דיון..

the freaky girl

New member
דיון.. ../images/Emo4.gif

מה אתם חושבים על המקרה הזה, שהאמא הביולוגית מסרה לאימוץ את הילד שלה, אימצו אותו, ואחרי בערך שנה וחצי חוזרת האמא הביולוגית, ודורשת אותו בחזרה... אחרי כל הלילות שההורים המאמצים לא ישנו וטיפלו בו, וכמובן דאגו לכל צרכיו (טיטולים, חיסונים).. מה אתם חושבים? מי צריך לקבל/להישאר עם הילד?

Angel lips

New member
ואייי זה מזה קשה ממש אין לי דעה

כל צד צודק בפניי עצמו... זה ממש קשה להחליט. ניראה לי התינוק צריך ללכת לאמא הביולוגית אבל שהאמא המאמצת תיהיה חלק מהחיים של הילד...

aLiNuShKa

New member
זה באמת מקרה ממש מסובך..:\\

זה ממש קשה להורים המאמצים לדעתי..כשקורה דבר כזה.. בכל מקרה הם התרגלו לתינוק כבר..ופתאום האמא חוזרת ומבקשת את התינוק בחזרה.. זה ממש ממש בעיה..כי מצד שני...אפשר לבוא להגנת האמא הביולוגית ולהגיד שהיו לה סיבות למסור את הילד וכל זה.. :\\ מסובך.. החיים מסובכים.. קשה..:(

Mrs James

New member
אמממ...באמת קשה

אבל מבחינת חוק אסור לאם הביולוגית לעשות את זה

Zot ani 1

New member
וואי באמת נושא מסובך....

שני הצדדים מאווווד מסכנים בסיפור הזה... אבל לדעתי צריך לבדוק את מצבה של האמא - אם היא מסרה אותו בגלל שיש לה בעיה נפשית ועכשיו היא התחרטה פתאם אז כמובן צריך להשאיר אותו אצל ההורים המאמצים... אבל אם היא מסרה אותו מסיבות אחרות ומגוונות אז צריך כבר לחשוב על זה בכובד ראש... באמת בעיה רצינית....

Evil Gremlin

New member
עדיין....

אני עדיין לא חושב שאם צריכה למסור את הילד שלה אלא אם כן הנסיבות ממש ממש דורשות את זה אבל אין לה זכות לבקש את הילד אח"כ

bariska

New member
לדעתי...

הילד צריך להישאר אם ההורים שאימצו אותו.. לא ישנו בלילות..טפלו בו... אבל מצד שני זכותה של האם הביולוגית לדרוש את הילד בחזרה כי היא סחבה אותו 9 חודשים,היא הולידה אותו, תלוי בנסיבות שאימצו אותו..

Evil Gremlin

New member
תגובה!

אני חושב שהאמא הביולוגית צריכה להשתתף איכשהו בגידול הילד אבל זה ממש לא הוגן אם היא זרקה אותו ועכשיו דורשת..

Lara F

New member
זה דילמה קשה למדי...

אהמממ... תלוי למה מסרה אותו... ותלוי בן כמה הילד, ומה בחירתו...

the freaky girl

New member
הילד

בערך בן שנה, שנה וחצי.. ונראה לי שהיא מסרה אותו כי לא היה לה כסף לטפל בו.. משו כזה..

vk3

New member
תגובה אפתית- אין דרך חזרה...

איזה עינוי זה להורים המאמצים... SORRY, אם כול ההתחשבות באם הביולוגית, היא איבדה זכויותיה.

למעלה