דיון.

GrEeNwOmAn

New member
דיון.../images/Emo179.gif

איך לדעתכם משפיעה הרכיבה על המשקל שלנו, הרוכבים? האם הרכיבה והספורט שהסוס עושה ועובד, גורמת לו להוריד במשקל? להיות בכושר?

אממ

מורידים 150 קלוריות בחצי שעה של רכיבה (אם אני זוכרת נכון!) מה שזה אומר שאני מורידה ביום בסביבות ה600 קלוריות בחווה.....

zohark

New member
אמממ

גם אני שמעתי על משהו כמו 300 קלוריות לשעה....פחות או יותר. אבל זה כמובן תלוי בסגנון רכיבה ובאינטנסיביות(ולפעמים גם בכח שמפעילים). בקשר לסוס אני לא יודע כמויות......אבל מן הסתם הוא שורף יותר קלוריות. הסוס לא מוריד במשקל הוא פשוט מקבל מזון בריא (אני מקווה שגם הסוסים אצלכם) ואז הופך את כל השומנים שלו לשרירים... ואז הוא בהחלט נכנס לכושר. סוסים שמנים במיוחד יורידו במשקל, וסוסים רזים במיוחד יעלו במשקל. עד שיגיעו לאיזון בריא.

Sweet SuGaR

New member
לפי העיתון... אימון אינטסיבי ומתיש

של שעה יכול להוריד 700 קלוריות......

לא....

חצי שעה של רכיבה זה 150 קלוריות הכי הרבה נראה לי אימון של שעה יכול להוריד 400-500 .......... ללא יותר מזה

niko girl

New member
לפי דעתי לא!!!!!!

כי אם הוא עושה הרבה ספורט אז הו אמור לבנות שרירים והכל... ואצלנו.זה לא גורם לשום דבר מיוחד, ולא משפיע על המשקל שלנו.

dearanita

New member
לידיעתך גם לשרירים יש משקל

ולכן גם לאחר ספורט ממושך לאו דווקא תרדי במשקל אלא תפתחי את שריריך. ורכיבה מפתחת שרירים

Sweet SuGaR

New member
נועם צודק...

יש מסת שרירים ומסת שומן..... ברגליים בעיקרון יש לי שרירים ומעט מאוד שומן.. ככה בעיקרון זה אצל רוכבי האינגליש... אני טועה?

Juli kleo rullz

New member
אני בטוחה... ../images/Emo15.gif

אני בטוחה שזה גורמת לנו להיות בכושר... וגם לסוס... זה הרי ברור שעבודה (כל ספורט שהוא) גורמת לנו להיות בכושר... ובקשר לסוס... אם הוא לא היה עובד הוא היה בכושר גרוע... תראי למשל סוסים חולים שלא יכולים לעבוד והם רק יוצאים לסיבוב הליכה כל יום... אין להם כושר בגרוש!

RMXXX

New member
במרוצים זה מאוד משפיע על הסוס

לסוסי מרוץ אין טיפת בטן, כלומר אין טיפת שומן בבטן, הכל יורד ומהצלעות(שגם הם בולטות) ממשיך באלכסון לכיוון התחלת הרגלים האחוריות, סוסים רזים וקלילים, אבל שריריים מאוד ברגליים ובגב. לגבי הרכיבה, תמיד אומרים שרכיבת ג'וקי נחשבת לספורט בין הקשים ביותר מבחינה פיזית, הרגליים שלי,רצעות הגב ושרירי היד האחוריים שלי קשים כמו אבן, זה גם גורם להרבה בעיות גב, כל הג'וקים הותיקים בארץ עם בעיות גב חמורות, יש אחד עם חיבורי פלטינות בעמוד השדרה, לי בנתיים תמיד כואב הגב, ותמיד אחרי כל אימון אני מקלל את עצמי שרכבתי שוב, אבל תמיד אני חוזר לעוד אימון! זה פשוט ממכר! שווה את הכל...

zohark

New member
בלאאטטטטטט

דבר ראשון לידיעת כולם, שרירים שוקלים יותר משומן. אבל אם מורידים הרבה שומן, ומפתחים קצת שרירים ברור שנוריד במשקל. ולכן, בן אדם רזה יעלה במשקל בזכות הרכיבה אבל לא ישמין...פשוט יפתח שרירים, ובן אדם שמן, יוריד במשקל ובמקביל יפתח שרירים. אותו הדבר אצל סוסים. ולדעתי הגיוני מה ששי אמרה במורידים 700 קלוריות באימון אינטנסיבי. בלל שהמקור שאני קראתי ממנו דיבר על משהו כמו 300 קלוריות בשעה אבל לא ציין איזה סוג של רכיבה. וקשה לי להאמין שהוא ציין קפיצות או דרסז' ברמה גבוהה וסביר להניח שהוא דיבר על טיולים ופלז'ר, דברים שצורכים פחות קלוריות.

טוי בוי

New member
אני חושבת שלא ממש....../images/Emo60.gif

כי מאכילים את הסוסים במזון מרוכז ועשיר שגורם להם להישאקר במשקל הנחוץ ולא לעלות או לרדת במשקל אבל סוסי מרוץ מורידים 20-30 קילו במרוץ וכידי שלא ירזו יותר מידי יש להם מזון מיוחד.... הרכיבה רק שומרת על הסוס בכושר...וגם לרוכבים שרוכבים לפחות 3-4 ימים בשבוע...

אאאא טוי בוי.. יופי שלא הגזמת...

20-30 קילו כל מירוץ? ממש לא...! אולי איזה 5000 קלוריות כל מירוץ.. אפילו פחות.. אבל 20-30 קילו..?? מה נראה שהסוס עושה כבר..? הוא סה"כ רץ..

למעלה