דיון!!!

טוי בוי

New member
דיון!!! ../images/Emo124.gif

שאתם טסים או נוסעים לכמה ימים מי מטפל ורוכב על הסוס שלכם? אתם נותנים לו הוראות? בטיסה לחופשה בחול אתם משלבים סוסים בדרך כלל? אתם לוקחים שיעורים בחול? אתם טסים לחול כידי להתחרות? {או אנשים מהחווה שלכם?} על איזה סוס אתם מתחרים בחול שלכם או של בעלי החווה בחול?

niko girl

New member
אין לי סוס........

זה רק לכמה ימים......אם היית אומרת כמה חודשים או שבועות אני הייתי מעדיפה לעצמי להביא את הסוס יד איתי ולשים אותו באיזה חווה. ואז הייתי יכולה גם לרכב עליו. אני אף עם לא נסעתי לחו"ל אבל אם הייתי נוסעת אז כן הייתי נוסעת לחוות. לראות איך זה בחו"ל והכל. והייתי לוקחת שיעורים. ואממממ אני הייתי נוסעת לחו"ל רק בשביל להתאמן וגם להתחרות אם הייתי יותר גדולה. אממממממ ונדמה לי שהייתי מתחרה על הסוס שלי וגם על סוסים אחרים. ההודעה מנוסחת בזה שאם היה לי סוס זה המ שהייתי עושה ואם היה לי כסף לנסוע לחו"ל אז הייתי עושה את זה!

טוי בוי

New member
אני ../images/Emo60.gif

אין לי סוס.. טסתי רק פעם 1 אבל שאני נוסעת זה תמיד משלב סוסים אלה מה?! יש שלנו בחווה כמה אנשים שיוצאים לאיטליה להתחרות עם פרנקי ועדי על סוסים מאיזו חווה שם שהם רוכבים ומתאמנים בה. כל כה חודשים הם טסים בערך. עכיו הם מתחרים בחול .. ליאור מתחרה עדי מתחרה אני חושבת שפרנקי גם אורסולה מתחרה וגבי שדרור מכירה או יותר נכון אבא שלה..אאההה שרון גם מתחרה הבעלים של אופרה ופלא! ונטלי גם שם אבל היא מוכרת שם את הסוסה שלה אני לא בטוחה אם היא מתחרה...

תשובות....

אם אני נוסעת לכמה ימים או טסה... אני יכולה להחליף עם אולגה את הימים שאני לא נמצאת בימים שאני כן יהייה באותו שבוע.. ואם נגיד אני טסה לשבוע אז היא תרכב כל השבוע על הסוס ושבע אחר כך אני ירכב על השבוע... מחליפים.. זה לא בעייה...ואני כל הזמן אומרת לאולגה איך לטפל בסוס ובציוד ומה לעשות... אממממ הדבר היחיד ששילבתי בו סוסים בחו"ל היה בסאמר סקול שהייתי בו לפני שנה, ולפני שטסתי.. ובחרתי דווקא סאמר סקול שיש רכיבה על סוסים!!.. אמממ אני מתכננת שנה הבאה לטוס לאיטליה.. (כי גבי הייק מהחווה שלך-רשפון, סיפר לי שכל שנה הם טסים כמה ישראלים ומתחרים עם סוסים מושכרים משם בתחרויות של 90 או מטר או מה שברמה שלך... אז אני רוצה לחסוך כסף השנה ולטוס לשם שנה הבאה..)..

תשובות....

אם אני נוסעת לכמה ימים או טסה... אני יכולה להחליף עם אולגה את הימים שאני לא נמצאת בימים שאני כן יהייה באותו שבוע.. ואם נגיד אני טסה לשבוע אז היא תרכב כל השבוע על הסוס ושבע אחר כך אני ירכב על השבוע... מחליפים.. זה לא בעייה...ואני כל הזמן אומרת לאולגה איך לטפל בסוס ובציוד ומה לעשות... אממממ הדבר היחיד ששילבתי בו סוסים בחו"ל היה בסאמר סקול שהייתי בו לפני שנה, ולפני שטסתי.. ובחרתי דווקא סאמר סקול שיש רכיבה על סוסים!!.. אמממ אני מתכננת שנה הבאה לטוס לאיטליה.. (כי גבי הייק מהחווה שלך-רשפון, סיפר לי שכל שנה הם טסים כמה ישראלים ומתחרים עם סוסים מושכרים משם בתחרויות של 90 או מטר או מה שברמה שלך... אז אני רוצה לחסוך כסף השנה ולטוס לשם שנה הבאה..)..

תשובות1

אין לי סוס.. בטיסה לגרמניה אני רוכבת.. פעמיים כבר נפלתי
אני לא נוסעת לשם כדי להתחרות ולא ידוע לי על אנשים בחווה שנוסעים..

TauraMan

New member
יש מספיק אנשים../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שיעשו את זה, כמוסן אני אנדנד קצת ואוודא שהם יטפלו בהם טוב טוב... בשנתיים האחרונות יצאתי לסאמרסקול לרכיבה, ואם לא אז לרוב אני יוצאת לאיזה טיול רכיבה או משהו בנופים יפים... התחרתי בחו"ל רק בתחרויות פנימיות וזה היה על הסוס ש"אימצתי" במהלך החופשה..

למעלה