דיון|שנות השיא של צ'סטר

Lior Dorenboust

New member
דיון|שנות השיא של צ'סטר

לדעתי שנות השיא שלו מבחינת screaming הם 2007-2008.
מבחינת קול צלול ונקי,מבחינתי הוא עשה קפיצה ענקית משנת 2010.

נראה לי הוא נרגע עם הצעקות כדי למשוך עוד עשור\שניים.

איתי96

New member
לא מסכים עם "שנות השיא"

צ'אז תמיד בשיא שלו.. תמיד היה..
הוא עושה פחות גרוהלים עכשיו זה נכון.. אבל זה לא קשור ל"למשוך עוד עשור/שניים"..
תסתכל על להקות מטאל גדולות שמתבססות על סקרימים וגרוהלים (צעקות/צרחות למי שלא מבין במקרה) והסולן מחזיק 30 שנה אם לא יותר.. כשאתה יודע לעשות גרוהלים אין סיבה שאיכות הקול תפגע.. כי גרוהל זה לא צרחה כזאת שנותנים ביום יום.. צריך לדעת לעשות את זה..
מה שהורס את הקול זה סמים, סיגריות, אלכוהול ושות'.. דברים כאלה מורידים את איכות הקול והיכולת לצרוח ולצעוק..
ככה שאם צ'אז לא יעשה שטויות כמו סמים וכאלה.. הוא יכול להמשיך לשיר לצעוק ולצרוח בלי פחד

shaharEB

New member
גם אני לא מסכימה, אני חושבת שלא משנה

כמה זמן יעבור מאז תקופת HT ומטאורה, צ'סטר תמיד מבצע את השירים הצעקניים ב100 אחוז . לא שמעתי פעם את הקול שלו ואמרתי לעצמי שהוא ירד באיכות קול או משהו...

איתי96

New member
אבל..

הוא לא התכוון לאיכות קול עכשיו..
הטענה שלו הייתה שהוא כנראה פחות צועק וצורח בשביל שבעוד 10-20 שנה הוא יוכל להמשיך לצעוק..
ומה שאמרתי.. שזה לא קשור.. להקות מטאל גדולות שכל השירים שלהם זה גרוהלים.. מופיעות 30 שנה ואפילו יותר.. ועדיין מבצעים גרוהלים מושלמים..

shaharEB

New member
חשבתי שהוא התכוון לא צועק יותר כי הוא לא יכול

לצעוק כמו פעם, ועם זה אני לא מסכימה

®NuLy®

New member
צריך להבין דבר אחד

אנשים משתנים, מתפתחים ומתבגרים.
אם באלבומים הרשונים (הייבריד ומטאורה) אנחנו שומעים את צ'סטר צועק הרבה וצורח והרבה פחות שר בצורה שקטה, ואין כמעט שיר ללא צרחות וצעקות (ואין בזה שום רע, כל המרבה הרי זה משובח), אז לאט לאט אנחנו רואים אותו משלב בין הדברים ואנחנו מקבלים שירים שונים יותר ויותר אחד מהשני מבחינה ווקלית.

לא חושבת שהוא "נרגע עם הצעקות כדי לשמור על הקול שלו" הרי עדיין יש הופעות ואת Crawling לא נראה לי שהם יפסיקו לבצע (ועוד שירים מהאלבומים הראשונים שהופעה היא לא הופעה בלעדיהם). כמו שכל המוזיקה של לינקין פארק השתנה והתפתחה עם השנים ועם האלבומים יחד עם זה באה גם השירה של צ'אז. לדעתי זה רק הופך אותו לזמר יותר טוב ויותר אדיר.

PureSHIT

New member

בסך הכל זה לא שלינקין היא להקת מטאלקור או משהו... ^

LPMCR

New member
קשה לי לתת דעה חד משמעית

לגבי באיזה שנים הוא נשמע הכי טוב.. כי אני תמיד אוהבת איך שהוא נשמע

אני הכי אוהבת שהוא שר בקול מחוספס כזה, בעצבים. בדיוק בין צעקה לבין שירה, כאילו הוא מתעצבן כזה.
ולאורך כל התקופות שלו ובכל להקה או פרויקט בו הוא השתתף תמיד הוא עושה את זה...

PureSHIT

New member
אני זוכר שהיה לו איזה קטע לפני כמה

שנים שלינקין לקחו הפסקה בסיבוב הופעות שלהם וביטלו איזו הופעה או שתיים, וזה היה בגלל הגרון של צ'סטר...

לדעתי הוא נרגע עם הצעקות כי זה פשוט לא מתאים לסגנון. כמה אפשר לצעוק כשכל המוזיקה שלך אלקטרונית?

למעלה