דיון:
עוד לילה

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
דיון:../images/Emo29.gifעוד לילה../images/Emo29.gif

"בירה ריקה": אוהבים בירה? מה הבירה האהובה עליכם? "מאפרה מלאה": מעשנים? אם כן - כמה זמן? אם לא - כל הכבוד! איזה סיגריות אתם מעשנים? כמה סיגריות ביום/חודש? מתכננים להפסיק? אם כן - יאללה תתחילו כבר.. ושיהיה בהצלחה! אם לא - תתביישו חחח "סם ממכר": (בתקווה שאף אחד מכם פה לא מסומם
) מכורים למשהו? למה אתם מכורים? "פרי אהבה אסור וגס": אוהבים פירות? מה הפרי האהוב עליכם? מה הפרי השנוא עליכם?

nuna19

New member
עונה:

"בירה ריקה": אוהבים בירה?לא! מה הבירה האהובה עליכם? "מאפרה מלאה": מעשנים?חס ושלום!!! אם כן - כמה זמן? אם לא - כל הכבוד! תודה! איזה סיגריות אתם מעשנים? כמה סיגריות ביום/חודש? מתכננים להפסיק? אם כן - יאללה תתחילו כבר.. ושיהיה בהצלחה! אם לא - תתביישו חחח "סם ממכר": (בתקווה שאף אחד מכם פה לא מסומם ) מכורים למשהו?כן חחחחחחחח... למה אתם מכורים?לסדרה:"חוק וסדר". "פרי אהבה אסור וגס": אוהבים פירות?לא מאוד... מה הפרי האהוב עליכם?תפוח מה הפרי השנוא עליכם?תפוזים,קלמנטינות,פומלות וכו'...

AmiTutiT14

New member
cows are stupid../images/Emo80.gif

"בירה ריקה": אוהבים בירה? זה סיפור מורכב.. היא קצת מרה אבל בסופו של דבר כולם לומדים לאהוב אותה כי היא שופעת קסם אישי רב
מה הבירה האהובה עליכם? בקס, ווינשטפן, כמובן שאת סטלה, ולאחרונה גיליתי את לף בלונד. "מאפרה מלאה": מעשנים? לא. אם כן - כמה זמן?
אם לא - כל הכבוד! יא תודה
איזה סיגריות אתם מעשנים?
כמה סיגריות ביום/חודש?
מתכננים להפסיק?
אם כן - יאללה תתחילו כבר.. ושיהיה בהצלחה!
אם לא - תתביישו חחח
"סם ממכר": (בתקווה שאף אחד מכם פה לא מסומם ) מכורים למשהו? אכן. למה אתם מכורים? לאהבה (וגם למוזיקה). "פרי אהבה אסור וגס": אוהבים פירות? כן! (וגם נקניקיות חחחחחח) מה הפרי האהוב עליכם? אבטיח, תותים. מה הפרי השנוא עליכם? אני לא שונאת אף אחד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

The BullsEye

New member
טוב...תורי

"בירה ריקה": אוהבים בירה? אפשר לומר. מה הבירה האהובה עליכם? אין ממש "מאפרה מלאה": מעשנים? חלילה! אם כן - כמה זמן? אם לא - כל הכבוד! איזה סיגריות אתם מעשנים? כמה סיגריות ביום/חודש? מתכננים להפסיק? אם כן - יאללה תתחילו כבר.. ושיהיה בהצלחה! אם לא - תתביישו חחח "סם ממכר": (בתקווה שאף אחד מכם פה לא מסומם ) מכורים למשהו? אממממ יש מצב למה אתם מכורים? שיש בסביבה אז לאורביט תפוח ומנטוס אדום. "פרי אהבה אסור וגס": אוהבים פירות? לא בטירוף מה הפרי האהוב עליכם? תפוח ירוק! מה הפרי השנוא עליכם? יש לא מעט...

עונה... אני הכי חמודה!

"בירה ריקה": אוהבים בירה? כההההה מאוד מה הבירה האהובה עליכם? טובורג חחח "מאפרה מלאה": מעשנים?כן אם כן - כמה זמן? אממ מכיתה ט' עכשיו אני יב אם לא - כל הכבוד! איזה סיגריות אתם מעשנים? קאמל סופט כמה סיגריות ביום/חודש? קופסא ליום בימים של יציאות אז 2 מתכננים להפסיק? אממ לאא אם כן - יאללה תתחילו כבר.. ושיהיה בהצלחה! אם לא - תתביישו חחח "סם ממכר": (בתקווה שאף אחד מכם פה לא מסומם ) מכורים למשהו? כן למה אתם מכורים? סקס חחח סתם להכול כל דבר אני נמתמכרת אליו אני לא מכירה בכלל תמילה מינון הכול מהכול וכל הזמן! "פרי אהבה אסור וגס": אוהבים פירות? מאווווד מה הפרי האהוב עליכם? שאלה קשה אני נאלצת לבחור באפרסק מה הפרי השנוא עליכם? לא יודעת חחח אני אוהבת הכולל

מגנייייביישן.

"בירה ריקה": אוהבים בירה? מאוד. מה הבירה האהובה עליכם? שחורות- ניוקאסל אייל, מרפי'ס, גולדסטאר. בלונדיניות- לף, הוגארדן, טובורג. "מאפרה מלאה": מעשנים? סוגשל. אם כן - כמה זמן? לא יודעת, נראה לי שנה פלוס-מינוס. איזה סיגריות אתם מעשנים? קאמל, ווינסטון רד. כמה סיגריות ביום/חודש? יכול להיות קופסא בערב ויכול להיות סיגריה אחת בחודשיים. לפי החשק. מתכננים להפסיק? רציתי, הפסקתי בערך 4 חודשים, אבל התחשק לי שוב... "סם ממכר": (בתקווה שאף אחד מכם פה לא מסומם )
!! מכורים למשהו? קפה. למה אתם מכורים? קפה! "פרי אהבה אסור וגס": אוהבים פירות? יחסית. מה הפרי האהוב עליכם? תפוז! או תותים. תלוי בעונה. מה הפרי השנוא עליכם? ללא ספק בננה. בע.

עדנונית

New member
אני../images/Emo9.gif

"בירה ריקה": אוהבים בירה?כע מה הבירה האהובה עליכם?הממ התרגלתי לטובורג ירוק "מאפרה מלאה": מעשנים?לא אם כן - כמה זמן?
אם לא - כל הכבוד!תודה
איזה סיגריות אתם מעשנים?
כמה סיגריות ביום/חודש?
מתכננים להפסיק?נקווה שכל העולם יפסיק
אם כן - יאללה תתחילו כבר.. ושיהיה בהצלחה.. בהצלחה!!! אם לא - תתביישו חחח ..נכון! "סם ממכר": (בתקווה שאף אחד מכם פה לא מסומם ) מכורים למשהו?יא למה אתם מכורים?לחבר שלי
"פרי אהבה אסור וגס": אוהבים פירות?יא מה הפרי האהוב עליכם?תפוח ירוק מה הפרי השנוא עליכם?אפרסק

RTur

New member
שמתי לב שאני לא עניתי אז..

"בירה ריקה": אוהבים בירה? לפעמים מה הבירה האהובה עליכם? קורונה "מאפרה מלאה": מעשנים? לא אם כן - כמה זמן?
אם לא - כל הכבוד! תודה איזה סיגריות אתם מעשנים?
כמה סיגריות ביום/חודש?
מתכננים להפסיק? אם כן - יאללה תתחילו כבר.. ושיהיה בהצלחה! אם לא - תתביישו חחח "סם ממכר": (בתקווה שאף אחד מכם פה לא מסומם ) מכורים למשהו? כןן למה אתם מכורים? שוקו, הריח של הדלק חחח
"פרי אהבה אסור וגס": אוהבים פירות? כן מה הפרי האהוב עליכם? הממ.. אגס מה הפרי השנוא עליכם? גויאבה חח

למעלה