דיון.

GrEeNwOmAn

New member
דיון.../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

למה כדאי לרכב? איפה כדאי לרכב דראסז'? איפה כדאי לרכב קפיצות? איפה כדאי לרכב אינגליש בכלליות? איפה אפשר לרכב ווסטרן? תמליצו.

GrEeNwOmAn

New member
תשובותיי לדיון.../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

למה כדאי לרכב? זה תענוג מתמשך, וממכר. חוות אביב, חוות עמק זוהר. עמק זוהר, הפארק, עין המפרץ, הקיסר. עמק זוהר.
היפודרום.

MusTanG GT

New member
פחחחחחחחחח.........................

אהבתי את התשובה של הקפיצות.........................................

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifאני!!!

למה כדאי לרכב? אני רוכבת בשביל ההנאה אבל גם לסוס חשוב לצאת מהאורווה ולהשתחרר ולעבוד...
קפיצות הכי טוב לקפוץ במנאג' עם חול טוב בלי אבנים גדולות ומכשולים לא טיבעיים לסוס רצוי שהמנג' היה מושטח והיו בו ממטרות אבל לא קבועות כיגי שהסוס לא יתקע בהם! או בדשא שהוה בלי מכשולים ענפים וכאלה ושהיה גזום! אני ממליצה על החווה שלי |ג'וקי קלאב"
דרסאג' עדיף על חול מושטח ולך בלי כל מיני מיכשולים...אני ממליצה על "ג'וקי קלאב"
אינגליש וווסטרן טוב לרכב במנג' או בדשא..."אני ממליצה לאינגליש ג'וקי קלאב" להמליץ על חוות? אני לא ימליץ...."ג'וקי קלאב"

תשובות ../images/Emo80.gif

כדאי לרכב כי זה כיף וסוסים זו חיה מדהימה וכשרואים אותה ומתאבים אי אפשר להפסיק לבוא ולראות אותה ולרכב עליה זו פשוט דרך חיים שונה וחיים אחרים עם סוסים ורכיבה בחיים לרכב דראסז' כדאי אצל מדריך או מאמן מוסמך כדי לרכב קפיצות גם אצל מדריך או מאמן מוסמך אינגליש בכלליות כדאי בחוות נועם בנצר סירני ווסטרן אני לא יודעת!!!

animals lover

New member
תשובותתתת!!!../images/Emo107.gif

-למה כדאי לרכב? כי זה כיף, זה מהנה, זה ספורט טוב, נותן אחריות וביטחון עצמי גבוה יותר!!!
-איפה כדאי לרכב דרסאג'? ת'אמת-אין לי מושג!!! אני לא ביקרתי בחוות אינגליש...
-איפה כדאי לרכב קפיצות? אהההה...למרות שלא ניסיתי-אני חושבת שחוות אמיר...או עין המפרץ... אבל אני גם לא יודעת....
-איפה כדאי לרכב אינגליש? כנ"ל...
-איפה כדאי לרכב ווסטרן? איפה שאני רוכבת!!! זאת חווה בלי שם מוגדר עם מדריך רכיבה מקצועי. החווה נמצאת במוצא עלית,יש שם שיעורי רכיבה למתחילים ומתקדמים, אפשר לבוא להתנדב ויוצאים מדי פעם לטיולים בטבע ורואים הרבה פעמים צבאים ושועלים... יש קייטנות ונורא נחמד שם! יש גם את חוות הרי יהודה שבצור הדסה-יוצאים משם גם לתחרויות!...

Juli kleo rullz

New member
תשובות... ../images/Emo15.gif

למה כדאי לרכב:כי זה כיף! זה משפר את הביטחון! זה מרגיע! וזה מפתח כושר גופני טוב!
איפה כדאי לרכב דרסאג':לפי דעתי אצלנו בחווה.... המדריכה שלי היא אלופת הארץ תמי לוי! :)
איפה כדאי לרכב קפיצות: לפי דעתי אצלנו בחווה... יש את אורי בורשטיין ואת וסילי טנס
איפה אפשר לרכב ווסטרן:אין לי שמץ!

ל GrEeNmomAn!!!!!

אני רוכבת בישביל ההנאה וגם כי אני מאוד מאוד
סוסים ולדאתי הכי טוב לקפוץ במנאג עם חול טוב בלי אבנים
ואני ממליצה על החווה ב "דני היי" i love אקו ומייפל

למעלה