דיון!!!

animals lover

New member
דיון!!!../images/Emo107.gif

האם אתם מרוצים מהחווה שבה אתם רוכבים? מבחינת התנאים והכל..... האם אתם מרוצים מהתנאים של הסוסים? האם אתם מרוצים מהמדריכים? והמנהל של החווה? האם אתם חושבים שהחווה מקדמת אתכם מהר ברמת הרכיבה? מה אתם חושבים על המחיר לשיעור רכיבה-יקר מדי? מה הייתם בכל זאת משפרים בחווה?

animals lover

New member
החווה שלי!!!../images/Emo107.gif

האם אתם מרוצים מהחווה שבה אתם רוכבים? ת'אמת-ככה ככה...בסך הכל כן!!! האם אתם מרוצים מהתנאים של הסוסים? מאוד!!! הסוסים לא עובדים הרבה שעות ביום-והם משוחררים במרעה כל הזמן-מטפלים בהם טוב-יש להם תאים נורמלים וגדולים!!! ביום שבת הם נחים כמובן... האם אתם מרוצים מהמדריכים? והמנהל של החווה? אצלינו המנהל הוא גם המדריך...וכן-אני דיי מרוצה ממנו! הוא סך הכל בחור נחמד שאוהב לעזור לי כשאני צריכה... האם אתם חושבים שהחווה מקדמת אתכם מהר ברמת הרכיבה? ת'אמת-אני לא יודעת...כי התחלתי לרכב לפני 5 שנים אבל היו לי מלאאאא הפסקות-נורא ארוכות והייתה לי תקופה שרכבתי פעם בשבועיים שלושה...אבל מאז שחזרתי-אני מתקדמת מאוד מהר!!! מה אתם חושבים על המחיר לשיעור רכיבה-יקר מדי? בהחלט!!!!!! (100 לשעה-חוצפה!!!) אבל החווה קרובה לבית שלי ושהתחלתי לרכב זה עלה בדיוק חצי...לפעמים המדריך נחמד ועושה הנחות או אפילו שיעור חינם! במיוחד בקייטנות שבאים להתנדב אצלו.... מה הייתם בכל זאת משפרים בחווה? דבר ראשון-להורידדדד מחיריםםםם!!! וחוץ מזה-הייתי מגדילה את המאנז' ומוציאה ילדים לתחרויות!!! או מגדילה את החווה...(9 סוסים....) ומוסיפה עוד מדריכים מקצועיים...

animals lover

New member
מק../images/Emo78.gif_../images/Emo107.gif

בבקשה תענו!!! הדיון הזה בשבילכם!!!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

האם אתם מרוצים מהחווה שבה אתם רוכבים? כן מאד מאד מאד..
מבחינת התנאים והכל..... התנאים מעולים, אין תלונות.....
האם אתם מרוצים מהתנאים של הסוסים? כל התנאים טובים, בעיקר של הסוסים.
האם אתם מרוצים מהמדריכים? והמנהל של החווה? כן מאד
האם אתם חושבים שהחווה מקדמת אתכם מהר ברמת הרכיבה? כן היא מאד מקדמת, וממש מרגישים את זה.
מה אתם חושבים על המחיר לשיעור רכיבה-יקר מדי? אם כבר זול מידי.
מה הייתם בכל זאת משפרים בחווה? שיהיו יותר סוסים....

צדק8

New member
אניייייייייייייי

האם אתם מרוצים מהחווה שבה אתם רוכבים? כן, אבל יש מה לשפר
סה"כ אורווה נחמדה, תנאים לא רעים- לא מדהימים אבל זה בגלל חוסר כסף
האם אתם מרוצים מהתנאים של הסוסים? כן, אבל למשל את מצב התאים אפשר בהחלט לשפר. אבל המרעה נהדר וממשפצים עכשיו את המנז' והוא יהיה מעולההה האם אתם מרוצים מהמדריכים? והמנהל של החווה? יש אחת שאני לא סובלת, אחת שאני מחבבת, אחד ממש נחמד שאני מחבבת ויש את אורי שהוא גם מדריך וגם מנהל והוא בסדר עד שהוא מתעצבן
האם אתם חושבים שהחווה מקדמת אתכם מהר ברמת הרכיבה? לא ממש, פשוט כי המדריכים בסדר והסוסים מדהימים אחד אחד אבל בגלל הקטע שאף פעם לא התאימו ליח קבוצה שברמה שלי וגם היו פעם פעמים שבאתי פעמיים בחודש אז היה לי קשה להתקדם...
מה אתם חושבים על המחיר לשיעור רכיבה-יקר מדי? לא ! 50 שקל לשיעור+ הסעות מה הייתם בכל זאת משפרים בחווה? יותר סוסים, תאים יותר טובים, מנז' יותר גדול.שאלונה לא תהיה שם

LeAnNe

New member
שאלונה לא תהיה שם זה רעיון טוב..

אחרי היום אני פשוט שונאת אותה ואת ארז ואת אור ואת אמא של ארז (זאתי המסורסת). מחחחר משאית ותמונות!

צדק8

New member
באמת היה מעצבןןןןןןןןןןן

אבל היה דווקא נחמט להיות על הסוסה החדשה ! היא ממש מתוקהההההההההה
טחחח...ארז החצוף הזה ראה שהחלקתי ממנה ודרש שאני אביא לפעם הבאה עוגה
יש לו טעות...
אולי אני אביא עוגה אבל זה יהיה ישירות לפרצוף שלו...

LeAnNe

New member
העודה שאל איך שלא קוראים לו הייתה

מגעילה בטרוף.. את החלקת מהסוסה-שאף-אחד-לא-יודע-את-שמה?????????????????? (חחח) היא הייתה ממש חמודה ואם הייתי משקיע יותר היא גם הייתה נוחה.

טוי בוי

New member
ברור אחרת לא היתי שם!

הסוסים ממש במצב טוב יחסית לחוות אחרות בארץ! המדריכה מעולה! המנהל יכול לעשות יותר...כאילו עדי...פרנקי עושה הכול בערך! אני די מררוצה... המחיר עוד לא יקרררר אבל לא זול בכלל!!! אםם היתי נותנת לסמי מישהו שיעזור לו...

Sweet SuGaR

New member
ניי

ברור שמרוצהה
אחלה תנאים, התאים גדולים, יש מנז' עם גג וגם מנז' גדול יותר ומרעה... החווה קטנה אבל אני ממש ממש אוהבת את זה.
התנאים טובים, תאים גדולים... צ'יקו וחבר שלו מתרוצצים להם בחצר. לרוב הסוסים יש מאווררים...
המדריכים ממש טובים (ובעלי הישגים...אלופי הארץ בדרסז' וקפיצות).
המנהל זה טל... אחלה
כן... אני בחווה 4 חודשים בערך וממש התקדמתי.... גם בזכות הסוס וגם בזכות המדריך...
לא זול בכלל אבל פאקינג שווה את זה, שעה שיעור פרטי עם מדריך מעולה...
מנז' יותר גדול... ושהמרעה יהיה נורמלי...

TauraMan

New member
עונההה../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

האם אתם מרוצים מהחווה שבה אתם רוכבים? מבחינת התנאים והכל..... כאילו תמיד אפשר לשפר אבל ממש סבבה.. האם אתם מרוצים מהתנאים של הסוסים? עם הכסף שיש זה ממש בסדר, רובם משוחררים כל היום בכיף ומקבלים אוכל ועבודה לא קשה וטיפול שרוכבים ושיש פציעות יש טיפול מעולה. אבל גם פה עם היה עוד כסף היתה אפשרות גדולה לשפר אבל האורווה היא לא למטרות רווח... האם אתם מרוצים מהמדריכים? והמנהל של החווה? יש את המנהל והמאמן של הבוגרים(שמעון להט) שהוא מממש ממש ממש ממש מעולה! ולילדים יש את יפעת שהיא ממש חמודה
האם אתם חושבים שהחווה מקדמת אתכם מהר ברמת הרכיבה? לקח לי 3 שנים לעשות קנטר
האורווה ממש סבבה ומקדמת כל אחד בקצב שלו, עכשיו אנחנו חוזרים אחורה לשפר את הבסיס. מה אתם חושבים על המחיר לשיעור רכיבה-יקר מדי? אין לי מושג מה המחיר אבל אני בטוחה שהוא לא גבוה! אור!!! תרשמי פה את המחירים פליז! מה הייתם בכל זאת משפרים בחווה? בונה מנז' חימום, משפצת את התאים, מרצפת מחדש את הרצפה מחליפת גג וקירות ועושה נקיון רציני...

HORSE GIRL2

New member
החווה שלי..................

אני מרוצה פחות או יותר.......... יש תנאים טובים לסוסים (תאים גדולים, שומרים על הבריאות שלהם......). המנז' בסדר, למרות שהייתי רוצה אותו יותר גדול! המדריכים אחלללללה וגם המנהלת ממש נחמדה, ולא מנדנדת על תשלומים ושטויות. מההתקדמות אני דיי מרוצה, למרות שלפעמים יש שיעורים שלא מתקדמים בכלל בגלל שאני מקבלת סוס עקשן/עצלן וכל השיעור הולך על דירבון וניסיון עלוב לטרוט....... וגם אני לא יכולה להתחיל ללמוד קפיצות
בגלל שיש לנו רק סוס קפיצות אחד והמדריך שלי חושב שהוא קופץ "חזק מדי" ואני לא אסתדר איתו. המחיר לדעתי יקר בטירוף!(100 שקל לחצי שעה). הייתי מביאה עוד סוסים (גם של קפיצות ודרסאז'), עושה מנז' מקורה ומנז' דשא, עושה טיולים ארוכים במקומות שונים, שיצאו לתחרויות, שיהיו יותר מקצועיים, מורידה מחירים, מאריכה שיעורים ו......נראה לי שזהו
אהההההההה וגם הייתי עושה תנאים טובים לסוסים (למשל מאוורר) באיזה חווה זה (המאוורר?)

צ'ובוווווווווות ../images/Emo176.gif

האם אתם מרוצים מהחווה שבה אתם רוכבים? כן היא ממש סבבה ויש לי תחברים שלי והתנאים שם טובים.. הפנסיון דווקא לא יקר ביחס לחוות אחרות בעיר או במושב, החווה על רמה ופשוט כייף לי בה! האם אתם מרוצים מהתנאים של הסוסים? כן, הסוסים הפרטיים לכל אחד יש מאוורר משלו, שוקט אוטומטית, קוביית מלח האורוות מעץ ככה שאם סוס בועט המכה יותר חלשה והאוכל של החווה מצויין.. האם אתם מרוצים מהמדריכים? והמנהל של החווה? אממ יהודה סה"כ פסדר למרות שהוא מעצבן שהוא כל הזמן רודף ומנג'ס ויש לו דרישות כל הזמן אבל הוא עושה אותם בשביל הנקיון והבטיחות.. המדריכים אחלה.. הם נחמדים.. חמודים.. עוזרים ויש לי את ליאון שהוא באמת אחלה של מאמן!! האם אתם חושבים שהחווה מקדמת אתכם מהר ברמת הרכיבה? מאז שקניתי סוס אז ברור!!! המאמן יותר משקיע ומקדם ואין מה להשוות לישיבה שהייתה לי פעם.. עכשיו יש לי ישיבה הרבבבבה יותר טובה אני לא מפריעה לסוס בקפיצות וכמובן שיש מה לשפר אבל השתפרתי המון בתקופה שיש לי את אפולו!! מה אתם חושבים על המחיר לשיעור רכיבה-יקר מדי? אמממ זה די בסדר.. בעקרון שעור פרטי עם מאמן עולה 105 ש"ח אבל שאני ואליעד רוכבים ביחד הוא גם נותן לנו שעה+ היום הוא עשה לנו שעור של שעה וחצי בערך..(לא רק קפיצות, זה גם החימום והוא עזר לי בלונז' עם השמבון..) מה הייתם בכל זאת משפרים בחווה? שיבנו כבר תמגרש המקורה מאחורה... למרות שהוא לא יהייה גדול כל כך... ושיבנו עוד תאים, וחצר כזאת גדולה או מרעה בשביל לשחרר תסוס שיוכל לרוץ במרחב יותר גדול מהמגרש הקטן מאחורה...ויותר תחרויות בחווה!! אההההה ושתהייה משאית סוסים של החווה שלכל תחרות היא תקח תסוסים ביחד לתחרות במקום שכל אחד ישלם מלא כסף להובלות!

תשובות

האם אתם מרוצים מהחווה שאתם רוכבים בה? כן אחרת לא הייתי נמצאת שם האם אתם מרוצים מהתנאים של הסוסים? בכלליות כן חוץ מכמה דברים: בחורף אין צים חמים לשטיפה אין מספיק מגבות לחלק מסוסים יש ימים בשבוע שהם עובדים יותר מידי האם אתם מרוצים מהמדריכים? מאד כמו שאמרתי מיכל המושלמת האם אתם חושבים שהחווה מקדמת אותכם מהר ברמת הרכיבה? אצלנו כל תלמיד מתקדם בקצב שלו מה אתם חושבים על מהל החווה? הו די בסדר אבל יש דברים שהוא לא משתף אותנו ולפעמים צריך אבל חוץ מזה הוא בסדר מה אתם חושבים על המחיר לשיעור? יקר מה בכול זאת הייתם משפריםבחווה? את מה שאצרתי בשאלה השנייה ולגבי המנהל אבל חוץ מזה כלום

תשובותי.

חח ליבי!
כן- כמו ליבי- אחרת לא הייתי שם. כמובן שבכל חווה יש מה לשפר.
ובכן, בניגוד לליבי אני חושבת שהתנאים שלנו טובים מאוד. לסוסים יש קובנים בחורף, המים -כן- מחוממים בחורף, והעבודות שלהם קלות מאוד ככה שזה לא ממש נחשב (מה, הליכה של חצי שעה וסיבוב טרוט זה שיעור?!).
בהחלט, המדריכים נורא טובים ויודעים לקדם מעולה!
בהחלט, החווה מאוד מקדמת כיוון שיש בה אנשים מוכשרים ובעלי ידע ונסיון.
אמיר הוא אחלה! אחרי שמתחילים להכיר אותו- הוא ממש אחלה..
ליבי- את פשוט אף פעם לא עשית איתו שיעור... חחח
המחיר בהחלט יקר.
הייתי בונה לנו מרעה ענננננננננק!

דווקא כתבתי על האמ שיתוף בגללך

ומה שסיפרת לי התכוונתי למים שוטפים איתם לא זאת שהם שותים ולימים הקשים זה לפי דעתי הימים עם הקייטנות ואח"כ שיעורים

אל תיקחו את זה אי../images/Emo93.gif...

האם אתם מרוצים מהחווה שבה אתם רוכבים? מבחינת התנאים והכל..... מאד מרוצה. הכל מסודר, תנאים מצויינים לסוס, לרוכב ולכולם. האם אתם מרוצים מהתנאים של הסוסים? מאד. תנאים מצויינים. האם אתם מרוצים מהמדריכים? והמנהל של החווה? מרוצים זו לא מילה.. האם אתם חושבים שהחווה מקדמת אתכם מהר ברמת הרכיבה? כן. מה אתם חושבים על המחיר לשיעור רכיבה-יקר מדי? אנחנו בחווה 4 שעות בערך, ועושים הכל וזה עולה 80 משו כזה.. מה הייתם בכל זאת משפרים בחווה? לא הייתי מתנגדת להורדת מחירים..סתם! אממ.. הייתי רוצה מגרש מקורה. אבל.. בחלומות

aloniguy

New member
החווה שלי

אני רוכב שם בכנות ולדעתי זו החווה הכי טובה בארץ מכל התנאים הסוסים בריאים וחזקים יש לנו מנ'ז חימום ומנ'ז קפיצות שהוא המנ'ז הכי גדול בארץ יש לנו מדריך מעולה שפעם הוא היה המאמן הראשי של ההתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה, יש לנו מרעה גדול ומכונת הליכה ואשה מדאימה ששומרת על הסוסים כמו על הילדים שלה.

למעלה