דיון! - תשתפו פעולה!

gal255

New member
דיון! - תשתפו פעולה!

רן בנתיים עשה פרסומות, שיחק בשתי עונות של השיר שלנו, דיבב את צ'יקן ליטל, שיחק בצלילי המוזיקה והשתתף בשני פסטיגלים. אנחנו יודעים שהוא הולך להשתתף גם בעונה השלישית של השיר שלנו. באיזה פרוייקט או סוג של פרוייקט הייתם רוצים לראות את רן הלאה? איך זה יכול להועיל לקריירה שלו? ונסו לפנטז ולדמיין איך זה היה נראה. צריך להעיר את הפורום - תשתפו פעולה, תקראו ותגיבו לדברים שאנשים כותבים (מטרת הדיון..) זה המקום לכתוב מגילות!

נועוW

New member
לדעתי../images/Emo214.gif

הוא דיי עשה הכל [דרך אגב שככת דוגמנות
] יכול להיות שהוא יכול לפתח את הקריירה המוזיקלית שלו כי הוא באמת מוכשר ושר מדהים
. אם אני לא טועה אני חושבת שהוא אמר שהוא היה שמח לפתח את השירה שלו לכיון של דיסק
. אם הוא יוציא דיסק אז הוא יהיה יותר מפורסם[ממה שהוא חח]
. גם סרט נחמד יכול להיות טוב לקריירה שלו
. הוא בעיקר מופיע בטלויזיה אז גם על מסכי הקולונוע יכול להיות נחמד
האמת שרן עשה מעל ומעבר בקריירה שלו

הדרוש12

New member
לדעתי....

רן עשה הרבהההההה ובאמת היה נחמד אם יוציא שירים חדשים מקוריים שלו!!!!!!!!!!!!

לפי דעתי...../images/Emo189.gif

הוא צריך להתחיל לעבוד על דיסק... הוא כותב לעצמו שירים מלחין ושר מדהים אז למה שלא יתחיל כבר?? גם לא יזיק אם הוא יטוס לנסות להשתלב בהוליווד
חח

sukrazit

New member
לפי דעתי...

כדאי שהוא יוציא דיסק!! הייתי רוצה שהוא יוציא דיסק ויהיה בו שיר אחד שלו ושל נינט ביחד! ושהוא יכתוב את השירים בדיסק שלו! אם זה יקרה אני בטוח קונה דיסק חח!!

gal255

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

הייתי רוצה שרן יעשה משהו איכותי ושיגרום לו להפוך לשחקן מוערך בברנז'ה. שהוא ישחק תפקיד עסיסי בסרט, לא יזיק אם זה יהיה תפקיד שנוגד לתדמית שלו (המאמי, החמוד, הקורבן). תפקיד שיראה את האיכויות שלו כשחקן. ואולי גם בתאטרון אבל לא במחזמר כמו צלילי המוזיקה - בהצגה למבוגרים. ובהחלט הייתי רוצה שהוא יוציא דיסק, אבל לדעתי הוא צריך עוד קצת להתפתח ככותב, וכמלחין, ולדעתי הוא צריך לחכות עד שנינט תוציא את הדיסק כי אז כל הזמן ישוו בינהם.

מממממ

לדעתי רנוש עשה מעל ומעבר
מעט מאוד מסוגלים לעשות כ"כ הרבה וכ"כ טוב
אם מה שאני רוצה אז ברור ש.. אני רוצה שהוא יוצא דיסק(לשמוע אותו שר
) וברור שאני רוצה שהוא ימשיך להיתפתח! ולראות אותו כמה שיותר על המסך (בין אם זה תוכנית או סרט) קיצ אני רוצה את הכי טוב בשבילו
כמה צפוי

gal255

New member
תשתפו פעולה ותכתבו את דעתכם!

הקפצההההההההההההההה

../images/Emo220.gif../images/Emo188.gif

אין ספק שלרן יש כישרון מוזיקלי שהוא צריך לפתח. לפני בערך שנתיים היתה כתבה במעריב לנוער שפירסמו 'בלעדי' בית ופזמון שרן כתב. עברו שנתיים ועוד לא שמענו. אני לא יודעת מה איתכם- אני מצפה
אני גם חושבת שחוץ מקריירה מוזיקלית הוא עשה הכל: הוא שיחק בסדרת טלוויזיה דיבב בקולנוע דיגמן השתתף כבר ב-2 פסטיגלים השתתף במחזמר איכותי חסר רק איזה דיסק ותפקיד בסרט

gal255

New member
רצינית?

את זוכרת את המילים? או שיש לך את עדיין?

../images/Emo220.gif../images/Emo188.gif

יש לי את זה איפשהו בקלסר, אבל בגלל שזה בין הדברים הראשונים אני מפחדת שזה יקרע
אני אנסה אולי יותר מאוחר וישים פה

למעלה