דיון שאעלה בקרוב, כלומר..עכשיו ../images/Emo13.gif
אז ככה. אביא לכם בתחילה את נסיוני עם מעט רקע. סבבה?
לפני שנתיים,2001 ליתר דיוק,בחודש ינואר בערך,חליתי לי (להנאתי? חח..לא) במחלת הנשיקה. שכבתי במיטתי עם 37.8 מעלות חום והזיתי הזיות. יום אחד מימי המחלה, אני שומעת צליל מוכר בוקע מן המערכת סטריאו החביבה שלי, סטייסי (אני באמת בנאדם משועמם,הא? חח..)-תיאורים ציוריים-וזה היה השיר מציאות הפוכה. אבל הוא לא בא מהרדיו,כי הדיסק פעל. גיליתי שאבי קנה לי את הדיסק החדש של נימרוד לב. הייתי מאוד מטושטשת אבל אהבתי מה ששמעתי. שמעתי את הדיסק נונסטופ עד סוף ימי המחלה, ועד עכשיו (כולל). זאת הייתה הפעם הראשונה (ולא האחרונה
) שהיה לי דיסק בלי לשמוע אותו לפני זה בחנות. אבל אבא שלי ידע עד כמה אני אוהבת את "אין חלום אחר" ואת נימרוד, כך שהוא חשב שזה יתאים לי. הוא צדק מאוד. ועכשיו.... תורכם!
לפי מה אתם קונים דיסק? לפי העטיפה? לפי שם האמן והמוניטין שלו אצלכם? לפי המוניטין ה"מקובל",כלומר,אם הוא נמכר הרבה? לפי המלצות מאנשים אחרים? לפי מה ששמעתם ברדיו ואהבתם? ..אני קונה הרבה לפי המלצות של אנשים אחרים,לא תמיד אני צריכה להקשיב הרבה בשביל לקנות (קרה לי שלוש פעמים- עם שילה פרבר, טרייסי צ'אפמן ופיונה אפל).. ההורים שלי אומרים שאני מבזבזת הרבה מהכסף שלי סתם, על דיסקים.. אני חושבת שמוסיקה (אחרי בריאות ואוכל ושאר דברים בסיסיים)- זה הדבר הכי חשוב בעולם!! והכי יפה!!
מה דעתכם? אם כך, שאלתי שתי שאלות. מצפה לתשובה מכל אחד ואחת מכם. (כי זה מעניין אותי,לא כי משעמם לי ובא לי להציק למישהו) תודה לכולכם ושבוע מצוייין!!!!!!! אליאן
אז ככה. אביא לכם בתחילה את נסיוני עם מעט רקע. סבבה?