דיון- רכיבה בחו"ל

GrEeNwOmAn

New member
דיון- רכיבה בחו"ל../images/Emo72.gif

רכיבה בחו"ל האם רכבתם בחו"ל? האם רמת הסוסים גבוהה שם מאשר פה בארץ? איך הסתדרתם עם הסוסים? האם למדתם משהו חדש בחו"ל? מה למדתם? *בדיקת חתימה*

טוי בוי

New member
אםם רכבתי בספרד...

בספרד הם די מקפידים שהסוסים ילכו יפה והיו נוחים וטובים רכבתי על סוס מדהימה אפורה בשפ מרי פופינס! הסוס היתה מדהימה ממש חמודה והלכה ממש יפה בחוץ על המתג יצאנו: המדריכה -על סוס בצפר עובד האורוות- על סוסה אחת... עוד מדריכה- על איזשהו סטליון אנדלוסי!
מישהי- על סוס פרטי עוד מישהי- על סוס פרטי. אני- על סוסת בצפר. הסוס ה היתה רגישה מאוד בפה אבל לדעתי זה היה בגלל המתג שהיה מתג מנוף עם שרשרת...{לסוס בצפר!!} לא ממש למדתי שם רק יצאתי לטיל בחוץ לשעה...

אוקיי.....

הייתי לפני שנה וגם לפני שנתיים בסאמר סקול באנגליה.. כל פעם במקום אחר.. היה ממש נחמד.... אמממ הרמה שם לא הייתה לדעתי יותר גבוהה מהארץ... היה לי ממש סבבה עם הסוסים, הסתדרתי איתם ושלטתי עליהם.. לפני שנתיים שהייתי שם אז הייתי בקבוצה הכי מתקדמת והיו איתי איזה 2 צרפתיות ועוד איזה מישהי אחת מאיטליה או משהו.. ואני.. אז קפצנו שם בסביבות ה-70-80 ס"מ לא גבוה... וזה היה כזה קומבינציה של אפרייט ואוקסר היה ממש נחמד... ולפני שנה שהייתי אז גם הייתי הכי מתקדמת גם הובלתי לפעמים את הקבוצה בקאנטרים בחוץ או בליין של מכשולים שכולם הלכו אחרי... והיה ממש כייףף.. המדריככה ממש אהבה אותי והיא רכבה פחות ממני... לא למדתי שם משהו מיוחד כי הם לא לימדו כל כך.. זה היה יותר לכייף...

למעלה