דיון: שינוי לאילת!

DreamS_HunteR

New member
דיון: שינוי לאילת!

חשבתי לעצמי ואמרתי, למה שאני לא אפתח דיון בנושא אילת, כל מי שיש לו הצעות לשינוי באילת, שיכתוב אותן פה, ומנהל הפורום (איציק) שיש לו קשרים יישלח את זה לראש העיר, וניראה מה נעשה עם זה..מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות, תכתבו אותן פה, כתגובה.. ביי, אדם!

havlaz

New member
רבים מתושבי העיר ניסו

להציע דברים לראש העיר אבל זה כמו לדבר לקיר בטון רוחב 7 מטר. אבל אפשר תמיד להציע. אני יתחיל בהגדלת מקצועות הבחירה בבתי הספר... הקמת אטרקציות. הפסקת האישורים לבתי מלון (יש מספיק) העברת תחזוקת הקוים של העיר לידי קבלן אחר, הקבלן שכרגע לא עושה כלום. כל יומיים מתפוצץ קו ביוב בעיר, יש כבר כמה קבלנים שהציעו הצעות ואף כאלה שהציעו לחתום על הסכם ביטוח שבמקרה פיצוץ ישלם הקבלן פיצוים לעיר. במקום הקבלן האידיוט כרגע שיושב שם בגלל פרוטקציה ולא עושה שום דבר מועיל.

איציק היקר

תפסיק להתלונן כל היום@!!! ותפסיק להיות ימני מדי יש בעיות באילת מה לעשות בכל עיר יש בעיות

DreamS_HunteR

New member
איציק צודק..אי אפשר להשאיר את המצב

באילת ככה.. ואני מסכים ב100 אחוז בקשר להרחבת המקצועות בחירה..ממש זוועה מה שיש פה באילת, זוועה!

havlaz

New member
לפחות בערים אחרות מנסים לטפל

זכותי הדמוקרטית להעביר ביקורת על תפקוד ראש העיר והמועצה. מה הקשר היותי ימני לבעיות בעיר?

טיילת, דו איי ניד טו סיי מור ?

.. .... אמממ ... גם התחבורה הציבורית זקוקה לשיפור דחוווווווף.. כלומר.. נכון שזאת משכורת של הרבה תושבים פה, אבל כמה אפשר מוניות? בעעע אישית אני "מבזבזת" כמעט מאה שקל ואפילו יותר בשביל מוניות.. אאא... ומשהו שמאה אחוז לא יצא לפועל - אבל שווה ניסיון, (זאת לא חנופה) רדיו קול הים האדום באמת אבל באמת צריך להגיע לטווח רחוק יותר.. אני חושבת שהצפונים מחזיקים מגלגל´צ נורא כשבעצם הם לא שמעו את הרדיו פה, שלדעתי מוצלח בהרבה... לא יודעת אם זה אפשרי אבל .........
זייהו נראה לי

numerw

New member
גררררר...שינוי? אילת?!

שמעו,גירעון ענק,מועצת עיר לא מתפקדת ועוד דברים שלא כדאי לרשום פה ... תחשובו על זה שום דבר לא יתקדם ככה צריכים צעדים בהרבה יותר דרסטים מלהציע דברים לראש העיר...
מקסימום נטוס מפה לאיזו עיר אחרת!
או נשאר פה בשמש וננסה לעשות שינוי

DreamS_HunteR

New member
קדוש דפוק.. (סליחה על הביטוי גבי..)

אבל לדעתי, קזינו באילת יהיה דבר מאוד מאוד מועיל פה.. אני לאמבין למה לא פותחים אחד? שמעתי את קזינו על ספינה שתעגון כל הזמן בנמל, אבל זה לא כמו קזינו נורמלי כמו שבנו ביריחו..

למעלה