דיון

GrEeNwOmAn

New member
דיון../images/Emo179.gif

באיזה גיל לדעתכם צריך סוס לצאת לפנסייה? מה לדעתכם השיא שסוס חי בוא (כלומר הגיל)? אתם חושבים שזה הגיוני שסוס יחיה יותר מ- 40 שנה? האם היה לכם פעם מקרה שסוס חי יותר מ- 20 שנה? אם כן כמה הוא חי?

אמ

אני חושבת שכל סוס וזמנו......... אני חושבת או שלפחות אני לא הייתצי נותנת לסוסה שלי לעבוד מעל גיל 25 כאילו גם בגיךל הזה זה לא עבודה קשה בכלל כמובן אולי רק טיולים בישביל להוציא אותה והאמת היא אין לי מושג כשנגיע לשם נתייעץ עם ווטרינר וממומחה

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

באיזה גיל לדעתכם צריך סוס לצאת לפנסייה? לדעתי 20 ו.... תלוי בסוס
מה לדעתכם השיא שסוס חי בוא (כלומר הגיל)? אני שמעתי על 42
אתם חושבים שזה הגיוני שסוס יחיה יותר מ- 40 שנה? לא הגיוני אבל היו מקרים שעברו את ה40
האם היה לכם פעם מקרה שסוס חי יותר מ- 20 שנה? בטח! יש את במבי שהוא מהקשישים הוא בערך בן 24/ 5 ויש את סהר שהוא בן 27/8.

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לדיון.../images/Emo179.gif

לדעתי 25 סוס צריך לצאת לפנסיה אבל עיקרון- מאד תלוי בסוס ובעבודתו. אני שמעתי על 42 גם. מפקפקת. אבל היו דברים מעולם. כן. המון. אני יספר על אחד. נגיד שקל הוא מת בגיל 33 וחשוב להגיד הרדימו אותו, כדי שלא יסבול. ממש הוא היה ראש ועצמות. שוקי. ואני ממש בכיתי.

niko girl

New member
תשובות!!

אמ אני חושבתץ סוס צריך לצאת לפנסיה בגיל 23 מקסימום. השיא שהסוס חי הוא עד 35 שנה. ולפי דעתי זה קצת לא הגיוני שסוס יחיה יותר מ35 שנה אלה אם כן הוא מטופל ממש טוב.וגם זה לא. אמ כן יש לנו. למשל ניק הוא בן 23. והוא עדיין חי.!

Shai Felton

New member
תגובה../images/Emo175.gif

סוס צריך להפסיק לעבוד בערך בגיל 25.... זה ממש משמ תלוי בסוס.
היה לי מקרה שסוס חי יותר מ-20 שנה, כפיר (22) וגבע(22) ז"ל, והיו אצלנו עוד המון סוסים אבל הם כבר לא חיים....

לפי דעתי..

סוס צריך לצאת לפנסיה בגיל 25 +-... נגיד אצל דניאלה יש סוס גרנד פרי בן 25 שעדיין עובד(ועובד יפה!) ומתחרה ומגיע להישגים עם רוכביו...

אוקיי תשובות...

אממ זה תלוי בסוס!! יש סוסים שיכולים עוד לקפוץ מסלולים של מטר+ בגיל 20 ויש כאלו שיסיימו קריירה גם בגיל 18 או לפני.. הכל תלוי בסוס וברך הטיפול... בטח שזה הגיוני שסוס יחיה מעל גיל 40.. בארץ זה נדיר.. אבל בחו"ל.. ברור!!! יש לי ספר שכתוב בו שהיה סוס בחו"ל שחי עד גיל 53 אני חושבת והוא עוד עבד עד גיל 50!! בחו"ל יש רפואה ממש טובה לסוסים והמזון שם יותר בריא לסוסים והכול אצלהם הרבה יותר טוב! גם המודעות בטיפול הסוס שם הרבה יותר חשובה ויש הרבה אנשים שיודעים איך לגדל סוסים נכון!!.. אצלנו יש פווול סוסים!!! סמיילי מת בערך בגיל 30... שחרית אין לי מושג אם היא מתה אבל היא הייתה אצלצנו עד גיל 33 וגם עבדה עם ילדים ממש קטנים.. ככה טרוט והליכה עד גיל 31-32... אממ יש את בובה שיש לה מרץ כמו של סוסה בת 10!!! והיא בת 25 משהו כזה.. יש את גולן שהוא בערך בן 21... יש את אביב שהוא גם בן 22... הייתה את פרידה שהיא גם הייתה בת 21-22 אולי יותר... יש את בלואי שאמרו לי לפחות שהוא בן 20 אני אבדוק!!.. אהה והיה את אוסקר שהוא מת בגיל 25+ ...

למעלה