דיון!!!!!!!!!!!!!!!!

FlowerPower

New member
דיון!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo175.gif

שאלה שצצה במוחי ברגע זה ממש: <אין לי מושג אם השאלה הייתה בעבר אבל שיהיה> איזה שם אתם יותר אוהבים?
אשלי או מרי קייט????? אני אישית מעדיפה מרי קייט

ענבר 2002

New member
אשלי שולט!

אני לא ממש אוהבת את שתי השמות אבל אם הייתי צריכה לבחור הייתי בוחרת באשלי כי אני לא אוהבת שמות שיש בהם שתי שמות כמו מרי קייט , אשלי עדיף !!!

תשובה+הסבר למה../images/Emo13.gif

תאמ´ת שתיה ם שמות יפים, אבל אני חושבת מרי קייט כי אשלי זה שם נפוץ מידי.

keds

New member
אני חושבת על....

נראה לי שיותר יפה אשלי אבל בקשר למרי קייט אפשר לקצר במקום מרי קייט אפשר לקרוא פשוט מאוד קייט

motib4

New member
אמממ.... לא!

קייט? שם פרטי? לא נשמע לי... אולי מרי אבל זה שם מגעיל!!! GO ASHLEY! GO ASHLEY! GO ASHLEY! חחח...

keds

New member
למה לא..../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

זה דווקא שם מקסים

ענבר 2002

New member
אני מסכימה....../images/Emo45.gif../images/Emo34.gif

אני מסכימה עם מוט מוט (מוטי) ! GO ASHLEY GO ASAHLEY GO ASHLEY ….

מריקייט

New member
השם מרי-קייט שולט!!!

אשלי שם נפוץ בארה"ב לכל ילדה שנייה בארה"ב קוראים אשלי לעומת זאת מרי-קייט שם מהממם זה יפה שזה שתי שמות וזה שם מיוחד ומקסים אני לא מבינה מה הקטע עם השם אשלי אולי זה שם יפה אבל מרי-קייט תופס פי שתיים על זה אז... GO MARY-KATE!!!!!!!!!!!!!!!! MARY-KATE RUELS!!!!!!!

motib4

New member
ממש לא../images/Emo70.gif מרי קייט לא תופס.

אשלי כן. והגזמת. לא לכל ילדה שנייה קוראים אשלי.

MAYBE BABY

New member
אשלי ! אשלי ! אשלי ! אשלי !

מה אתם צוחקים עלי כן בטח כאילו הייתם רוצים שיקראו לכם מרי קייט!

לאחותי כן !!

לאחותי הקטנה בכתה א (אני ב ד) כן קוראים מרי קייט וכשהיינו קטנות נסענו לארצות של הברית שמה באמריקה וכאילו ראינו את התאומות והם מזה היתלהבו שקוראים לאחותי מרי קייט והם נתנו לנו מלא חתימות ודברים ויש לי תמונה שלי איתם ביחד אז אני ינסה לסרוק להראות לכם יה איזה מגניב זה!! רק לי יש תמונה ביחד איתם!! ננה בננה לי יש ולכם אין! אתם לא מעריצות אמיתיות!!! בוז לכם!!!!

למעלה