דיון

FreakOfNature

New member
דיון../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מה לדעתכם הקליפ היפה ביותר של אנסטסיה (לא מבחינת שיר, אלא מבחינת הקונספט של הקליפ...)

FreakOfNature

New member
שאלתי, ועכשיו אני עונה../images/Emo26.gif

טוב, אני חייב לומר שאני ממש אוהב את כל הקליפים האחרונים של אנסטסיה, גם מבחינת השירים (חבל"ז...), וגם מבחינת האופי של הקליפ. הקליפ האהוב עליי הוא One Day In Your Life, בגלל השיר המדהים אותו הוא מייצג, ובזכות הצבעוניות שלו, אבל... הקליפ היפה ביותר, שהכי תואם את הרעיון של השיר ואת המשמעות, לפי דעתי, הוא: You'll Never Be Alone נכון, הקליפ קצת עצוב, ובאמת, בפעם הראשונה שראיתי אותו נכנסתי למעין עצבות קצרה, אבל זה מה שמיוחד בקליפ. הוא מבטא את המשמעות של השיר בצורה החזקה ביותר שיש
אם תקשיבו לפזמון השיר, תראו איך שהוא "תואם" את הקליפ שלו, ובכלל, הקליפ מראה שיש באנסטסיה יותר מאשר עוד בלונדינית-של-פופ...

טוב, התגובה שלי:

אז דבר ראשון כמו שאמרת לקליפ של: you'll never be alone יש הכי הרבה משמעות, אבל הקליפ שהכי אהבתי זה לא ממש היה קליפ, אני הכי אהבתי את ה"קליפ" של: love is a live כן, הוא פשוט הופיעה באלי מקביל, והורדתי את הקטע הזה מהפרק, וזה ממש חמוד.. אם תרצו אני יכול להביא את הקליפ לפה, אבל אין לי מושג איך עושים את זה...

DIRRTY

New member
קודם כל: אפה הורדת../images/Emo35.gif

ומה רשמת בשורת החיפוש
עכשו התשובה לדעתי הקליפ האחרון היה מדהים\שונה ומסעיר קליפ כזה לא ישכח בחיים (ממתי נהייתי משורר
) הוא היה צבעוני מדליק וקפצני בלי לדפוק חשבון והחולצה המיוחדת שמבליטה כמה השדיים שלה גדולות הייתה מיותרת לדעתי

כמה תשובות, לכמה שאלות...

דבר ראשון הורדתי את הקליפ בקאזה, חיפשתי: love is a crime בהתחלה לא מצא לי כלום, אבל אחרי המון פעמים זה מצא... דבר שני, ממש אין לי בעיה עם ובקשר לחולצה היא לא מבליטה כלום לדעתי, אבל אם היא באמת הייתה מבליטה משהו אז ממש לא הייתה לי בעיה עם זה...

למעלה