דיון תחרויות..

TauraMan

New member
דיון תחרויות..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

דבר ראשון תבינו שדיון זה לא שאלון אישי, אין מה לדון בזה... מה דעתכם על תחרויות? תורם לרוכב? לסוס? איך אפשר להעלות את רמת הרכיבה בארץ על ידי תחרויות? האם ממון וסוס יקר שווה נצחון בתחרויות? האם אתם מסתכלים על תחרויות כאפשרות להשוויץ ולהיות גאה בסוסכם? ברכיבתכם? אל תענו על זה ככמה תשובות אלא שתשובה כללית שנוגעת בנקודות האלו...

דעתי על תחרויות../images/Emo70.gif

זה טוב לתלמידים כדי שיראו באיזו רמה הילדים בארץ וגם הוא. תורם לרוכב בכך שהוא מתנסה בדברים חדשים. לסוס א כל כך למה הוא יכול ליפול לאנשים לא כל כך טובים. ואז לפני תחרווית יכולים לפצוע אותו והכל
מביאים מאמן מחו"ל שיעשה סדנאות אחרי התחרות ומי שרוצה שיבוא ויתאמן. אמ ולא למה הוא יכול להיות יקר ושווה ערך אימנו אותו טוב אבל מיש רוכב עליו לא יודע לרכב...זה אותון הדבר זה לא בעיקר מחייב ניצחון. למשל בפרי סטייל לפני כמה שנים דוני זכה והוא שווה לפחות כ25 אלף אבל היה שמה זכר ששווי איזה 50 אלף שקל ואפילו יותר לא יודעת כמה והוא ניצח אותו. אפשר גם גם. אני באה לתחרויות כי זה כיף לי! אני אוהבת להתחרות ואני אגיד כמה שהסוס שאני רוכבת עליו עכשיו הוא טוב בזה שאנני אנצח. אם אני אנצח.

Sweet SuGaR

New member
טובבב

תחרויות זה אחלה... בעיקר ווסטרן... יש אווירה והכל... גם בקפיצות.. אבל יצא לי לראות כמה של ווסטרן ויותר אהבתי... זה לא תורם לדעתי... זאת פשוט הנאה, כי אף אחד לא מקבל כסף על הרכיבה שלו כמו בחו"ל... זה מעלה את הרמה והכל... אבל הכל מתחיל ונגמר בהנאה ובתחרותיות. ברור שסוס יקר שווה... מי שמסוגל שיהיה לו בכיף... זה כיף לנצח. זאת הזדמנות להשוויץ... אבל הכל מתחיל ברצון לנצח... שבדרך אתה מראה את הרכיבה שלך ואת הסוס שלך.

תחרויות../images/Emo80.gif

כל מי שמתחרה השנה יגיד מה הוא מתחרה ובאיזה רמה איזה גובה איזה מקצה וכו'...

../images/Emo12.gifבעע

אני אמורה להתחרות- הייתי אמורה להתחרות 70-80. אבל לאדעת. ובדראסז' יש סימן שאלה ענקי

דעתי בנושא!

אני חושבת שתחרויות זה דבר מצויין, שתורם, משפר ומקדם את הרוכב. ניתן להעלות את הרמה האישית של כל רוכב ורוכב על פי המאמץ וההתאמנות שלו. אם יש לך סוס מה טוב מה יפה- תתחרה עליו אבל כמובן זה נוגע בכסף יקר. אם אין לך סוס ואתה רוצה להתחרות יש את סוסי החווה- סוסי בית הספר. דהה. כעיקרון יש אנשים המשוויצים בזכייה וזה בסדר גמור, כי אתה נתרגש ונלהב וזה מצויין. וזה כייף וזה טוב וזה טבעי. אבל עד גבול הטעם הטוב. לנצח זה תמיד טוב.

צדק8

New member
וול...

לפי דעתי כל עוד הציפיות שלך לא גבוהות נורא (כמו להגיע למשהו טוב ממש כבר בעונת התחרויות הראשונה), זה יכול רק לשפר את הרכיבה שלך, להעשיר את הניסיון שלך ובכלל לחזק את הקשר עם הסוס שעליו אתם רוכבים. כל אחד צריך לראות מה הוא רוצה לקבל בזה שהוא מתחרה- אם זה כבוד בזה שיש לך סוס יפה שקופץ טוב, ניצחון בתחרויות, הנאה בלבד או כל דבר אחר. לדעתי האישית בנאדם צריך ללכת לתחרויות רק בגלל ההנאה שבדבר.. אבל זאת רק דעתי..

למעלה