דיון
- The big bang וא-מיניות

דיון
- The big bang וא-מיניות

מודה שפיתחתי התמכרות קלה (או קשה-תלוי את מי שואלים
) לסידרה מאז הגעתנו לאמריקה
, דווקא בארץ זה לא תפס אותי ופה- עוצרת הכל כדי לראות את הסדרה ומתבאסת כשמפספסת

היום ראיתי פרק שממש הדגיש את העובדה ששלדון ממש מאמלל את את חברתו איימי בהתנהגות שלו, שאפילו נשיקה מבחינתו זה דבר מוגזם והוא לא מבין מה הקטע. זה גרם לי לחשוב על הפשרה של איימי בבחירה בו, בזה שהיא אוהבת אותו כל כך ומקבלת את ההתנהגות האנטי חברתית שלו גם במחיר של לא לזכות בהרגשה של זוגיות (מבחינה רגשית ומבחינה פיזית). זה גרם לי לחשוב על א-מיניות ועל המחשבה שכאשר אתה א-מיני זה מאוד קשה למצוא בן/ת זוג מתאימים.

מה דעתכם על א-מיניות
האם אפשר למצוא זוגיות כאשר א-מיניים
האם אפשר להוציא את הסקס ממערכת היחסים ושהאהבה היא זו שתחזיק את הקשר

Berethor

New member
א-מיניות זה אחלה עבור רווקים, עבור אנשים שבזוגיות זה בעייתי

הלכה למעשה שלדון ואיימי הם יותר כמו ידידים ושותפים לדירה מאשר זוג, אבל יש משהו מפתיע ומצחיק יותר כאשר הגבר הוא הא-מיני מבין השניים, אם זאת הייתה אישה שמייבשת את הגבר, זה היה פחות מפתיע את הצופים. כמובן שזה קשה לא-מיניים למצוא זוגיות, אבל א-מיניים גם הרבה פחות צריכים זוגיות, משום שיש להם הרבה פחות סיבות להיות בזוגיות. אפשר להיות "בזוגיות" ללא סקס, אבל בתכלס לא הרבה נשאר "בזוגיות" בלי זה, ולכן זה פחות שווה.

"Ms. Fanservice approaches her target. Wearing her tightest blouse, she sidles up to him, runs her hand down his arm, puts on a soulful look, smiles at him sweetly, does the "push-up" thing to accentuate her cleavage..."

"And her efforts to seduce the guy fall completely flat."

"Why? Usually because the intended "victim" is completely and totally above such things. Or maybe he just knows better than to play her game. Maybe he has absolutely no idea what she's doing. Or he's pre-occupied. Or he's just not attracted to her in particular, women in general, or anybody at all."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/IgnoreTheFanservice

למעלה