דיון שעלה אצלי במוח..

דיון שעלה אצלי במוח.. ../images/Emo4.gif

קראתי הודעה של מישהי שאמרה שהיא בטח תגדל להיות מהנשים המוכות האלה שנשארות עם הבעל. היא הגדירה את עצמה כחלשת אופי, כשתקנית. אני, בלי שום קשר הודעה שקראתי, טוענת שנשים נשארות עם בעל מכה [ולאו דווקא בעל מכה, זה רק לשם הדיון. גם סתם גברים חרא הולך
] כי נשים מאמינות שהן יכולות לשנות את העולם. מה אתם אומרים?

Vdrums

New member
נשים כאלה הן אכן חלשות

וחבל, זה עניין של אופי. הן תלותיות בצורה מחרידה. המישהי שאמרה שהיא תגדל להיות אישה מוכה כנראה באמת תגיע לזה אם זה מה שהיא חושבת, זה עצוב מאוד לשמוע שככה היא רואה את עצמה. ונשאר לקוות שבעלה לא יהרוג אותה מתישהו... להישאר עם בעל/חבר מכה לא יעזור לשינוי העולם, להפך. גבר מכה שאשה נשארת איתו רק מחזיק מעצמו יותר וזה רק נותן לו יותר לגיטימציה להמשיך.

לא התכוונתי לזה בצורה כזו.

כשאמרתי שנשים חושבות שהן יכולות לשנות את העולם, כוונתי הייתה זו - לאו דווקא אשה מוכה, ניתן דוגמא אחרת. בחורה שיוצאת עם בחור שיש לו יציאות באין כניסה. אני לא מדברת על תחילת קשר, אלא על זוג שפתאום לגבר יש מצבי רוח, מעליב, משפיל, מתעלם, צועק. האם הבחורה נשארת כי היא תלותית כי היא כל כך בטוחה בעצמה שהיא תצליח לשנות את זה עם הרבה שכל, מניפולציות רגשיות ואהבה?

לפי דעתי

נשים שנשארות עם גברים כאלו הן מטומטמות-(רגע רגע) ולמה אני אומרת את זה- כי נשים כאלו הן חלשות אופי, שמפחדות להשאר לבד, כי טוב להן שיש לידן מישהו ולא משנה שהוא מתעלל בהן פיזית\נפשית. למה שלא יחשבו שמגיע להן מישהו יותר טוב מהזבל שאיתו הן נמצאות... בנות כאלו- תתעוררו , לכולנו מגיעים חיים טובים!!

קווטר

New member
מה הקשר לצריכות מישהו לידן?

גם אני סובל נפשית דווקא מהסיבה שאין לידי מישהי מסויימת, מה זה קשור?

מה ז"א מה זה קשור????

זה קשור- כי אדם צריך להרגיש נאהב, להרגיש הרגשת בטחון צריך שיהיה מישהו שיקשיב לו את כל אשר על ליבו, שיהיה שם בשבילו... מספיק? או עוד? כנמצאים לבד- תמיד יש הרגשה של חסך- חסר משהו... וכשאתה אוהב מישהו ומישהו אוהב אותך לרוב ההרגשה מתבטלת... ולא מרגישים את החור הגדול הזה...

קווטר

New member
אבל גם לי חסר

נו אז מה אני אשאר ככה? או שאולי בגלל שיש לי חסך אני צריך להתאבד כי המצב שלי בקנטים ואין מה לעשות? בנתיים אני מתעלל בעצמי נפשית בתקווה שיום אחד זה יעבור, אבל זה לא אומר שיש לי איזה הפרעה, אני יודע בדיוק איך לפתור את הבעיה שלי, הבעיה היא לבצע את הפיתרון שזה הקושי. אז גם אישה מוכה יודעת מה צריך לעשות, אבל פשוט פוחדת! יש כלל בחיים: זה שאתה חכם לא אומר שאתה תשתמש בחוכמה שלך. מה שזה אומר זה פשוט מאוד, זה שאני יודע מה צריך לעשות לא אומר שאני יעשה את זה ובכך אני לא פותר את הבעיה.

מי ביקש ממך

להתאבד???? ומה הקשר בכלל ? כמו שטריליאן אמר- הן לא חושבות גם שקיים גבר יותר טוב... ואיך הגעת בכלל לזה שמישהו אמר שיש לך הפרעה אתה ממש הוצאת את כל ההודעה מהקשרה, וממש כבר לא מתחשק לי לענות עלייה. אולי כדאי שתקרא את ההודעה הפותחת שוב ואז את השרשורים ואז תבין מה עשית פה.

T r i l i a n

New member
או שהן פשוט לא מאמינות

שיש מישהו טוב יותר... כמו שמישהי פעם אמרה לי: אני אעזוב אותו, גירושין, בלגן, אכיר אחר, נישואין, בלגן. ומה בסוף? חזרתי לנקודת ההתחלה.

למעלה