דיון

דיון../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

1. איזה גזע לדעתכם הכי מתאים לקפיצות ולמה???? 2. איזה גזע לדעתכם הכי טוב לדראסז' ולמה???? 3. איזה גזע הכי טוב לווסטרן ולמה????

animals lover

New member
תשובות....../images/Emo107.gif

אני לא יודעת איזה גזע הכי מתאים לדרסאג' ולקפיצות-אבל לווסטרן-אין כמו קווטר הורס!!! למה? הוא נוח, רגוע, הוא "קורא מחשבות" של פרות ווסטרו זה ממש תפור עליו!

תשובות + הקפצה../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

קפיצות: הנובר,טרקהיינר אולדנבורג והולשטיינר דרסז: הנובר, טרקהיינר ואולדנבורד ווסטרן: קווטר כמובן

niko girl

New member
תשובות!!!!!

1) הכי מתאים לקפיצות זה הטורוברייד כי הוא גבוהה ואטלטי. 2) לדרסאג' את האנדלוסי בגלל הצוואר שלו וגם בגלל שהרגחליים שלו הולכות פנימה טבעי. 3) הקווטר הורס (אלה מה?) כי הוא רב תעסוקתי הוא יכול לבצע כמעט הכל.תאמינו או אל אבל אפשר לקפוץ עם קווטר אבל זה קשה לעשות איתו דרסאג' . :/

Sweet SuGaR

New member
ממש לא נכון.....

לקפיצות מתאימים האנוברים, וורמבלדים למיניהם, טרקהיינר והטורברייד גם, אבל פחות. הם יותר מצטיינים במירוצים למרות שיש כמה מהם תותחים בקפיצות. בקשר לדרסז', האנדלוסים לא מותאמים לדרסז' רגיל בגלל שהכתפיים שלהם לא מאפשרות את זה. לדרסז' האנוברים וטרקהיינרים (אני מקווה שככה אומרים
), וורמבלדים (לדוגמא: שוודי, הולנדי..) ואולדנים.. האנדלוסים יותר מתאימים לדרסז' קלאסי. לווסטרן הקווטרים שבנויים שווה בשווה... שווי משקל מעולה מותאם לברל רייסינג, קאטינג. הם סוסים עם אופי שקט... למרות שהם אחלה סוסים אני לא מתה עליהם עובדים...
אבל עדיין...

נכון... יש כמה טורוברדים תותחים....

לקפיצות.. כמו אפולו למשל!! כן כן הוא טורוברד צרפתי.. מה שאתם שומעים ביורו ספורט, בשם: FRENCH BREED זה טורוברד צרפתי!! כמו אפולו שלי

נכון... יש כמה טורוברדים תותחים....

לקפיצות.. כמו אפולו למשל!! כן כן הוא טורוברד צרפתי.. מה שאתם שומעים ביורו ספורט, בשם: FRENCH BREED זה טורוברד צרפתי!! כמו אפולו שלי

GrEeNwOmAn

New member
תשובותיי...../images/Emo175.gif

קפיצות: הנובר,טרקהיינר, הולשטיינר ואולדנבורג וערבי דרסז: הנובר, טרקהיינר ואולדנבורג וערבי ווסטרן: קוואטר

TauraMan

New member
אני לא אוהבת ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

לעשות הכללות של גזעים. כי אפשר להגיד שגזע מסוים לא טבו בכלל לענף מסויום אבל תמיד יש סוסים יוצאים מן הכלל. זה די חסר טעם. ההכללה לא נכונה ואי אפשר להסתמך עליה.

למרות שאמרו הרוב יש לי להוסיף...

גזעים לקפיצות: הולשטיינר, האנובר, טרקהיינר, ווסטפליאן, אולדנבורג, וורמבלד וטורוברד צרפתי... גזעים לדרסז'תחרותי: האנובר, וורמלבד, טרקהיינר, אולדנבורג ונראה לי שגם הולשטיינר... לדרסז' אומנותי: אנדלוסי. גזעים לווסטרן: הקווטר...

אני חושבת כמו דורון.......

לא אוהבת לעשות הכללות...... כאילו זה ברור שבכל סגנון יש את הסוג סוסים שהכי בולט ומצליח בו אבל שוב תמיד יש את היוצאי דופן....

סתיו ודרור....

דבר ראשון סתיו... תלמדי לשרשר כבר!!!!!!! דבר שני דרור... דרסז' אומנותי...? את מתכוונת לכל הדרסז'? כי כל הדרסז' הוא רכיבה אומנותית..........! אולי התכוונת לדרסז' קלאסי..?

הגבתי פה לדרור

כאילו להודעה שלה ואת מוזמנת להפסיק להגיד את זה ואמרתי שוב הערות וכו מחוץת לפורום יש לי אי סי קיו ואת יודעת אותו תודה

טורוברדים.

ובכן, גזע הטורוברד מיועד "במקור" לריצות קצרות ומהירות. את סוסי הטורוברד ניתן למצוא במירוצים ולפעמים בצפיקות עקב גופם האטלתי. לקפיצות אני מניחה שהייתי לוקחת הנאובר, סוסים חזקים בעלי יכולת קפיצה מרשימות. אך כמובן גם פוני יכול לקפוץ מאוד יפה ברגע שהוא אוהב את זה או שיש לו מבנה טוב. דרסז': ליפזנרים ואנדלוסים. סוסים מקסימים בעלי יכולת תנועה וגמישות נהדרת! לווסטרן: הקווטר האגדי.
או ערביים לשם שינוי.

למעלה