דיון - תיאום ציפיות...(M...)

Benkok

New member
דיון - תיאום ציפיות...(M...)

בעקבות התגובה של M ("אתה צריך לתאם ציפיות ועמדות...היא גם בנאדם" או משהו כזה) אני מעלה את הנושא לדיון נוקב... לדעתי בשלב מוקדם כזה (שבועיים) אין מקום לדיונים מיוחדים על עתיד הקשר ומצב החסה בשטחים... יתרה מזאת, "תיאום ציפיות" בשלב כל כך מוקדם הוא דוקא משהו שיכול לגרום להרבה בעיות בהמשך. כרגע זורמים...אין לי מושג מה יהיה מחר...לא רוצה להיכנס להצהרות בומבסטיות ותכנונים ארוכי טווח...(שם כבר הייתי...ואתם זוכרים מה יצא מזה...)

Vdrums

New member
צודק בהחלט

שבועיים זה הקצה של ההתחלה ואין שום סיבה בעולם לשבור את הראש.

Taliy

New member
תאום ציפיות

נצטט : "בוא נגיד את זה ככה (בשקט בשקט...בלי שהיא תשמע) - זאת לא אם ילדיי, אבל אין לי בעיה להתאמן איתה..." שבועיים זה בטח לא תקופה בה תדבר על חתונה, אבל מהדברים שלך לא נשמע שאתה רק בוחן את השטח, אלא שכבר החלטת. אם זה המקרה, אז כן חשוב שהיא תדע שהיא שם בשביל הכיף ותו לא, שזה לא ילך לשום מקום. אם זה רק נשמע כך ואתה בודק את השטח, אז תהנה! M מסכימה?!

Benkok

New member
התקשורת עויינת ודבריי הוצאו מהקשרם

הכל יכול לקרות. אני מהסוג המתאהב... כרגע, אין שום טעם להגדיר לה דברים שאני לא בטוח בהם...ולבנות לה מגדלים באוויר (ות'אמת? גם לי...)

Taliy

New member
../images/Emo13.gif

שיהיה בהצלחה

well -I'm falling right in to this

I think it's easy to guess what I think. As a general rule I think if you think it-say it.. in a couple situation. I would always rather know and not be "played". BUT I guess there is something to be said for not raising an issue until it's relevant- and if this thing is really so fresh and new- talking about the future may be the one thing that will kill that future. So my choice would have been to say it by now... But it might not be the smartest thing for every situation.​

Mירב

New member
אהההה זה רק שבועיים?!

נו אז באמת אין טעם. אבל צודקת טלי, בדיוק המשפטים שהיא צוטטה הם אשר גרמו לי לכתוב את התגובה ההיא. כמו שאומרת קלימרו, אף בחורה לא אוהבת "to be played", למרות שבכל אחת טמון גם הפוטנציאל "to play" (!!!), ובגלל זה הגדרתי את זה כ"תיאום עמדות" (או משהו כזה...) גם אתה יכול לקרוא את השטח ולראות, עד כמה נראה לך שהבחורה "בונה" על הקשר הזה, או שהיא שם פשוט כי טוב לה בינתיים. ואם תראה שהיא לוקחת את הקשר הרבה יותר ברצינות ממך, אז תהיה פייר כלפיה ותגיד לה. זהו. ואפילו שאני מכירה אותך רק בוירטואלי, לא נראה לי שאתה חרא של בנאדם!
שיהיה בהצלחה!!!!

למעלה