דיון

דיון../images/Emo105.gif

וואל אנשים.. חשבתי לי! איזה מהשירים של מוניקה אתם מחשיבים כמרגשים? (אני מתכוונת בסגנון פרפר ומספיק בנאדם) כי שאני חשבתי גיליתי שבעצם.. אין! פרפר, מספיק בנאדם, ועוד פעם. משהו מלודי כזה, ושקט, שהתוכן שלו כאוב..

Just Adi

New member
אוקיי ../images/Emo80.gif

- פרפר - מספיק בנאדם - לא רוצה לדעת - לא מתבייש באהבה שלי - הרעב זה מה שעולה לי בראש...

Silver Fox

New member
אמממ...../images/Emo82.gif

חלק מהשירים שיהיו אצלי ברשימה לא מרגשים אותי, בעיקרון, אבל המילים שלהם יפות והם שירים שקטים יחסית אז הכנסתי אותם. אבל יש שירים שבאמת מרגשים אותי... אז ככה:
מספיק בנאדם
הרעב
פרפר
אני יודע... במובן מסוים, זה שיר יפה
כל החבר'ה
לא מתבייש באהבה שלי
למה את הולכת לבד
עוד פעם אני נורא אוהבת את השירים השקטים... במיוחד...

Silver Fox

New member
אה ושכחתי...../images/Emo82.gif

שכחתי את יחסים פתוחים! איך יכולתי לשכוח את השיר העצוב הזה??

MiToOsH

New member
זה בעיה.. ../images/Emo104.gif

אחד השירים של מוניקה שאני הכי אוהבת הוא 180, ואני די תופסת ממנו מרגש (בדרכו שלו).. התוכן שלו (או לפחות חלק ממנו) הוא כאוב, אבל הוא לא מלודי ושקט.. עשית לי יותר מדי תנאים כדי שאני אצליח לענות על זה טוב

יחסים פתוחים... ../images/Emo110.gif

זה באמת שיר שעושה לי משהו עצוב "גשם יורד על הלב הבודד.." "אהבה זה הסם הכי מוזר" (ראסמי) בלה בלה בלה

יש מספיק מלודיים... ../images/Emo88.gif

עוד פעם כל החבר'ה פצעים ונשיקות אני יודע פרפר יחסים פתוחים הרעב מספיק בן אדם למה את הולכת לבד לא מתבייש באהבה שלי

212girl

New member
אני לא מכירה את כל השירים../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

אבל ממה שכן..
פרפר
כל החבר'ה
מספיק בנאדם

fushi e

New member
הכי מרגש אותי הרעב../images/Emo10.gif../images/Emo95.gif

זה ממש עצוב.. פעם בכיתי בזה:( למרות שזה לא נוגע לי בשומדבר..אבל מאוד מרגש ועצוב "הרעב גדול מדי,חייב לראות אותה עוד היום" "חיה את החיים שלה זה משגע אותי" "אני מאמין באהבה שלנו" "בחוץ אני נשאר ובפנים הולך ונעלם"

Silver Fox

New member
כן... הרעב זה שיר ממש יפה...../images/Emo82.gif

בהתחלה לא אהבתי אותו, אבל אז האזנתי לו בתשומת לב והתאהבתי...
זה שיר כל כך מקסים...

nomchu

New member
אמממ... ../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

יחסים פתוחים. 180 - *in a way* כמו שמישו פה כבר אמר. מספיק בנאדם - תמיד עשה לי משו... צמרמורת כזאת. אני יודע. כל החבר'ה, בהחלט עושה משו... זה כל מה שאני מצליחה לחשוב כרגע

למעלה