דיון...
(להפחתת השיעמום והדיכ

Juli kleo rullz

New member
דיון... ../images/Emo15.gif (להפחתת השיעמום והדיכ

און) אוקיי... תענו: אם היו נותנים לכם אפשרות להיות כל אחד מהמקצועות הבאים... מה הייתם בוחרים?
וטרינר-5 שנים לימוד
לוחש לסוסים-10 שנים
רוכב מקצועי ברמה אולימפית-כמה שנים טובות של אימונים
בכלל לא משהו שקשור לסוסים
מאלף סוסים-3 שנים לימוד
בעל חווה כמו שאתם רוצים אני רוצה להיות הכל! חוץ מוטרינרית! אני לא מסוגלת לראות שנותנים זריקה לסוס! ממש לנתח סוס!!!

animals lover

New member
אני רוצה להיות../images/Emo107.gif

וטרינרית של חיות מחמד...זה הרבה יותר קל ואני לא יכולה לראות סוסים סובלים...הייתי רוצה להיות גם רוכבת מקצועית!!!! אולי גם לוחשת לסוסים-אבל אני נגד אילוף של סוסי מוסטנג מהטבע-שהם אוהבים חופש ורגילים אליו....ובעלת חווה גם לא-בגלל ההשקעה הכספית העמוצה ואין לי ממש חשק להדריך ילדים קטנים-אין לי סבלנות לזה... אולי איזה 2 סוסים משלי זה נחמד-אבל לא יותר מזה... ואין לי חשק להעביר שיעורי רכיבה כל היום...

אוכפית

New member
אני

אני נראה לי הייתי בוחרת להיות מאלפת סוסים לא בגלל שזה מעט שנים בגלל שאני נראה לי ארגיש נורא מסופקת מהעובדה שהסוס התבגר ואני עזרתי לו.. לא בחרתי וטרינרית בגלל שקשה לי לראות בעלי חיים בכלל סובלים

אניי הייתי רוצה להיות..

רוכבת מקצועות- אולימפית!!! וגם בדר"כ מי שברמה כזאתי יודע המון על סוסים ויש לו קצת מהקטע של לוחש לסוסים ומהקטע של הידע לאילוף ולכן זה מספק אותי!! וטרינריה אני לא יכולה לעשות ניתוח לסוסים אני יתעלף והם גם צריכים בקוליק להחדיר מחטים או להכניס תיד לחלקים האחוריים!!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

הכי מעניין לדעתי זה לוחש לסוסים אבל אל כל אחד כול לעשות את זה
חוצמזה, הייתי רוצה להיות הכל חוץ מוטרינר, זה לא ממש מקצוע נחמד

צדק8

New member
ממממ...

וטרינר זה לא 7 שנים ?טוב שיהיה.. אני רוצה להיות וטרינרית ומאלפת.

animals lover

New member
וטרינריה../images/Emo107.gif

זה אומר ללמוד ביולוגיה/זואולוגיה לתואר ראשון (נדמה לי) 3 שנים.... ואז ללמוד רפואה וטרינרית עוד 4 שנים. בסיכום זה יוצא 7-למרות שלפי מה שידוע לי בחו"ל יש בתי ספר לוטרינריה שכל הימודים מסתכמים ב-5 שנים...

אסף 1989

New member
אני לא

הייתי רוצה להיות משהו שקשור בסוסים, כמובן שזה יהיה לי בתור תחביב אבל לא כמקצוע.

HORSE GIRL2

New member
אני.........................

הכי הייתי רוצה להיות וטרינרית כמקצוע (בשביל זה אני במגמת מדעים שאני עוד מעט מתה שם מרוב הלחץ-ועוד ביום הראשון
ואני לומדת עד שעה ארבע במרתון הזה!
) אז נקווה שזה יהיה שווה את זה........ אני רוצה לעזור לחיות איכשהו כי בארץ הוטרינריה ממש על הפנים- אין תרופות, הכול יקר בטירוף- ובגלל זה חיות סובלות כי לבעלים שלהם אין מאות שקלים רק לצילום אומלל
. בקיצר, הייתי גם רוצה שתהיה לי חווה (לא נראה לי של לימוד, רק עם כמה סוסים בשבילי
-אאאאממממממממממןןןןןןן), וכמובן לוחשת לסוסים ולהתחרות באולימפיאדה (מי לא היה רוצה?). טוב, אני הולכת לקבור את עצמי בשיעורים באלגברה (ביום הראשון!!!
)

מאלפת-אני כבר בשנה השניה בלימודים

בבית ספר שלי אני כבר שנה שניה באופציית אילוף האופציה השניה היא הדרכה אבל יש לי 4 שעות הדרכה גם ככה כל שבוע

buttermilk

New member
תשובה שלי.....

אני רוצה להיות את כל המקצועות חוץ מ"משהו שלא קשור לסוסים" (בלעחס...) ווטרינרית גם של סוסים, כי אמנם שה קשה לראות אותם סובלים אבל זה בהחלט יתן לי הרגשה טובה שעזרתי להם!!!

וטרינרית התחלתי לחרוש ולהשקיע מעכשי

אני התחלתי להשקיע בחשבון והשנה יש לנו עוד 3 בגרויות אז עובדים קשה אני ממש רוצה ללמוד וטרינריה אבל ממש זה החלום שלי

למעלה