דיון!!!!!!!!!!

דיון!!!!!!!!!!../images/Emo39.gif

שאלה שממש מעניינת אותי תענו... מה גרם לכם להתחיל לרכב על סוסים? אתם מגדירים את עצמכם מכורים לנושא? כמה פעמים בשבוע אתם נמצאים בחווה? אם יגידו לכם שאתם חייבים להפסיק לרכב? איך תגיבו? ואיך תנסו למנוע את זה?

SHoooKoLaTa

New member
עעווננהה

אח שלי התחיל לרכב על סוסים לפניי והוא עדיין רוכב. זה היה יום שמש בהיר אחד, העננים היו לבנים, והשדות טבולים בירק ירוק ועסיסי. חחחחח באתי לחווה עם ההסעה, לא הכרתי אףאחד חוץ מאח שלי כמובן. הגעתי וראיתי שאני רשומה על רוז עם המדריכה פנינה (שעכשיו לא איתנו
) אז ממש קפצתי משמחה כי אמרו לי שרוז היא אחלה סוסה והכל, ואז התמכרתי!!
כן!! אני מכורהף, נפשית, פיזית ומילולית.. בחופשים וכאלו- פעמיים או שלושה פעמים. ביומיום רגיל- פעם 1 לצערי, חוץ ממקרים חריגים שזה פעמיים. אני יבכה ואם זה לא יעזור, אני יפסיק לאכול, ואני יבריז מביצפר קבוע. אתם תראו תוך שעה הם כבר יסכימו שאני אחזור לסוסים, חחחחחחחחחחחחחחחח

טוי בוי

New member
אני התחלתי לרכב מעצמי...

אני מכורה לזה לגמרי ואף אחד לא יוציא אותי מזה לא משנה מה! אף אחד.....

puremelody

New member
אני

מה גרם לכם להתחיל לרכב על סוסים? - תמיד אהבתי סוסים אבל כששמעתי שמישהי שאני מכירה התחילה לרכב גם אני באתי איתה לראות והתחלתי גם. היא עזבה ואני נשערתי :) אתם מגדירים את עצמכם מכורים לנושא? מאוד כמה פעמים בשבוע אתם נמצאים בחווה? יש חווה שאני עובדת בה אז כל יום. בחווה שאני רוכבת בה פעם בשבוע. אם יגידו לכם שאתם חייבים להפסיק לרכב? איך תגיבו? ואיך תנסו למנוע את זה? אף אחד לא יכול להגיד לי להפסיק לרכב.

Vintage Queen

New member
אז ככה......

מה שגרם לי להתחיל לרכב זה שהייתה פה חווה קטנה וחמודה בקיסריה ולאמא שלי הייתה פעם חברה שלןימדה רכיבה אז היא לימדה אותי עם עוד כמה חברים! זה היה בערך בגיל 4.... האם אני מכורה? זאת שאלה בכלל?! ברור שכן! לא עובר יום אחד מבלי שעוברות לי בראש לפחות 100 מחשבות של/על סוסים! אני נמצאת בחווה 7 פעמים בשבוע או 6.... יום מנוחה אחד למיסי אלא אם כן זה מיקרים מיוחדים... אם יגידו לי להפסיק לרכב אני אתצאבד! אני לא אוכל להמשיך לחיות בלי זה! ובלי הסוסה שלי! אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה עם עצמי

Shai Felton

New member
../images/Emo74.gif

מה גרם לי להתחיל? לא יודעת, תמיד אהבתי סוסים וכששאלו אותי אם אני רוצה להתחיל (זה היה בכיתה ב') אז ממש התלהבתי והכל, אבל הפסקתי אחרי שנה וחזרתי בכיתה ו'.
כן אני ממש מגדירה את עצמי מכורה, אם יום אחד אני לא מצליחה לבוא אני כבר מתחרפנת.
בחווה אני קבוע 4 פעמים בשבוע, ובשבוע של תחרות אז 6 פעמים.
אני לא חושבת שאני אוכל להסתדר בלי לרכב ב-כ-ל-ל, כאילו, אני פשוט לא יכולה....

ווינגז

New member
../images/Emo142.gifתשובות../images/Emo142.gif

מה גרם לכם להתחיל לרכב על סוסים?
תמיד אהבתי סוסים וכל הזמן ביקשתי שירשו לי לרכב ואז בגיל 10 רשמו אותי לחווה...
אתם מגדירים את עצמכם מכורים לנושא?
מאודדד אני חיה ונושמת סוסים....! אני פשוט מאוהבת בהם
כמה פעמים בשבוע אתם בחווה?
מינימום פעמיים בשבוע...
אם יגידו לכם שאתם חייבים להפסיק לרכב איך תגיבו? ואיך תנסו למנוע את זה?
אמ... אני אבכה בטירוף ואני לא יכולה לחשוב מה אני אעשה בלי סוסים... אני אעשה ה-כ-ל בשביל למנוע את זה...

מכורה

זה נורא עניין אותי וריתק אותי אבל כשהתחלתי לרכב אחרי חצי שנה ראיתי שזה בכלל לא כמו שחשבתי שזה וזה אחרת לגמרי אבלן זה עדיין נורא נחמד ברור שאני מכורה אם אני נמצאת שם 7ימים בשבוע אז אני חושבת שאני מכורה אני פשוט לא יתן להם להגיד דבר כזה ואם מישהו יגיד את זה אני יהורוג אותו

HORSE GIRL2

New member
אני................../images/Emo94.gif

התחלתי לרכב כי רציתי. תמיד אהבתי סוסים, ובערך שהייתי בת 12 חשתי גל רכיבה. לקח לי שנתיים עד ששיכנעתי את אמא שלי ועד שביררנו על חווה והכול, אבל עכשיו אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי הרכיבה. זה ממש נותן לי כוח ורצון לקום בבוקר! לצערי אני בחווה רק פעם בשבוע כי זה רחוק ממני וגם יש לי לחץ בלימודים ומלא דברים לעשות..................... אם היו אומרים לי להפסיק לרכב, קודם כל הייתי שואלת למה. ואז הייתי מנסה לפתור את הבעיה. נניח אם זאת בעיה כספית- אז הייתי מציעה לעבוד תמורת שיעורים. אם זה סתם היה שאמא שלי לא הייתה רוצה שאני ארכב (לא נראה לי שזה אפשרי), הייתי אומרת שאני אברח מהבית.

צדק8

New member
../images/Emo108.gif

מה גרם לכם להתחיל לרכב על סוסים?
לויודעת..כל הבנות בערך בקבוצה שלי הלכו לחוג וגם אני באתי ( היינו 9 בערך, 8 בנות ובן..חצי בן..
) ורובן עזבו..נשארו רק 3 בנות..ואני הייתי מבניהן ואז המדריך שלנו בא ואמר לנו שהוא ידע מההתחלה שאנחנן נהיה אלה שישארו ( פעם האמנתי לו..עכשיו אני לא בטוחה..). שנה אחרי זה כבר הצתרפתי לרמה מעלי כי כל אילו שהיו איתי פרשו. למשמר העמק הצתרפתי אחרי שבאתי לתחרות, התרשמתי, ואז שי נתנה לי תמס' פלא של נעם אז באתי..ומאז אני שורצת שם חצי שבוע... אתם מגדירים את עצמכם מכורים לנושא? בהחלט ! כמעט כל דבר שאני עושה, מדברת, חושבת, מציירת, קוראת ורואה טלוויזיה עליו קשור בסוסים...שלא לדבר שאני משתדלת לבוא לרכב\לעבוד באורווה 6 ימים בשבוע..זה לא כל כך קורה בזמן האחרון אבל שיהיה..
כמה פעמים בשבוע אתם נמצאים בחווה? ממממ..בעיקרון 6. 3 פעמים במשמר העמק 2 בהזורע לעזור עם תקווה לרכב גם ולפעמים טיול שבת..לרוב לא
הייתי רוצה לבוא יותר..נגיד למשמר העמק..אבל זה לא יוצא לא מבחינה כספית ולא מבחינה של להסיע אותי לשם ולהחזיר... אם יגידו לכם שאתם חייבים להפסיק לרכב? איך תגיבו? ואיך תנסו למנוע את זה? לפני שבועיים שלוש אמא שלי אמרה לי שאם אני לא מפסיקה ללכת לשומריה ומתחילה לישון ברעות ולבוא לפעילויות מפגרות אז היא ואבא שלי יפסיקו להסיע אותי מהחוג ולממן אותו..אז נבהלתי והתחלתי לבוא
ואני לא סובלת ת'מקום הזה..כאילו נחמד שם ואנשים סבבה ( חלקם..לפחות בשכבה שלי הם בסיידר רובם) אבל אני באה לשם *רק* בגלל הסוסים ולא בגלל משו אחר. אם יגידו לי שאני לא יכולה ללכת אני יעשה ה-כ-ל (כמעט..) כדי שאני אוכל לבוא..או שאני התאבד או משו...

mkuzi

New member
תשובה,תגובה,צו'בה,תשובות,צ'ובות |ש

וואיייי איזה נוסטלגיה!!! סתם סתם... 1) אני חושב שהתחלתי לרכב בגלל שילדה בכיתה שלי רכבה וצפיתי בה שיעור אחד אז זה ניראה לי מעניין וביקשתי מאימא שלי לנסות להתחיל לרכב והיא הסכימה. 2) אני בהחלט מגדיר את עצמי מטורף על סוסים... 3) נכון לעכשיו אני בא לחוה פעמיים בשבוע. 4) אם יגידו לי שאני חייב להפסיק לרכב אני אשאל למה ואז אני אנסה לפתור ת'בעיה האיומה הזאתי בהתאם לתשובה שיתנו לי...

talkk

New member
תשובה שלי!!!!!

אני התחלתי לאהוב סוסים מגיל מאוד צעיר, כי לחברת ילדות של אמא שלי יש חווה עם מללללא סוסים, והיא הייתה נותנת לי מלא פעמים לעשות סיבובים על הפוני שלה. וככה זה התפתח עד כיתה ד', שהתחלתי לרכב... אני באמצע, אני לא כל כך מכורה לזה, אבל אם אני לא רוכבת פעמיים בשבוע לפחות, אני מרגישה שמשהו בשבוע הזה לא היה מושלם... אני נמצאת פעמיים לפחות. בד"כ זה פעמיים. ויש טיולים בחווה, ויוצאים ליומיים על סוסים, ואז אני בעצם יומיים על סוס! דבר ראשון, בחיים לא יגידו לי את זה, כי כל מי שאני מכירה תומך בי... אבל אם כן, אין לי מושג מה אני יכולה לעשות, אני אבכה,אצרח,אצעק,אמות\ הכל רק בשביל זה.... טל

עונה...../images/Emo75.gif

חחחחחחח הרבה דברים. אבל העיקרי הוא שאני ממש אוהבת סוסים. כבר מהגן ואמרו לי שיש שיעורי רכיבה אז פשוט התחלתי. ויש גם בגלל שהיו לנו שיעורי רכיבה בקיבוץ במסגרת הבית ספר. כן... שיש שיעורים אז זה איזה 5 ימים בשבוע. אבל שאין אז אולי שישי שבת. אמרו לי את זה כבר וזה לא ממש עזר כי אמא שלי יודעת שאני לא אוותר על הרכיבה ושאני אתגנב מאוחרי גבה זה כבר קרה פעם אחת.

תשובה מלאה

מה גרם לכם להתחיל לרכב על סוסים? אני אהבתי סוסים שהייתי קטנה מאוד ואחותי הגדולה התחילה לרכב (היום היא לא רוכבת) אז אני גם רציתי וממש הקפדתי ונדבקתי לנושא ואהבתי סוסים והנה אני עכשיו! סוס זאת החיה האהובה עלי... אתם מגדירים את עצמכם מכורים לנושא? כן, אני מכורה לרכיבה ולסוסים. אם אין שיעור אז אני ממש כמעט בוכה מרוב צער. כמה פעמים בשבוע אתם נמצאים בחווה? פעם בשבוע למרות שהייתי מוכנה לוותר הרבה ליותר אבל אין לי זמן... אם יגידו שאתם חייבים להפביק לרכב איך תגיבו? ואיך תנסו למנוע את זה? אני ממש אתחנן ואשעל קודם כל למה, אם הסיבה משכנעת אז אני אנסה לעשות משהו כדי שזה יסתדר, לדעתי חיי בלי סוסים אינם חיים בכלל... מקווה שעזרתי (חחח...) "ולעיתים, בטרם אקיץ משנת הלילה, אני מדמה לעצמי שאני נמצא עדיין בבסתן-הפירות באחוזת בירטויק, עומד עם ידידי הנושנים תחת עצי התפוח." קסם שחור, הסוס העדין, היפה, שיעשה כל דבר כדאי שיסביע את רצוננו! ולעולם לא יעשה שום רע לשום בן-אדם!!!!!

תשובות.......!../images/Emo22.gif

מה גרם לי להתחיל לרכב?טוב,כמה ילדות מהכיתה שלי רכבו, ובאיזה שהו שלב התחלתי ממש לקנא בהם...אז ביקשתי מההורים שלי...הם שקלו,והסכימו. איך אני מגדירה את עצמי מכורה לנושא? אני לא יודעת איך להסביר אבל אני--- מכורה מכורה מכורה מכורה מכורה מכורה לזה.. כמה פעמים בשבוע אני נמצאת בחווה? אממ לצעי בעם בשבוע אבל אני מתכננת יותר... עם יגדו לי שאני אצטרך לרכב,אני אגיד,שזה קמעט כל חיי!שחיי הם לא חיים בלי סוסים ורכיבה!!! ואני אשאל למה,ואנסה להתפשר.

עונה..../images/Emo9.gif

ממממ... אוקיי זה התחיל ככה.. כשהייתי ממש קטנה תמיד אהבתי סוסים ואמרתי להורים שלי שבבת מצווה שלי אני רוצה שיקנו לי סוס וממש בצירוף מקרים בכיתה ו' התחלתי לרכב..
אנ'לא יודעת למה.. התחלתי לרכב ומאז אני ממש מכורה!!! אבל ממש! ובמיוחד לשלוק!! מממ... עד לפני חודש בערך באתי פעם בשבוע לשיעור ומלפני חודש אני באה 3 ואולי 4 (התחלתי להתנדב..
) אם יגידו לי שאני חייבת להפסיק לרכב... אני ממש מתעצבנת מהר אז דבר ראשון ההורים שלי או מי שזה לא יהיה (שיגיד לי) יגיד לי את זה בהדרגה (חחח... למדתי על זה בתנ"ך..
) אחר כך.. מממ... אני חושבת שאני ישבור כל מה שנמצא בהשג יד! חחח... מצטערת אלה התגובות... איך אני ינסה למנוע? ממממ... אני יגיד להם שאני לא ממש שואלת אותם אם לרכב או לא..

למעלה