דיון[?]

crazy cottage

New member
דיון[?]../images/Emo163.gif

אקזיט חוזרת פורמט חדש מנחים חדשים ואנונימים פינות חדשות עיצוב חדש שעתיים [פאאאאאק איזה רעם היה עכשיו!!!!!!!!!!!-טוב זה לא קשור] אנחנו (הקהל בבית) שותפים עיקריים בתוכנית וספיישל פתיחה ע-נ-ק-י שיפוצץ את האמא של ערוץ 2 P: טוב בקיצור...סתם התחלתי לעשות פה שטויות!
איך אתם הייתם רוצים שהתוכנית תחזור? (הכוונה לפורמט/איך אתם רואים את החזרה של אקזיט?)

דעתי../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ששירי תתארח
טוב סביר להניח שזה לא יקרה...
לא בתוכנית ראשונה... חחחחחח... אני מתגעגעת איך יהיה אקזיט בלי שירי?
טוב בכל מקרה אני רוצה:
שלא יהיו טקסטים כתובים
בלי מערוכנים
הרבה אילתורים ובדיחות לא מתוכננות
ראיונות עם מפורסמים מעניינים ולא עם סתם אנשים מוזרים....
תוכנית ארוכה יותר
בלי פרסומות
לעבוד על אנשים בטלפון
פינות שאנחנו מבינים מה הרעיון שלהם....
קצת פחות בדיחות פנימיות של המנחים ומגישי פינות- לא מבינים מה הם רוצים
ששירי תבוא להתארח!!!! נראה לי שזהו
*הערה- אני לא מנסה לריב עם אף אחד

אממ דעתי..וגם רעיון לאתר../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

טקסטים לא כתובים-לדעתי כן טקסטים כתובים כי די קשה לאלתר הכל.. הם לא אמורים לדעת מה הולך להיות והכל וכל המבצעים שיש כדי להכניס כסף גם ככה יגידו להם באוזניה קיצר טקסט כתוב זה משהו די מחייב
בלי מערכונים-לדעתי עם זה ממש מוסיף ומצחיק אבל לפעמיים המערכונים כאלה משעממים.. המערכון ילדים של שירי ועפר היה קורעעעעעעע ממש אהבתי... והיו מלא שאהבתי...
ראיונות עם מפורסמים מעניים-חחח אשכרה..אבל לדעתי היו מענינים אבל לפעמיים הראיון היה כל כך משעמם וחסר תוכן...כיאילו ריק כזה שנרדמתי....אפילו העברתי ערוץ עד שזה יגמר
תוכנית ארוכה יותר-מסכימה!!!
בלי פרסומות-חחחחחח אין פרסומות בערוץ 3
לעבוד על אנשים בטלפון-ואוי מעולההה זה הכי קורע שיש...
פינות שאנחנו מבינים מה הרעיון שלהם-כן..וגם שזה יהיה מצחיק ולא מרדים
קצת פחות בדיחות פנימיות-אמממ באיזה שהוא מקום את צודקת אבל זה גם מצחיק פתאום שהם צוחקים ממשהו שהם מבינים לרוב הם מסבירים לא?!
שירי תבוא להתארח-והרבה חחחחחחחחח
רעיון לאתר שלי הוא כל כך חסר-אז ככה.. לדעתי צריכה להיות קטוגורית הורדות... כל השירים המיוחדים של אקזיט כמו "עונת התפוזים" "מחבואים" "סקסית" "שיר פירדה" וכו' שממש זה יהיה מסודר במקום אחד זה ממש יכול להיות נחמד...וגם סירטונים נדירים זה יכול להיות נחמד מאוד.. לי ממש חסרים הרבה שירים ששרו באקזיט ולפעמיים ממש בא לי לשמוע כי זה מצחיק אותו מזכיר לי את הכיף והצחוקים של התוכנית...
זאת דעתי..

לא הבנת הכל../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא התכוונתי שלא יהיה בכלל טקסט ברור לי שהם לא יכולים לאלתר תוכנית שלמה אבל שלא ידקלמו מילה במילה... הם אומרים שזאת תוכנית אמיתית עם מנחים אמיתיים ובסוף גם הם מדקלמים טקסטים והם עושים מערכונים ורעיונות כמו בכל תוכנית אחרת אני יכולה לראות את יצפאן ואת יאיר לפיד... ובכל זאת אני רוצה לראות אקזיט- בתור תוכנית שמדברת לנוער אבל באמת!! לא רק להגיד את זה גם לעשות!
בקשר לאתר את צודקת! שיהיה אפשר להוריד את הקטעים זה לא נח לראות באתר...
ושוב אני לא מנסה לריב ולעשות בעיות יהיה נחמד מאוד אם מישהו מההפקה יקרא את זה אבל בלי לכעוס עלי...

אאה. ו...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שיפסיקו לעשות לקט כל שני וחמישי... נראה לי שהיו בעונה האחרונה יותר לקטים מתוכניות
*אני לא רבה אני מביעה את דעתי

crazy cottage

New member
ועוד רעיון שלי..../images/Emo163.gif

שיארחו מישהו פעם אחת או פעמיים!!! לא 6
אהמ הכוונה לרוני אהמ

מה?! מאיפה כל הפרטים האלהה

מה שעתיים!? מהמה? יש לימודיםם מאיפה יש לי זמן לשבת כל יום שעתיים מול הטלוויזיה?? זה תוקעע את כל היוםם =\\\איףף חוצמזה כל יום שעתיים.. זה יימאס באיזשהו שלבב...=\ אבל חפיף העיקר שיחזרו !! אני מקווה שיביאו מנחים קצת יותר מיפים ( כמו הדס מורנו ומיכאלל שהם נכססס לאקזיט!! ועפר כמובן אבל את זה לא צריך להגיד חחחח ) ולדעתי בכלל צריך הרבה מערכונים , לעבוד על אנשים בטלפון , ולהביא מפרוסמים ולא סתם אנשים לא מענינים.. ושפחות יקראווו ויותר יאלתרו.. אהה והכי חשוב הרבה אבל הרבה תכנית של עפר ומיכאל יחד... הם שילוב מנצחח!

מי אמר שעתיים?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הלוואי שעתיים נמאס לי מתוכנית שעד שהיא מתחילה היא נגמרת

פשוט צריך לעשות תוכניות כמו לפני

שנה בערך.. הכל קליל מצחיק מאולתר שידור חי מערכוניתם קורעים.. וזהו...

tutana

New member
טוב נראה לי שאפילו לא שווה

שאני אענה על זה... דעתי ידועה לכל!.

tutana

New member
באלגנטיות?

חחחחח מזה KILLING ME SOFTLY? חחחחח... אין לי כוח... תקראו את מה שכתבתי על הכתבה על אקזיט.

למעלה