דיון:
לולה

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
דיון:../images/Emo221.gifלולה../images/Emo221.gif

"השפה שאנחנו מדברים": כמה שפות אתם יודעים? איזה? איזה שפה/ות אתם לא יודעים והייתם רוצים לדעת? למדתם ערבית בבצפר? הייתם מעדיפים ללמוד שפה אחרת במקום? אם כן - איזו? "את קוראת": מה הספר האחרון שקראתם? אתם קוראים ספר כלשהו בימים אלה? אם כן - איזה? אתם אוהבים לקרוא ספרים? איזה ז'אנרים של ספרים אתם אוהבים במיוחד? ספר אהוב? מה אתם מעדיפים - ספר או סרט?

:]

"השפה שאנחנו מדברים": כמה שפות אתם יודעים? איזה? אנגלית, ערבית (נו, קצת), טורקית, ספרדית. איזה שפה/ות אתם לא יודעים והייתם רוצים לדעת? צרפתית. למדתם ערבית בבצפר? לומדת. הייתם מעדיפים ללמוד שפה אחרת במקום? אם כן - איזו? צרפתית. "את קוראת": מה הספר האחרון שקראתם? המקלדת. אתם קוראים ספר כלשהו בימים אלה? אם כן - איזה? לא. אתם אוהבים לקרוא ספרים? לא. איזה ז'אנרים של ספרים אתם אוהבים במיוחד? אנאערף. P: ספר אהוב? מישהו לרוץ איתו. מה אתם מעדיפים - ספר או סרט? סרט.

nuna19

New member
עונה:

"השפה שאנחנו מדברים": כמה שפות אתם יודעים?2 איזה?עברית ואנגלית איזה שפה/ות אתם לא יודעים והייתם רוצים לדעת?ערבית ואיטלקית למדתם ערבית בבצפר?כן בחטיבה הייתם מעדיפים ללמוד שפה אחרת במקום?לא! אם כן - איזו? "את קוראת": מה הספר האחרון שקראתם?"שלושה בסירה אחת" אתם קוראים ספר כלשהו בימים אלה?לא אם כן - איזה? אתם אוהבים לקרוא ספרים?כן איזה ז'אנרים של ספרים אתם אוהבים במיוחד?מתח וקומדיה ספר אהוב?"תאמינו לי"-דני סנדרסון מה אתם מעדיפים - ספר או סרט?סרט שמבוסס על ספר!

שלי פאר

New member
חבל שאני לא לולה

השפה שאנחנו מדברים": כמה שפות אתם יודעים? איזה? אני ילדה עקומה אני יודעת רק עברית וגם, לא את כל השפה איזה שפה/ות אתם לא יודעים והייתם רוצים לדעת? אנגלית ערבית ורוסית למדתם ערבית בבצפר? לא. העיפו אותי הייתם מעדיפים ללמוד שפה אחרת במקום? אם כן - איזו? "את קוראת": מה הספר האחרון שקראתם? אחייך אליך אחייך אתם קוראים ספר כלשהו בימים אלה? אם כן - איזה? אחייך אלייך אחייך אתם אוהבים לקרוא ספרים? כן איזה ז'אנרים של ספרים אתם אוהבים במיוחד? מאתגרים מוחית ספר אהוב? האף של פינוקיו ואיש הפיל מה אתם מעדיפים - ספר או סרט? ספר

למעלה