דיון-
שרית חדד השבוע

מושיק20

New member
דיון- ../images/Emo23.gif שרית חדד השבוע../images/Emo70.gif

מידי שבוע נעלה דיון מעמיק על סוגיית 'שרית חדד'
כ-ו-ל-ם מוזמנים ואפילו צריכים להגיב כדי שנכיר אתכם טוב יותר
השבוע נדון בשירים של שרית.... כידוע שרית התחילה עם שירים מזרחיים די כבדים כמו: ניצוץ החיים, שלום חבר, כנגד הזמן, הדרך שבחרתי וכו'... המשיכה הלאה... לסגנון ים תיכוני עם האלבום הענק: 'חוק החיים' ולהיטים קלילים מתוכו כמו: הכל סגור, ירח שחור ולב זהב. עבר עוד זמן יצא עוד אלבום ועוד אלבום ושרית עברה למוזיקת פופ ישראלי אבל לא לפופ המצוץ והמסחרי שמייצרים כל מיני.... שרית אומנם נשארה נאמנה לסגנון הים תיכוני ולסילסולים המדהימים והמצמררים שלה, אך עדיין יש אנשים שטוענים שהם מעדיפים את הסגנון הישן שלה ולא את החדש והקליל לכאורה.
אז איך אתם מעדיפים את הסגנון המוזיקלי של שרית
האם לדעתכם שרית צריכה לחזור מעט לקווים מזרחיים יותר
מאיזה אלבום התחלתם לאהוב/להעריץ את שרית חדד

../images/Emo41.gif

אני מעדיפה את הסגנון המוזיקלי שלה עכשיו! לפני כן לא התחברתי לשירים שלה... לא יודעת למה?! (אבל יש סיבה מסוימת..)
אני לא חושבת שהיא צריכה לחזור לסגנון המזרחי יותר, למרות שגם עכשיו היא שרה מזרחית! (אין כ"כ הבדל משמעותי.. ההבדל היחיד הוא שהיא שרה גם מזרחית וגם פופ ישראלי- או איך שלא יקראו לזה..)
אני לא מגדירה את עצמי "מעריצה" של שרית, אני אוהבת את השירים שלה ואת הקול שלה.. התחלתי לאהוב את השירים שלה מהאלבום "רק אהבה תביא אהבה".. והיא סבבה
מבין כל הזמרות הישראליות, אין שום ספק ששרית היא הזמרת הכי טובה ומצליחה! אין אחד שלא אוהב אותה..
וזהו! חח..

אוקיי הנה דעתי..

אני אוהבת את כל השירים של שרית,אפילו את השירים בערבית וגם את הדיכאון...למרות שאני לא סובלת דיכאון בעע....ולא יודעת איך זה יכול להיות חח לדעתי הסגנון העכשווי הוא הכי טוב...מן פופ-מיזרחי-אלקטרוני
והכרתי אותה ואת השירים שלה בגיל 7, חברה שלי הראתה לי תמונה ואני זוכרת באותה תקופה כל הזמן השמיעו את סינדרלה ברדיו ובכל מכונית ברחוב.. אבל כאילו היא לא ממש עיניינה אותי הערצה שלי התחילה לאט לאט...קודם ביקשתי שיקנו לי את האשליות מתוקות כשהדיסק יצא (בסוף היסתבר שאבא שלי החביא תדיסק לפני שביקשתי ממנו-חח סיפור ארוך) ובילדה של אהבה אהבתי אותה עוד יותר והתחלתי לעקוב אחריה בתוכניות טלוויזיה,עיתונים וכו' וברק אהבה תביא אהבה הייתי מעריצה די שרופה שלה ומאז שיש לי אינטרנט האהבה שלי אליה ממש עצומה!!!! בכל יום אני אוהבת אותה יותר ויותר!

Music4Life

New member
גם אני עכשיו ישמח להשתתף ולענות...

שאלות טובות.
אני מעדיפה את הסגנון שיש לשרית כרגע ולא שום סגנון אחר! אני חושבת שהמוסיקה שהיא עושה בימים האלה היא מושלמת. המוסיקה שלה היא מאין פופ ישראלי-אלקטרוני ואני מקפיץ את הלב שלי כל פעם מחדש! לא נמאס לי אף פעם! היא השתנתה לטובה עם הזמן.
לא! אין לי שום רצון שהיא תחזור לקווים המזרחיים שלה הישנים. כל העניין זה שהיא מתקדמת הלאה ולא עושה את אותה המוסיקה. אני לא אוהבת מוסיקה מזרחית ואף פעם לא אהבתי.
אני חושבת שאפשר לומר שהתחלתי לאהוב את שרית מהאלבום של "ילדה של אהבה" אבל אני מתוך הבועה שנקראת שרית חדד רק שנה. בהתחלה היא לא ענינה אותי בכלל...הכרתי את השירים שלה אבל לא אהבתי אותה בכלל, עד שיום אחד "התאהבתי" בה וזה התגלגל כמו כדור שלג במדרון ההר. אני אפילו לא זוכרת בדיוק איך הכל התחיל.

דעתיהיא

אני הרבה יותר אוהב אותה עכשיו למרות שגם בסגנון הקודם היא היתה מההמת אבל משום מה אני מתחבר אליה יותר היום אני מעריץ אותה בערך מפסטיגל 98 או אולילפני אפילו אנילא יודע אם היא צריכה לחזור לקו המזרחי למרות שאני מתחבר אליה יותר בסגנון של היום ממש ממש לא אכפת לי באיזה קו היא תבחר אני אוהב אותה בכל מצב ובכל סגנון שהיא תבחר לשיר בו

iAiTiA

New member
דעתי היא ../images/Emo26.gif

אני מעדיף את הסיגנון של שרית של עכשיו למרות שגם את הסיגנון הקודם שלה אהבתי מאוד אבל כמו שאומרים תמיד צריך שינוי
לדעתי שרית לא צריכה לחזור לקווים מזרחיים יותר שתישאר איך שהיא עכשיו שזה הצלחה מאוד גדולה וטובה
אני מאז ומתמיד אהבתי את השירים של שרית אבל זה משתנה לאט לאט. שרית לדעתי שונה מאוד מכל שאר הזמרים שיש, היא יותר שמחה יותר משמחת קשה להסבר את ההרגשה אבל זה ככה
אני נורא אוהב לשמוע אותה ולראות אותה שרית המשיכי ככה

דעתי (למרות שאני לא משתתפת כאן קבוע

אני מעדיפה את הסיגנון העכשווי של שרית המזרחית הקלה והפופ את הסגנון הקודם המזרחי הכבד והבכייני לא אהבתי כי אני לא סובלת מתבכיינים.
לדדתי היא לא צריכה לחזור לסגנון הקודם שלה המזרחי הכבד שתישאר [ מה שהיא עכשיו ושתמיד תמשיך עם הסגנון הזה
האלבום הראשון שלה שקניתי והתחברתי אליו היה כמו סינדרלה ומאז אגדה אני מאוד אוהבת את השירים שלה וקונה את כל הדיסקים שהיא מוציאה.

חן חמי

New member
האמת שאין לי כוח לכתוב הרבה

אבל בעיני שרית היתה מדהימה אז ועכשיו היא עוד יותר מדהימה!!!!!!!! האמת שאני עכשיו אוהבת יותר את המוזיקה של עכשיו וגם תקול שלה יותר עכשיו.... מה לעשות ? בקיצורררר אני משוגעת על האישה הזאת ואני יאהב אותה תמיד תמיד תמידדד כל עוד אני לא יאבד את השפויות שלי... זה לא יקרה בקרוב חחחח

love amor

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

אני מעדיפה ת'סגנון שלה עכשיו למרות שאני אוהבת אותה בכל הסגנונות
לדעתי זה יהיה נחמד אם יהיה באלבום איזה שיר אחד או 2 בסגנון הישן.. והתחלתי לאהוב אותה מ"חוק החיים"..כאילו לפני זה בקושי ידעתי שהיא קיימת..

לדעתי שרית היאאאאאאאאאאא

זמרת טובה מאודדדדדדדד ומה היא שרה היום זה יותר יפהה מאז לא איכפת לי א יך השירים לה היא גדולה מהחיים נקודההההההההההה

Music4Life

New member
אמממ...אני שמחה לראות ש...

כולם פה מעדיפים את השירים של שרה היום ולא הישנים!
אחלה..

למעלה