דיון שהרעיון שלו עלה לי כרגע.

דיון שהרעיון שלו עלה לי כרגע.

האם לילדה שיש לה נטיות של דכאון ולהתכנס בעצמה,הייתם מציעים לצאת למסע? תענו, בבקשה.

לפי דעתי אם יש כבר נטיה אז עדיף שלא

כאילו אם את יודעת על עצמך שיש לך נטיות אובדניות וכאלה וסתם תיכנסי לדיכאון אז חבל זה לא המטרה! אכן לא כל היום נמצאים שמה בדיכאון ויש את הדברים הסבבה והכל אבל עדין רואים שמה מחזות לא קלים ואף קשים אז עצה שלי (לא רפואית ולא מוסמכת) היא לא

ממממ לאא... מנסיון

אם כבר היא דכאונית אז חבלל להרוס אותה עוד יותר... כי אנשים שההשקפת עולם שלהם דכאונית כזאתי הם יחפשו תירוץ למה רעע.. אני מכירה אחת, שטסה לפולין ואחרי שחזרה הפסיקה לדברר הרבה התנהגה נורא מוזרר.. לא היה לה בא לאכול, התכנסה בתוך עצמה כזה וזה היה מפחיד.. ומוזרררר בגלל זה אחותה לא נוסעת לפולין השנה....בעקבות מה שקרה לאחותה לא נותנים לה.. בקיצור.. כל אחד לוקח את זה שונה..

מגיבה לשניכם

פשוט אני מכירה ילדה אחת שכבת י'{מתחתיי} והיא שאלה אם כדאי לה וזה {כי לא ידעתי מה להגיד לה}.,אז רציתי לראות מה דעתכם. תודה

Pukipsey007

New member
בעיה ../images/Emo4.gif

אולי שתחשוב על זה טוב לפני ותתייעץ באנשי מקצוע. כדי שלא תחזור מהמסע יותר מעורערת

דיברתי איתה היום

היא אמרה שסה''כ יש לה עוד המון זמן לחשוב {בבית ספר שלנו המסע ביב' והיא רק סיימה י'} אז היא כבר תראה,אני מקווה שבמידה שהיא לא תרצה לצאת למסע שהיא לא תתחרט..
קיצר תשובה ודאית ממני היא לא קיבלה, היא תשב על זה לבד או עם ההורים.

trigotrigo

New member
אני דווקא חושב שזה יכול לרפא

אולי דווקא כל המראות של הסבל יכולים לגרום להבנה, אולי הזדהות, לעורר בקרב אותה ילדה רצון לדבר על הדברים ולהיפתח, במקום להיסגר.

למעלה