דיון שטחי או מקורזל?

דיון שטחי או מקורזל?

למי שקורא את כל התגובות בשרשורים ולמי שלא, רציתי לשתף אתכם ולשמוע את דעתכם בנושא שעלה היום בפורום
.

בחנו את התמונה טוב טוב,

דמיינו את עידן שר את אחד משיריו האהובים
בקול עמוק, נעים, מרוכז כולו בפסנתר כששרשרת
החמסה על צווארו, שביס על ראשו והראסטות המפוארות סביב פניו.
מעניינת אותי דעתכם, האם לראסטות של עידן יש תפקיד נכבד בכל סצנת המוזיקה של הפרויקט?
האם שינוי דרסטי בחיצוניות של עידן תגרום גם לשינוי ביחס שלנו אליו ולמוזיקה
שלו (גם אם באופן לא מודע...), סטייל שמשון הגיבור
?
האם הראסטות כל כך דומיננטיות וייחודיות לעידן כך שאם יוריד אותן, נרגיש שמדובר באדם
אחר
? האם המוזיקה שלו תמשיך להישמע בעינינו ייחודית גם אם המראה שלו כבר לא יהיה ייחודי?

השאלה ודאי נשמעת לכם שטחית מאוד, אולי תאמרו לעצמכם שהחיצוניות לא חשובה, שרק המילים, הלחן וקולו
הנעים של עידן חשובים בעינינו אבל נסו רגע לדמיין את עידן ללא ראסטות. האם משהו מרגיש לכם שונה?

טוב שהעל את הנושא הזה..

בדיוק יצא לי לדבר על זה השבוע עם אמא שלי..
שכבר הראסטות כבר לא עושות את העבודה כבר אצל עידן.. ואני אסביר..
פעם בהופעות הוא היה מתפרע עם הראסטות על הבמה..

לאחרונה אני שמה לב שהוא אוסף את כל השיער במטפחת..

אז אם כבר שיסתפר קצת.. או משהו.

אבל מבחינתי זה לא קשור לשירים שלו.. רייכל ישאר רייכל גם עם שיער קצר

הראסטות "מתחבאות" בשביס שעל ראשו

את יודעת שהן נמצאות שם וגם השביס הוא אביזר אופנתי...
מעניין מה שאת אומרת...
שגם בלי השביס, עם שיער קצוץ, לא תרגישי שינוי...

נכון

כי אני אוהבת את רייכל.. בגלל היותו בן אדם מדהים..
וגם בגלל שהוא מוכשר בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הראסטות זה רק עטיפה..

כן נכון זה כבר הפך להיות הסמל המסחרי שלו.. אבל ניראה לי שזה מתחיל להתפוגג עניין הראסטות. הוא ישאר מוצלח עם או בלי הראסטות.

נערה162

New member
בכלל לא שטחי..

אני חושבת שכולנו מעדיפים להגיד לסביבה ולעצמנו, שאנחנו שופטים אנשים רק לפי הפנימיות ולא לפי החיצוניות אבל האמת העצובה היא אחרת לגמרי.
זה בא לידי ביטוי בכל מה שנקרא "רושם ראשוני" שאני לא זוכרת בדיוק כמה אבל היו מחקרים שהראו שזה לוקח כמה שניות אולי פחות לבן אדם לגבש דעה על בן אדם אחר רק מלראות אותו.. זה עניינים מסובכים של מוח שאני בספק אם מישהו מאיתנו יבין, אבל אם לרגע נהיה כנים עם עצמנו נבין שאנחנו שופטים אנשים לפי המראה שלהם, עד כמה שזה עצוב.. ולגבי עידן עצמו, אני חושבת שזה יהיה מוזר קצת אם הוא יעשה שינוי דרסטי במראה שלו אבל אני מאמינה שהמוזיקה בסופו של דבר תכריע וזה לא יגרום לי לפחות פחות להעריך את המוזיקה שלו..

mbauman

New member
אולי ...

שינוי אולי יהיה אבל לא קיצוני. זה לא שאני פתאום יפסיק לאהוב את השירים והמוזיקה שלו, זה פשוט יהיה מראה חדש שצריך להתרגל אליו כמו כל דבר חדש :) אבל המראה של עידן לא קשור לאהבה שלי למוזיקה שלו.

רייכל זה רייכל

ברור שכולנו פה התחברו אליו דבר ראשון בגלל המוזיקה שהוא עושה כ"כ טוב ...בזכות העבודה הקשה שיצרה את הפרוייקט המדהים הזה .
בקשר למראה אני אישית ממש אוהבת את הראסטות וכל מה שמסביב(גם לי היו ראסטות) ואני חושבת שאם רייכל ישנה את המראה זה יהיה מוזר כי התרגלנו כבר שזה המראה הקבוע שלו ,אבל ברור שאמשיך לאהוב ולהעריץ את מה שהוא עושה ....

למעלה