דיון!
-הקשר בין הסוס לרוכב

דיון!../images/Emo124.gif-הקשר בין הסוס לרוכב../images/Emo98.gif

טוב, הדיון הראשון שלי
איזה קשר אתם מרגישים עם הסוס? מה אתם חושבים שהוא חושב עליכם? מה אתם חושבים על זה שאומרים שהסוס (וגם הדולפין) יכול להרגיש את האדם שעומד מולו או רוכב עליו-שהסוס מבין איךהוא מרגיש וכו'???

עונה ראשונה!../images/Emo78.gif

אני מרגישה תמיד שהסוס יודע שאני שם, לא תמיד מתייחס אלי יפה (צ'אמבלו-זה בשבילך!
), ואני צמיד מרגישה את הסוס-מבינה למה הוא לא זז, למה הוא עושה באקינג (לפעמים זה סתם כי הוא מנייק...) ועוד כל מיני דברים כאלה. אני לא יודעת מה הסוס חושב עליי, אבל אני יכולה לפעמים לשער לפי המבט-אני מסתכלת לסוס בעיניים וכאילו רואה לתוכו(זה היה מרגש
). וכן. אני בטוחה שזה נכון- הסוס יכול להרגיש את האדם ואת הרגשות שלו, וגם יש לו איושהיא דרך מיוחדת להבין ולהתנהג בהתאם-עובדה שרכיבה טיפולית על סוסים כל כך עוזרת!!!

עונה שנייה

טוב אני אדבר על שני קשרים 1 שלי ושל מונטה 2 שלי ושל ונוס 1. אני מאד מבינה את מונטה ורוב הזמן הוא מקשיב לי ועושה את מה שאני מבקשת.יש קשר די חזק כי אני הייתי איתו ערך 3 שנים אם לא יותר. אני חושבת שהוא די אוהב אותי בעיקר בטיפול כי אני תמיד מפנקת אותו.הוא גם תמיד מקשיב לי. 2. עם ונוס הקשר די חדש (זה נשמע כמו קשר עם בני אדם למרות שסוסים אפילו יותר טובים מבני אדם) אבל הקשר טוב כי הוא עושה מה שאני אומרת למרות שהיא די אוטומטית לפעמים אני נלחמת איתה בעיקר כדי לעצור אותה אני חלשה ליד הענקית הזו. ברור שהסוס מרגיש את האדם שרוכב עליו ומתעסק בו בכלל סוס גם יכול לגרום לבן אדם לשפוך מתוכו דברים שמפריעים לו ובעיקר לעזור סוס היא חיה מאד מבינה וחכמה ואני לא הייתי מקדישה לה כ"כ הרבה זמן מחיי אם היא לא הייתה כזו פעם ראיתי משפט שלפי דעתי מאד נכון זה היה באנגלית אז אני אתרגם."אם לא ראית דבר מלבד יופיים(החיצוני),אז היופי (הפנימי)האמיתי נסתר ממך" המשפט באנגלית למטה If you have seen nothing more but their beauty of their markings and limbs,their true beauty is hidden from you

תגובה:

טוב אז יש לי הרבה סוסים והקשר עם כולם לא משהו.... במיוחד ברכיבה יש לי קטעים שאני לא מבינה למה סוס עושה משהו אחד ולא אחר. עם קיפי פחות או יותר הבנתי הכל... אני לא מומחית בסוסים ולכן אני מניחה שלא כל סוס תמיד מבין אותי. אני מאמינה שסוס יכול להרשיג את הרוכב שלו. למשל ניקי- כשאני רוכבת עליה היא ביצ'ית לגמרי והיא רעה ולא נחמדה. אבל כשיש עליה ילדים קטנים או מיוחדים היא ישר נירגעת ונותנת הכל מעצמה.

פיצ, מתי את באה

לחווה ביום שני? ולמה את חושבת שניקי היא ביצ'ית (למרות שהיא באמת כזאת
)?

למעלה