דיון

ldghglj

New member
דיון../images/Emo108.gif

יצא לכם לריב פעם עם המדריך? או שהוא צעק עליכם? או סתם עיצבן אותכם? נגיד אני והמדריכה שלי קצת יותר מדריכה וחניכה אין פעם שאנחנו לא רבות בזמן שיעור תמיד צועקות אחת על השניה ומתווכחות

˜Me˜

New member
כן. ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=763&msgid=15870448

אממ

כן! פעם או פעמיים בשנה אנחנו מאבדים תעצבים אחד על השני! אבל זה תמיד נגמר ב "את יודעת שאני אוהב אותך ופשוט ניסיתי להסביר לך!" אני יודעת שליפעמים אני ממש ממש מעצבנת! כשיש לי דעה משלי אני נדבקת אליה ואני מתפלאת שהוא לא מתעצבן יורתר!

Shai Felton

New member
אממ... כן../images/Emo170.gif

לריב? לא ממש! רק להתווכח בעיקר על זה שאני אל רוצה לרכב לע סוס מסוים. אמממ... בקשר לצעקות אז נעם תמיד צועק בשיעורים, אבל זה רק על מי שלא מקשיב לו ועושה שטויות, זה מעצבן אותו
זה לא מפריע לי, דבר ראשון בגלל שאני תמיד מנסה לעשות מה שהוא אומר, ודבר שני שגם אם הוא צועק אני יודעת שהוא לא עושה את זה בכוונה בשבי ללעצבן או משהו.

כן... היה לי מקרה ש....

רכבתי ביום שישי.. והייתה לי תחרות ביום שבת בכנות... אז רכבתי על אוסטין כי אני יצאתי איתה לתחרויות.. וממש לא הייתי מרוכזתב אותו שעור.. וליאון התעצבן עלי.. ואמר לי רדי מהסוסה סיימת להיום ונתן אותה לאיתי כי הוא גם יצא לתחרות איתי.. והוא כבר רכב עליה באותו שבוע!! ובאתי יום אחרי זה לתחרות אחרי חודש שלא רכבתי על הסוסה!!!!..... ועוד לא הלך לי טוב יום לפני!! והיה בסדר בתחרות.. ומה זה התעצבנתי על ליאון!! מממשש בכיתי וכולם כזה אמרו לי אסור לו לעשות את זה... וגם יהודה שמע מזה וליאון אמר שהוא מתנצל אבל הוא עשה את זה בשביל שאני ילמד ויתרכז פעם הבאה.. ואמרתי ליהודה שלא יתערב כי לא רציתי שהוא יצעק על ליאון...

טוי בוי

New member
אני ונועם...../images/Emo60.gif

לפני שנסע לחול ללמוד בהולנד הינו רבים כמעט כל שיעור..חחח אפילו עד בכי של שנינו.....

TauraMan

New member
כן..../images/Emo20.gif

בזמן האחרון פחות, המקרה האחרון שאני זוכרת היה לפני אליפות הצפון.. המדריך שלי מאוד פרפקציוניסט, זה מעולה בזמנים מסוימים ובאחרים זה נוראי..

מה פתאום!

לי? לא.... (נא להיכנס לקישור ב-לא, תביני כבר), אבל המדריכות אצלנו ממש אחלה, מתחשבות, דואגות, אוהבת... ממש מתוקות! לא אלי כמובן... חח, סתאאם, הם אחלה! חחח, המדריכה שלי בעיתון עם עמדי-מתחרה לראש העיר! אם תבקשו יפה אני אתן לכם את התמונה...

למעלה