דיון

דיון../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ועכשיו אני מבקשת שנדון על הנושא שאני אציג בצורה נורמאלית ביותר. אממ.. אוקיי היה על זה כבר דיון מאד ארוך ומציף.. הנושא הוא- כמובן הקוואטר. טיעונים: למה הוא מכוער? למה הוא יפה? מה מיוחד בו? או שהוא סתם סוס? איך הוא באינגליש איך הוא בדראסז'? ועוד נקודות שתבחרו. וכמו שקודם דורון אמרה בדיון שלה- תענו על זה תשובה מלאה וכללית שנוגעת בנקודות שצגנו ועוד נקודות שלכם.

דעתי בנושא../images/Emo103.gif../images/Emo70.gif

הקוואטר הוא סוס שלפי דעתי לא מהמם ביופיו ולא מכוער בצורה זוועתית. אני חושבת שהוא יותר בכיוון של ה- מינוס. הוא פשוט לדעתי פחות יפה מסוסים אחרים. הוא יחסית שמנמן, ואני יותר אוהבת סוסים בינוניים..... אבל זה עניין של טעם של כל אחד ואחד מאיתנו. מייחד את הקוואטר הטוסיק שהוא בצורת לב כזה. אין לי תמונה אבל יש אנשים שיש להם תמונה של זה. הוא לא סתם סוס. יש לו הרבה מיומנות בתחום הווסטרן. המון המון מיומנות. בתחום האינגליש הוא מאד רדוד. הוא לא ממש טוב בקפיצות למרות שהיו מקרים מעולם. ובדראסז' בכלל לא משו- למרות ששוב אני חוזרת היו מקרים מעולם! וזיהו סך הכל! לסיכום- לדעתי הקוואטר שוטל במימיונותיו בווסטרן באינגליש לא ממש, למרות שיש מקרים נדירים אצלו, ויופי תלוי בסוס קוואטר הזה. אבל לדעתי הוא לא ממש יפה.. אבל שוב- זה עניין של טעם בלבד! ואני לא צוחקת!!

אל תגיבו..אני מנסה לעשות משו..

אתם לא חייבים! אני מנסה לעשות משו! מנהלות למחוק! ככה אתם רוצים לא?

תקשיבי

עכשיו באמת כי זה קצת מוגזם את יכולה לתת טיפונת זמן מחשבה לפני שאת לוחצת על הכפתור של ה שלח כי זה באמת דבילי לכתוב הודעות בישביל להגיד לנו למחחוק אותן כמו הודעות כלאו שאת יודעת שיעוררו ריביפם או הודעות הסיכום חודש כי אלו הודעות לא נחוצותתת כבר הסברתי לך את זה.....

לא אמרתי שאני רוצה למחוק.

וחוץ מזה לא ראיתי שיש ריבים. אמרתי שהאחרים רוצים למחוק. דרך איך הסברת? דרך האייסי שאני ב- e.g אצלך?? ככה אמרו לי.. זה נכון?

למעלה