דיון שיטת רכיבה

animals lover

New member
דיון שיטת רכיבה ../images/Emo107.gif

הדיון הזה כבר היה אבל זה היה ממזמן ומאז הצטרפו הרבה אנשים חדשים לפורום... יש הרבה שיטות רכיבה בארץ-איך זה אצלכם בחווה? ציינו באיזה חווה אתם רוכבים, אם זה אינגליש או ווסטרן וכתבו: כיצד אתם מדרבנים את הסוס ללכת קדימה? כיצד אתם גורמים לסוס לעצור? מה אתם עושים כדיי לפנות הצידה? כיצד אתם מדרבנים לטרוט,קאנטר וגאלופ?

animals lover

New member
תשובות שלי...../images/Emo107.gif

אני רוכבת בחווה במוצא עלית,ללא שם מוגדר...אני רוכבת ווסטרן... דירבון הסוס קדימה-קליקים ואם זה לא עוזר אז דירבון עם הרגליים. עצירה-אומרים וואוווו או הייי ומושכים טיפה את במושכות. פנייה הצידה-נגיעה עם הרגל הפנימית,להזיז לכיוון שרוצים לפנות את המושכה הפנימית ואז להזיז את המושכה החיצונית לאותו כיוון (מקווה שניסחתי טוב...קצת קשה להסביר...). טרוט-קליקים ואם צריך דירבון עם הרגליים. קאנטר-נשיקה באויר הזזה של הרגל החיצונית טיפה אחורה ואם צריך אז גם דירבון עם הרגליים. גאלופ-פשוט ממשיכים לדרבן...

GrEeNwOmAn

New member
יאללללה אני עונה.../images/Emo175.gif

אינגליש- חוות עמק זוהר ללחוץ על בטנו של הסוס לחיצות קטנות ברוחים קצרים. נשימה עמוקה, לשבת כבד, ואם אין תגובה אז טיפונת למשוך במושכות. רגל חיצונית אבל שיהיה כיפוף. לחיצה ארוכה וממושכת עם רגל לוחצת ותומכת, זה לטרוט. רגל חיצונית טיפה אחורנית מהרגיל וללחוץ עם שתי הרגליים, זה לקאנטר. גאלופ, אני לוידעת ממש, כי לא עושים אצלינו בחווה גאלופ.

למעלה