דיון שינה בחווה

GrEeNwOmAn

New member
דיון שינה בחווה../images/Emo175.gif

מישהו פה ישן מדי פעם בחווה? ספרו על מקרה שישנתם. ספרו על חוויה קשה או מיוחדת וטובה שקרתה לכם בחווה בזמן עבודה או שינה. מתי בחופש, בזמן הקרוב, ישנתם או תישנו שם?

GrEeNwOmAn

New member
צ'ובות../images/Emo175.gif

אני!!! ישנתי המון... פעם ירד לי דם מהאף, וגם הקאתי דם, יס! אני ספיישל גירל דם!!! אני הולכת לישון שם היום, מהיום עד רביעי או שלישי... ב-2 ועוד לא סידרתי תיק... חחחחח! miss you!

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

כן. שנה שעברה, במחנה רכיבה שהיה בפארן... חוויות? שחמוטל וצאלה יספרו על דיבורית ואחותה הקרציות... ומחר אני גם הולך לישון בחווה...

niko girl

New member
ישנתי בפארן וכל הפאקא פאקא האלה

כל היום מרגש, מרגש, מה באמת? לא נתנו לנו לישון 5 ימים לא נתנו לנו לישון 5 ימים! אבל לא נורא היה דיי כיף. וישנו בקארוון.

JustAlona

New member
ישנתי.

בחווה בצור הדסה, ובקיבוץ. היה פצצה בשניהם. בצור הדסה ישנתי בגלל שהיתה תחרות, וזה שעה +- עד לשם, אז ישנו שם[כל אלו שהתחרו], בתוך החדר אוכפים. היו המון צחוקים. ובקיבוץ ישננו גמ בחדר אוכפים, בגלל שבהתחלה היינו אמרוים לישון בחוץ, אבל המדריכות פחדו שירד גשם[
], אז הכניסו אותנו לחדרי אוכפים ולמשרד.

VanQuish

New member
בקורס שהיה אצלנו בחווה ישנו

זה היה 6 ימים ו5 לילות.. היה כיף

Y GIRL

New member
אני הולכת גם לקורס..

של חוות דני הי זה בשבוע הבא! ונשן שם חמישה לילות.

mkuzi

New member
אני ישנתי........

כמה פעמים בחוה שלי וגם פעם או פעמיים בחוות אחרות כי התחרתי שמה. אבל היה מקרה שישנתי על חוף אגם הכנרת: ירדו ברכיבה ממרומי ההר שעליו נמצאת החוה שלי (החוה שלי= החוה שאני רוכב באופן קבוע) אל החוף ואז בילינו שמה את אחר-הצהריים ואת הלילה. היה כיף. אני חושב שבתור חויה קשה אפשר להחשיב את הפעם הראשונה שישנתי בחוה: הילדים שהיו אתי באותו האוהל הציקו לי נורא אז נאלצתי לעבור לאוהל אחר. הרגשתי נורא מושפל בגלל שאהוהל ראשון היה שייך לי אז זה היה כאילו הם (הילדים) סילקו אותי מהאוהל שלי.......... אני לא חושב שאני אשן בחוה בחופש הזה.

RoNy S

New member
אני

בעמק זהר!!!!! ואני אשן שוב עם אבישג... ובקורס הייתי חולה והקאתי....חחח

צדק8

New member
ממממ...

לאורווה אחת שאני רוכבת בה אני מגיעה תוך חמש דקות באופניים לאורווה השניה אני מגיעה תוך 5 דקות נסיעה באוטו. אז..לא.

למעלה