דיון!

GrEeNwOmAn

New member
דיון! ../images/Emo29.gif

האם אתם רוכבים עם תכשיטים, פלאפונים, משקפיים במהלך הרכיבה? איך זה משפיע? אתם רוכבים עם תכשיטים כלומר- (טבעות, שרשראות, צמידים, שעונים, משקפיים, פלאפון)... ועוד...?

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לדיון../images/Emo29.gif

רכבתי פעם אחת ביום ממש ממש אבל ממש חם עם משקפי שמש. אני רוכבת עם שעון, טבעת לפעמים, ושרשרת לפעמים. אני לא רוכבת עם פלאפון כי אם הוא יצלצל אז זה יכול להבהיל את הסוס, והוא יכול ליפול באמצע השיעור, ואפילו הסוס יכול לדרוך עליו. כתבתי כבר... הדיון הזה היה בפורום סוסים, ואני עשיתי אותו גם שם!

הדיון הזה כבר היה אבל..

אםם יש לי רק שרשרת של סוס שזה כבר שנה פלוס עלי... ויש לי צמיד שכתוב עליו אפולו!! חחחח מלך!! ושעון וזהו.. אבל פלאפון וזה זה ממש לא נוחח!! במיוחד אם מתקשרים אליך ואז הסוס עלול להיבהל מהצלצול.. וגם עם עגילים אני רוכבת1 אבל צמודים..

TauraMan

New member
הדיון הזה באמת כבר היה..../images/Emo20.gif

אני רוכבת עם שרשרת ולפעמים גם עם שעון..

../images/Emo41.gif אז מה? ../images/Emo20.gif

אני רוכבת עם שרשרת שאני לא מורידה מהצוואר, ולעיתים עם שעון, אבל לא עם דברים שעלולים ליפול....

animals lover

New member
תשובה לדיון (למרות שכבר היה כזה)

אני לא רוכבת עם תכשיטים מהסיבה הפשוטה שאני לא מסתובבת עם תכשיטים בד"כ...אין לי שעון יד אז אני לא רוכבת עם שעון ואני לא רוכבת עם פלאפון-זה סתם מציק.. אני מרכיבה משקפיים קבוע כי אם לא אני כמעט עיוורת (טוב-בואו לא נגזים...) אז אני גם רוכבת איתם....ולא קרה להם כלום... גם הכרתי אחת שפעם רכבה איתי שהרכיבה משקפיים ונפלה ולא קרה למשקפיים כלום...

טוי בוי

New member
שרשרת ועגילים..נחשב?!../images/Emo60.gif

מידי פעם בחימום אני שוכחת את הפלא לי...

S H I L G I

New member
אני..../images/Emo29.gif

אני תמיד רוכבת עם שעון אולי פעם אולי כשיהיה ממש חם אני ארכב עם משקפי שמש אבל זה מקצר את טווח הראייה.. יש לי תקופות שאני עם שרשרת מסויימת הרבה הרבה זמן אז אני הולכת איתה כל הזמן אז גם ברכיבה..עד שהיא נשברת..הן תמיד נהרסות לי השרשראות שלי..פחח

תשווווווובה

אז ככה............. אני לא רוכבת עם טבעות כי זה לא נוח.. גם עם פלא פון לא..... (אני בכלל שונאת אותו) משקפיים..... אני לא ממש אוהבת לשים אותם גם בלי שום קשר לרכיבה.. שרשראות-צמידים... כל עוד השרשרת לא מכאיבה בקאנטר או משו אז סבבה... בד"כ אני שמה אותה מתחת לחולצה... עגילים זה סבבה... שעון אין לי (הורסת שעונים שכמותי) וזהו לא?!

למעלה