דיון

דיון ../images/Emo124.gif../images/Emo19.gif

התנדבות בחווה... מה דעתכם? איזה עבודות? כמה זמן? באיזה דחיפות? אתם מוזמנים לספר חויות וכו'.

../images/Emo45.gif

אממממ דעתי- רק מוסיף ועוזר אני בטוחה שכמה שיותר שעות שאני אבלה עם הסוסים אני רק לומדת מניסיון! וזה מעולה אני עוזרת ובתמורה המדריכים שלי מעריכים אותי יותר ויש לי שעות רכיבה! איזה עבודות? כל מה שמבקשים ממני רכיבה על סוס לפני שיעור,ניקיון,איכוף,לדאוג לציוד, טיפול בסוס ועוד! כמה זמן? מזתומרת?! כל עוד אני פנויה ולא עסוקה אני אשמח לעזור..... בדרך כלל
באיזה דחיפות- ???? מזתומרת??

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifברור שטוב!!!

אני לא מתנדבת אני עוזרת יומים בשבוע ומקבלת שיעור קבוצתי אני לוקחת פרטיים את בסוף החודש אני משלמת פחות על השיעורים... אני שאני בחווה אני: מאכפת
מפרקת
מנקה ציוד
מברישה
שוטפת
אם צריך רוכבת
מעלה ומורידה תלמידים קטנים לשיעור
ועד כל מיני דברים...
אני עובדת פעמים בשבוע בממוצה וכל יום 5-6 שעות...

Shai Felton

New member
אממממ../images/Emo45.gif../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

לדעתי זה טוב ורצוי אם יש אפשרות כזאת. אצלנו מישמתנדב, אז זה בחופש, ומה שעושים זה...
לנקות סוסים
לנקות את האורווה
לצבוע כל מיני דברים (מכשולים...)
לנקות שוקתות... בכלל יש מלא מה לעשות, זה רק מה שחשבתי עליו עכשיו.

S H I L G I

New member
לי יש בעיה כזו:../images/Emo29.gif

אין לי בעיה לבוא לאורווה אבל אני לא יכולה כל כך כי: אין לי איך להגיע יש לי עבודות בצפר יש לי מורה פרטית ועוד ועוד.. אני באה לעזור בעיקר לפני תחרויות, וכשאני באה לקורס אני נשארת עד מאוחר (עד סגירת האורווה בד"כ) לעזור אני ה-כ-י שונאת את זה שדנה טל וקוקי כל הזמן צורחים עלינו לעשות משהו נגיד יש לי בעיה במשהו ואני קוראת לשלי עזור לי אז הם אומרים שאת יכולה לעשות את זה לבד ושהשניה תלך לעשות משהו אחר!!שיווו אני שונאת את זה...

../images/Emo13.gif שמחה שהעלתי את הדיון! חחח

ובכן לדעתי זה נורא טוב כי ככה אפשר ללמוד הרבה, מדריכים מעריכים אותך יותר ואתה זוכה ליחס נחמד! אנחנו עושים הכל בחווה, מאכילים, מובילים בשיעורים, מתקנים, מאכפים, בודקים, מטפלים ורוכבים מידי פעם... כשאפשר. אני אישית באה כל יום כרגע לחווה, וכולם נורא נחמדים ונורא אוהבים אותי ונורא ניקשרתי לכמה ילדים מהטיפולי... הם כאלה מאמי! חח, עכשיו אני נורא מבוקשת בחווה.... חחח. מה גם שלומדים מכל דבר! על האופי של הסוס וכאלה...

GrEeNwOmAn

New member
תשובות~../images/Emo29.gif ... |סוס| ... |אוכף| .

חשוב מאד! רצוי בהחלט... ניקוי תאים, ניקוי סוסים, מים במרעים, הוצאת סוסים למרעה, לרכב, לונג', להוציא או להכניס סוסים מהמרעה, או כל דבר אחר. כמה שאפשר. זה תורם מאד. ושווה להשקיע בזה. באיזה דחיפות? לא הבנתי כל כך... פעם אחת נשארנו לבד בחווה (אני וטל) ומרוב חום אני ניקיתי את לנסלוט, והתחיל לנזול לי מלא דם ובועות דם מהאף, וגם הקאתי דם. *מקיאה* איכס...

niko girl

New member
אמ אני מתנדבת באורווה../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

ואני חושבת שלפעמים זה מאוד מועיל. אבל אם יש הרבה אנשים אז זה כבר לא כל כך מועיל. ואני מתנדבת באורווה ובדרך כלל אני מאכפת סוסים (אם אני מגיעה בזמן) אני לפעמים עולה כסוס מוביל. ועוזרת בהעלת ילדים קטנים לאוכף ומסדרת להם ארכובות. ואם יש משהו אחר לעשות אז אני עושה. ואני לפי דעתי כל עוד יש את השיעורים או שהאורווה פתוחה אני יכולה להתנדב וזה נדמה לי הדבר הכי טוב לעשות! אני באורווה כל יום שלישי וחמישי. לפעמים חמישי ושבת אם אני מתעוררת. (בשבת)

הנה הוכחה ש..

בדרסז' שמעגלים לסוס את הראש זה טבעי מאוד! תסתכלו על התמונה ותראו את הסוס ואך שהוא מעגל את ראשו...!

למעלה