דיון

KISHKOSHA

New member
דיון../images/Emo124.gif

באיזה תקופה של התאמות הכי אהבתם אותן? הבנתם? ובאיזה הכי פחות אוהבים אותן? אני-הכי אוהבת אותן כמישל עכשיו (ביום שבת), ובדרכון לפריז, והכי פחות במזל תאומות....

motib4

New member
אני הכי אהבתי אותן...

בשנים המאוחרות של "צער גידול בנות. גיל 8 בערך... הכי פחות- אין.

olsen rule

New member
אני הכי אהבתי אותן

כשלאשלי היו תלתלים ולמי קייט חלק (כשהן כבר דיי גדולות) והכי פחות אהבתי אותן בערך בגיל 10 הנה תמונה

Alexis14

New member
אני הכי אהבתי אותן

בכמה תקופות: בכל תקופת מישל (גיל 0 עד 8 בערך) אני לא יודעת בדיוק מתי זה אבל בתקופה של התמונה שאני מצרפת אני שונאת אותן (בקשר למראה) אהבתי אותן בטובות השתיים, כשהן גדולות עם שיער חלק ועם שיער מתולתל, ואני שוב לא כל כך אוהבת אותן בקשר למראה עכשיו, כי יש סדרת תמונות כאלה שהן נראות ממש רוסיות וזה לא יפה להן.... אני גם אוהבת בתקופה של מתולתל-חלק כשלשתיהן היו עושים חלק.

אני הכי אהבתי אותן...

שהן היו בנות 15 עם שיער מתולתל וחלק ושהן היו בנות שנתיים שלוש בצער גידול בנות כי הן היו פשושיות ופחות אהבתי שהן היו בנות 10

אני הכי אהבתי אותן

בגיל חמש בערך כי הן היו חמודות מאוד אבל לא ממש תינוקות

rahelm

New member
אני אהבתי אותן ...

בכל התקופות!!!!!!!!!!!!!!!! ב ע י ק ר אהבתי שהן היו אחת אם ארוך יותר ואחת ממש קצר !!!!

אני הכי אהבתי אותן...

כשהן היו בנות 3, ובערך משהן היו בנות 13 עד עכשיו, כי עכשיו הו ממש יפות, ועם התספורת החדשה שהן עשו הן גם יותר דומות... הכי שנאתי אותן בגיל 9- 11 הן היו ממש מכוערות!!!

אני תמיד אהבתי..

תמיד אבל תמיד אהבתי אותם בכל תקופה אבל הכי שהם גדולות כי לדעתי (ואני מדגישה את זה שזאת דעתי בלבד) הם יותר יפות שם הם מדהימות תמיד אבל לדעתי הכי יפה להם שם!! למרות שיותר שהם גדלות הם נעשות יותר שונות אחת מהשניה!! אוהבת את כול כול כול כול כולם, עומר(אני בת לא בן!)

מה הקשר טיפול יופי מה את בסדר?

בגיל תשע הן היו מתוקות בגיל עשר הן היו פחות יפות ובגיל 11 הן חזרו להיות יפות

motib4

New member
איך אתם יכולים להגיד בשנה הזו

הן היו מכוערות ובאחרת לא? הרי הן לא השתנו. הן אותה אחת. אם זה השיער, אז תמיד היה אפשר לשנות. תסתכלו על תווי הפנים. אני לא כל כך אהבתי את התקופה עם הפוני (לא טובות השתיים, לפני).

olsen rule

New member
הן חזרו להיות יפות כי

עשו להן טיפול יופי!!! הן שלמו 10 מיליון דולר (כל אחת!!!) כדי שהן יהיו אפילו יותר חמודות ממה שהן היו!

מה את בסדר? מאיפה הפלצת את זה?

הן התגברו עם השנים ונעשו יותר יפות זה בגלל שהן גדלו מה את אומרת שהן עשו ניתוח פלסטי?

olsen rule

New member
מה פתאום ניתוח פלסטי?

לא אמרתי כזה דבר!!! אני לא יודעת מה בדיוק עשו להם שהן היו צריכים לשלם כזה סכום (20 מילון דולר) אבל ככה היה כתוב בכתבה!! אני לא רוצה להתווכח איתך אז תקראי את הכתבה בעצמך!

ענבר 2002

New member
אני....

אני הכי אוהבת אותן כשהן היו בגילי(14) וגם כהן היו בנות 12 וגם בלהרוויח את לונדון אהבתי אותן . והכי שנאתי זה בפרקים של מרי קייט ושלי מארחות והרפתקאות אשלי ומרי קייט כהן היו בנות 10.

למעלה