דיון :]

Charmed Or

New member
דיון :]../images/Emo112.gif

נמ, כולנו כאן [טוב רובנו] אוהבים את הסדרה וחושבים שהיא מוצלחת, נכון? אז הנה שאלה לכם: מה חסר בסדרה? מה הייתם רוצים לשפר? מה הייתם רוצים שיקרה בהמשך? [בעונה 2, לצופי ארה"ב] ונו, תגיבו, הפורום כה שומם

dashamakaroni

New member
אממ...

הייתי רוצה שיעיפו את ג'נסן....חחעחע סתאם......אם אחד מהם ילך הסידרה לא תיהיה כלכך.....מושלמת!!!אין דברים חסרים או דברים שאני רוצה לשנות.....זאת הסידרה האידיאלית!!!!אמ....הייתי רוצה שבהמשך יהרגו את אבא שלהם....חעחעעחע אני מרושעת

SeXxy GirL 2

New member
אממממ...

לא ממש חסר משהו בסידרה.. אבל היתי רוצה שבעונה שנייה תיצטרף עליהם בת או משו.. ואני רוצה שיהיה קצת אקשן בין דין וסאם.. שאולי איכשהו דין או סאם יבגדו אחג בשני (אני מיתכוונת בקטע של בנות) או שיהיה איזשהי אי הבנה כזאת...

BaR 5

New member
../images/Emo191.gif מצטרפת..

אוחח.. אממ זאת סדרה מעולה.. היית בעקרון רוצה שהם לא יקפצו מרשע לרשע.. שיהי קו עלילה יותר ברור חוץ מהמטרה הסופית למצוא את אבאשלהם ולהצטרף למסע חיסול של מה שלא הרג את אמא שלהם. אממ כמובן שדמות נשית תהיה נחמדה, בהקשר של משפחה, רומן או וואטאוור, זה יהיה נחמד לדעת שהחיים שלהם לא עוסקים רק בשדים <אולי שדים פנימים..?> ואני גם רוצה ניתוק בין סאם לדין.. חיחי גם אם נגיד אחד מהם יעבור לבאד-סייד **לכמה פרקים** ויהיה כיף.. עד שהשני יציל אותו רגע משפחתי וכזה.. נו, קטע צפוי=] זה היה הכול=]

Batelg

New member
לדעתי ../images/Emo26.gif

זה יהיה די מגניב אם הם יגלו שיש עוד אנשים שגם משמידים שדים וכאלה וכמובן שתצטרף אליהם בת ותעשה קצת "רעש" בין האחים...

רעיון משוגע אך מעניין...../images/Emo6.gif

זירת היאבקות שדין וסאם יחליטו להיאבק בה אחד נגד השני (בלי חולצה
מחזיק אתכן לעבר מעריצות ג'נס בתקופת דארק?

dark warrior

New member
אני רוצה את פייפר בסדרה../images/Emo70.gif

ואני מתכוון פייפר
(עם כוחות
)

anastasia14

New member
לדעתי

הסדרה פגז אבל הדבר היחידי שהייתי שהיה זה שיראו יותר את הגוף המהמם של ג'נסן

Charmed Or

New member