דיון -
כנות, למה מתכוונים?

דיון - ../images/Emo12.gifכנות, למה מתכוונים?../images/Emo12.gif

כנות פתיחות ונכונות:
..."דבר אחד יותר מהכל, עלול להכשיל אותנו בהחלמתנו, וזו גישה של אדישות או אי סובלנות כלפי עקרונות רוחניים. שלושה מהם הכרחיים: כנות, פתיחות ונכונות. אם נפעל לפי עקרונות אלה, נהיה בדרך הנכונה". אז הדרך מספרת לנו על שלושה עקרונות הכרחיים להחלמה, בראש ובראשונה – כנות. אני, כמו רבים אחרים פה, נמצאת כעת בתחילת דרך. יש לי המון שאלות שהייתי מבקשת את דעתכם לגביהן.
מה פירוש כנות?
האם זה אומר שעלי לספר כל מה שאני עוברת וחווה?
למי?
האם בכל מחיר?
מראש על השתתפותכם, בעיקר הותיקים שבדרך, שישתפו מנסיונם והבנותיהם. כי רק ביחד זה עובד. אוהבת

צונו123

New member
כבר כתבתי על זה השבוע

כנות לא בכל מחיר, אני עם עצמי, או החונכת שלי, לא כל דבר אפשר להגיד "בכנות מלאה" ראי שרשור אצלי.... אני רצה למטבח, מספיק ! את באה לאכול הערב, בוחרת? כדאי לך...לא תפסידי !

מה זה באה?../images/Emo204.gif

סדרי
או
או רכבת או משהו.. אפילו סתם
עם כנפיים גדולות
האמת? נראה לי שעוד שבועיים אני במרכז לשישבת, ובטח שאשמח לראות אותך. בטח לא נפסיק לדבר עד אז... אז בלי הבטחות בינתיים
תלוי במרכז יום ואישור יציאה, את יודעת.
אוהבת

איך אפשר לא להיות כנה עם עצמי?

מה שכתבת חביבתי היה במקום בו מוחקים ועורכים הודעות, אז לא ממש נכנסת לשם חוץ מלקרוא פה ושם
בכל אופן, יש פה לא מעט חברים בתחילת דרך, גם אם הם לא מגיבים.... אז למענם ולמעני - הדיון הזה
אז... קודם אני ועצמי.... איך אפשר בעצם לא להיות כנה עם עצמי? מה זה לא להיות כנה עם עצמי? כן, אני מתקרצצת, אבל בטח יש לכם תשובות יותר מאשר לי... רק ביחד זה עובד. אוהבת

למעלה