דיון, שחרור סוסים למרעה.

GrEeNwOmAn

New member
דיון, שחרור סוסים למרעה.../images/Emo179.gif

לשחרר את כולם ביחד, ושהם ירוצו לבד למרעה? או שכל בנאדם ייקח סוס מסודר, עם ראשייה וחבל למרעה שלו?

GrEeNwOmAn

New member
לדעתי.../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif

הכי טוב זה האפשרות השנייה, כי זה יותר מסודר, והסוסים בדרך כלל לא בורחים. אבל לדעתי אם הכל סגור, ורק המרעה שצריך לשחרר את הסוס לשם פתוח, אז סבבי.

˜Me˜

New member
ממממ

לשחרר בקבוצות סוסימ שמסתדרימ אחד עמ השני. הקבוצות זה כאילו לכמה מערימ[ככה כותבימ ברבימ
] אמ תסתכלו בתמונה התחתונה[וBTW, אלו רד ורעמ], יש גדרות מאחורה, לבנים. זה המרעים שלנו..

אםם בדר"כ בעלי חוות....

משחררים את כל הסוסי בית ספר ביחד.. כי מנהלי החוות לא דואגים לסוסים וזה בלתי אפשרי לשחרר כל פעם סוס לבד... אבל אצלנו למשל משחררים לבד את הפוני, הסייחה ואמא שלה-ונוס.. ואת יוליה לבד כי היא בועטת בסוסים חבל"ז!!! אבל אני לא הייתי משחררת את הסוס שלי עם עוד סוס ביחד!!! כי זה עלול להסתים לא טוב.. נכון שהוא יותר נהנה והוא רץ ומשתולל ומשחק.. אבל עדיין אני לא מוכנה להסתכן בכך שהסוס השני ישחק איתו ושניהם יבעטו ובטעות הסוס השני יפגע בסוס שלי ויגרום לנזק בלתי הפיך כי הוא יותר מדי יקר לי!!! ואני לא רוצה שהוא יפגע.....

הסוסים אצלינו

מתחרפנים אם חברים שלהם בחוץ והם לא אז מיסי חייבת להיות בחוץ עם אזארו טקילה עם ג'ינג'ר אלאדין עם אזארו ומיסי כמובן כולם מסתדרים הם מתים על הבחוץ אז מוציאים את כולם יחד אבל את באז אפשר להוציא רק עם קיסר או עם קרמבו וגם קיסר בדרך כלל לבד כי הוא קונציונר.....

הסוסים אוהבים....

הסוסים אוהבים לחיות בעדרים, ולכן אני חושבת שצריך לשחרר את כל הסוסים ביחד, באותו השטח. אם יש סוסים שלא מסתדרים ביחד אז כדאי מאוד להפריד ביניהם, ( כדי שהם לא ייפגעו!)

טוי בוי

New member
כל בוקר יוליה וציונה ולזלי משחררות

את הסוסים הפרטים שלא רוכבים עליהם... אבל כל אחד לבד... בשבת משחררים את כל סיס בצפר ביחד במנאג' חוץ מג'סיקה שהיא יכולה לברוח מתחל לגדר..מצחיקולה! אין לנו מרעה....וגם לא היה.....

niko girl

New member
שאלה.......מה זאת אומרת למרעה שלו?

כאילו? אבל אני מעדיפה שכל הסוסים יהיהו ביחד! כי למשל טם לכלכ סוס יהיה מרעה משלו אז הוא יהיה בודד וגלמוד בעולם! אבל אם יש סוסים בעייתיים אז רק אז עדיף שהסוסים שבעייציים יהיו בתאים!

Edubite

New member
לדעתי

זה מסוכן לשחרר את כל הסוסים ביחד! גם אם הם בדרך כלל מסתדרים, לכל אחד יש ימים טובים ופחות טובים והם עוד עלולים להוציא את העצבים שלהם על סוס אחר... לדעתי עדיף לשחרר סוסים בקבוצות קטנות של 2 או 3 לא יותר ושתמיד יהיה מישהו שישים עין על הדברים...

למעלה