור חוגים כי זה חשוב שנדע
) וזהו אז תגיבו שאני לא

cHoOcHi girl

New member
דיי כבר../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

חשבתי שאחרי הפעם הראשונה שתעשי בדיקת חתימה תביני שזה לא בסדר לנצל את השרשור הזה
אבל אני רואה שזה קשה לך... אז הנה בבקשה תפסיקי לעשות בדיקות חתימה כאן כי יש שרשורי
בשביל זה אז למה
למה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

אוקיי אז דבר ראשון- לדעתי כל הפורום הזה ממש ממש, אבל ממש מגזים! כאילו, אם מישו כותב הודעה על משחק חדש או איזשהי תחרות שהוא מארגן בפורום, ותוך רבע שניה אפ'חד לא מגיב- הוא מתעצבן! מזה צריך להיות?? תנו לאנשים זמן! ואתם לא באמת יכולים לצפות שכולם יהיו באינט' ב-ד-י-ו-ק כשאתם באינט'... ואם לא רוצים להגיב- שלא יגיבו! בעיה שלהם! הם מפסידים את כל הכיף! אבל די להתלונן כל הזמן! שימו סוף לקטנוניות! ודנה- אני חושבת שזה ממש מיותר לעשות שרשור חוגים של כל אחד
מה זה יעזור לך אח"כ לדעת מי הולך להתעמלות קרקע, מתי, ומה הוא עושה שם?! זה פורום חופשי- כל אחד מגיב מתי שבא לו, ולמה שבא לו ואף אחד לא יכול לשלוט בזה! אז עזבו את זה כבר! כמו שאמרתי קודם- שימו סוף לקטנוניות!

cHoOcHi girl

New member
טוב אז הנה הדעה שלי../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

טוב אז
על הקטנוניות אבל אני חושבת שאם זה כבר איזה 3 ימים בפורום אולי כדאי שמישהו יגיב על זה אז שאלתם והתעניינתם באיזה תוכנות וכאלה אבל הרעיון הוא להתמקד בתאומות כי זה הפורום של התאומות אז טוב מישו רצה שאני ישלח לו את הפונט גם טוב אבל לא מתייחסים לעיקרון בתוך שרשור של לעשות שלטים וסמלים לפורום רק 4 ילדים עשו משו וכל השאר סתם הודעות מיותרות ואולי מותר שיהיו כאלו אבל שיש הודעה שלך הרבה זמן שבקושי מגיבים אליה או שלא מתייחסים לעיקרון שלה זה מעליב מה את חושבת שאם היית שמה הודעה עם רעיון שלך והיה שרשור ארוך מהרעיון שלך אבל הוא לא היה קשור כמעט לנושא לא היית נעלבת
לפחות קצת
חוצמזה כל הרעיון כאן זה דעה אני לא אומרת שכל אחד חייב להשתתף אבל לפחות יותר מ-4 שמעתי מחברה שלי שנכנסה לפה כמה פעמים שזה פורום ממש שווה שכולם עונים לכולם כל הזמן וכל זה ואחרי שאני מכירה אתכם טיפה לפחות יש לי קצת ציפיות לגביכם אז תשתדלו לענות ובקשר לחוגים עזבו אם לא הבנתם ת'רעיון אין לי כוח להסביר

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

דבר ראשון- זאת הסיבה לזה שרק כמה ילדים הכינו שלטים... דבר שני- אולי יש כאלה שיודעים שהם לא מכינים יפה והם פשוט לא טורחים כי הם יודעים כבר מראש מה תהיה התוצאה... או שאולי יש כאלה שבכלל לא יודעים להכין... אניוויי- אני לא חושבת שאת צריכה להיעלב, כי בסה"כ- כל אחד מגיב על מה שהוא רוצה... למשל- אני עשיתי תחרות העתקת תמונות של התאומות [TheCoppier], ניסיתי פעם, ניסיתי פעמיים- לא הייתה היענות, ויתרתי... מה לעשות... אבל להיעלב? זה קצת מוגזם
כלומר- את נעלבת מזה שאנשים לא אוהבים את הרעיון, ואת לא יכולה להכריח אותם לאהוב, אז פשוט עוזבים את זה, בלי קטנוניות ובלי כלום עד שיהיה לך רעיון חדש שיכול להיות שכן יאהבו... זאת הדיעה שלי, בכל מקרה, ואם את רוצה- את יכולה לאמץ אותה, אם לא- אז לא [ואני לא איעלב אם לא
].

טוב אני יגיד......./images/Emo26.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

1. באמת שכולם יפסיקו לריב-אבל את זה אני לא יכולה להבטיח כי יש כאלה שזה לא אכפת להם בכלל הם רבים כל הזמן!!(ויש מישהו שאני לא יצין ת'שם שלו) 2.שהפורום יתעדכן בקביעות זה תלוי אך ורק במוטי כי הוא המנהל.... וזה כל מה שאני הגבתי.........

למעלה