דיון!

GrEeNwOmAn

New member
דיון!../images/Emo29.gif

אני זוכרת שמישהו עשה את זה בפורום סוסים, אבל אני לא זוכרת מי?! טוב... אוקיי- אז תכתבו 5 או 10 סוסים תכתבו איזה ציוד משתמשים להם ואיזה טיפולים עושים להם כעיקרון, מה מורחים, ובאיזה ציוד משתמשים? מובן? מובן<??

GrEeNwOmAn

New member
אוקיי, אני והסוסים.../images/Emo29.gif

פליקס- טיפולים: כל פעם שטיפה מוחלטת של כל הגוף, חוץ משבחורף רק רגליים, עד לבטן. קרם גוף נראה לי. הוא לא צריך דברים מיוחדים הוא סוס חזק ובריא. אוכל כמו שצריך והכל. ולא עושה בעיות בשטיפה. אולי רק טיפה בכניסה לעמדה. ציוד לרכיבה: שמיכה, פד, אוכף, ראשיית רכיבה, לפעמים מושכות צד, וזיהו. פוצ'יני- טיפולים: חימר לפעמים, שטיפה מוחלטת רגילה, חוץ משבחורף רק רגליים, עד לבטן. קרם גוף. משחות על פצעים, ויש לו יחסית הרבה. הוא סוס שאוכל טוב, ולא עושה בעיות בשטיפה, חזק ובריא. ציוד לרכיבה: שמיכה, ספוג\ג'ל פד, אוכף, מגינים, ראשיית רכיבה, מרטינגל לפעמים. בוטן- טיפולים: קרם גוף, משחות על פצעים ואין לו המון, שטיפה מוחלטת רגילה חוץ משבחורף רק רגליים עד הבטן. הוא אוכל טוב ואפילו רוצה תמיד תוספת. סוס בריא וחזק. ציוד לרכיבה: שמיכה, פד, אוכף, ראשיית רכיבה. ורדה\מדונה- טיפולים: ורדה צריכה כל מיני משחות. כמובן כמו כל סוס מדי פעם ספריי נגד זבובים. שטיפה מוחלטת רגילה חוץ משבחורף רק רגליים עד הבטן. טיפול טוב מאד בפרסות, ופירזול כמו כל סוס כל תקופה מסוימת. מטפלים בך כמו מלכה דולה, דולית קטנה. ציוד לרכיבה: שמיכה, ספוג\ג'ל פד, אוכף, ראשיית רכיבה, מגינים, פעמונים,חחח, מרטינגל לפעמים אך בדרך כלל לא. רוז- טיפולים: מאד מקפידים אצלה. זקנה. אוכלת טוב. שטיפה מוחלטת רגילה חוץ משבחורף רק רגליים עד הבטן. משחות וספריים. ציוד לרכיבה: שמיכה, פד, אוכף, ראשיית רכיבה, ושנה שעברה במסלול ובמבחן דראסז' היא הייתה עם בנדז'ים.

או.קי

איקס-טיפולים: שטיפה כול הגוף חוץ מבחורף-רק רגליים ופרצוף. קרם גוף וmsm על הפצעים הוא הסוס הכי מדהים שיש לא עושה בעיות וזהו. ציוד: אוכף, ראשייה, פד פרטי,שמיכה פרטית, רצועת בטן פרטית,מגנים. גלי- טיפולים: שטיפה של כול הגוף חוץ מבחורף. קרם גוף פרצוף, זנב msm על כול הפצעים הרבים שיש לה. ציוד: אוכף, ראשייה, שמיכה,פד, מגנים או בנדג'ים,רצועת בטן. יויו-טיפולים: שטיפה כול הגוף חוץ מבחורף. קרם גוף msm על הפצע מעל הרגל האחורית. ציוד: אוכף של חוואג', רצועת בטן של חוואג', פד, שמיכה, מגנים של גלי, מושכות צד, ראשייה פרטית. ( סייח עדיין אין ציוד פרטי) קוזט-טיפולים: שטיפה כל הגוף. קרם גוף. ציוד: אוכף פרטי, ראשייה פרטית, ג'ל פד פרטי, שמיכה פרטית, מגנים פרטיים ( סוסה פרטית). כרמל טיפולים: שטיפה כל הגוף+ קרם גוף. ציוד: כרגיל, הכל פרטי!

Juli kleo rullz

New member
אוקיי... ../images/Emo15.gif

ג'וליה-טיפולים:אין משהו מיוחד... מברישים טוב (ממש טוב היא סוסת פדוק) אם חם שוטפים... שמן פרסות... שום דבר מיוחד... ציוד:שמיכה, פד, אוכף, ראשייה, מגנים. קליאו-טיפולים: לפעמים יש לה פצעי לחץ אז שמים לה יוד... וחוץ מזה שום דבר מיוחד... הדברים הרגילים... ציוד: שמיכה, פד עם חור (איפה שהאוכף עושה לה פצעי לחץ עשינו חור כדי שזה לא יגע במקום הזה...), אוכף, ראשייה, מגנים, למתחילים-גוג (כדי שהיא לא תרים את הראש) למתקדמים-זהו ברטי:טיפולים: מנקים טוב טוב את הנחיריים כי הוא תמיד מלוכלך... וגם... כרגיל... ציוד:שמיכה, פד, אוכף, ראשייה, מגנים, מרטינגייל. גיבסון:טיפולים: שום דבר מיוחד... ציוד: שמיכה, פד, אוכף, ראשייה, בנדז'ים (היא זקנה והגידים שלה חלשים), גוג (כי היא ממש רצה ומרימה את הראש) דמבו: טיפולים: איץ' פרי!!!! תמיד!!! ברעמה ובזנב כי הוא תמיד מתגרד... ציוד: שמיכה, פד, אוכף, ראשייה, מגנים, מושכות צד

קיי...

אצלנו כל הסוסים אותו דבר כמעט: טיפול: כשיש זמן אז רוחצים אותם ולמי שיש גרדת אז לפעמים שמים להם בנזיל בן זונת(כשיש או כשזוכרים) ציוד: שמיכה, וכף, ראשיה, מתג אחד לפחות לכל סוס. וזיהו.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif

רמה|, ציוד -אוכף+ שתי שמיכות+ בטיולים ראשית בית וחבל שמחובר לאוכף+ הקמור/ שבור פשוט...וזהו.! טיפול-- לפני הרכיבה הברשה, אחרי הרכיבה אם חם אז אני שוטפת אותה ואם אין לי זמן אז רק מברישה (והרבה), ספריים- נגד זבובים, פלאי משהו... ועוד ספריי נגד גרדות- שכחתי את השם למרות שהיום המדריכה שלי אמרה לי...
אני ס-נ-י-ל-י-ת......
ואם אני יזכר בעוד משהו אז אני יכתוב.....

S H I L G I

New member
אין יל כוח לכתוב הכל אז..../images/Emo29.gif

אני אכתוב רק את הדברים המיוחדים לכספרון החמוד היתה את הבעיה ברגל אז עכשיו כל יום שמים לו פולידין ואיזה משחה על הרגל ומבנדג'ים אותו וברכיבה הוא עם מגנים אבל ברגל הבעייתית שמים את הפד הזה ששמים מתחת לבנדז'ים ועל זה שמים מגנים לערבה יש בעיה שאם היא תאכל רגיל היא עלולה להחנק או משהו והיא יכולה למות מזה אז יש לה קולר כזה עם מתכת שקושרים לה לצוואר..קשה להסביר כל סוס שנפצע שמים לו פולידין על הפצע או משחה אם צריך

Juli kleo rullz

New member
הקולר הזה של ערבה... ../images/Emo15.gif

זה בדרך כלל אם סוס בולע אוויר... מה שיכול לגרום לו לקוליק... אז שמים את הקולר הזה שקוראים לו "חונק" (למרות שהוא לא ממש חונק... כאילו זה פשוט מונע מהם לבלוע אוויר...)

טוי בוי

New member
חח אני כתבתי את הדיון הזה!!../images/Emo60.gif

לא נורא נסלח לך פפפ.... טוי בוי- מגנים קידמיים לקפיצות, אופף ,חגורת בטן, שמיכה, גרמניות ללונג', רואשית רכיבה עם מתג שבוא פשוט עם לולאות זזות. ג'רי- אוכף, שמיכה, פד, חגורת בטן, מגנים קידמיים אחוריים ופעמונים, ספריי זבובים, ראושית רכיבה עם מתג שבור פשוט ולולאות קבועות ופלאש. קלייד- חזיה, מגנים קידמיים ואחוריים, אוכף, שמיכה, פד, רואשית רכיבה עם מתג שבור פשוט ולולאות זזות והגומים האלו בצד. המלט- אוכף, פד, שמיכה, מגנים קידמיים, רואשית רכיבה עם מתג שבור פשוט ולולאות זזות. ג'סיקה- אוכף ,חגורת בטן, גל ,שמיכה, ראושית רכיבה עם מתג שבור פשוט. טיפול גרדות בזנב וברעמה- טוי בוי, סידני, המלט ,ג'רי, גרייט, קלייד. טיפול גרדות בגוף- קלייד, טוי בוי. וכל סוס שיש לו פצע או שיפשוף מורחים לו משהו....

למעלה