דיון

דיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האם בחוותכם יש המון זבובים? אתם שמים לפני רכיבה חומר נגד זבובים? אתם שמים לפני תחרות חומר נגד זבובים? אתם שמים אחרי שיעורי רכיבה חומר נגד זבובים? איך החומר אצליכם בחווה? שפריצר או ששמים על היד ומורחים?

אוקי...

אז יש כמות סבירה של זבובים.. יש לנו כזה מלכודת לזבובים שתלוייה באורוות והיא כל פעם מתמלא!! אז יש פחות זבובים.. ולפני הרכיבה אחרי שאני מאכפת את הסוס אני שמה חומר נגד זבובים של fly spray זה הכי טוב... לפני תחרות אני גם שמה.. בדר"כ שאני מסיימת שעור זה יוצא ב-7 בערב וכבר אין כמעט זבובים... אז אין צורך לשים.. אבל אם נגיד אני רוכבת פעם ב.. בבוקר אז אני ישים אחרי הרכיבה.. החומר שלי הוא שפריצר... זה יותר נוח.. ולסוסי בית ספר יש גם חומר נגד זבובים של fly max וגם להם שמים...

שכחתי גם..

הסוסה שלי די רגישה לזבובים כל זבובון קטן היא מרגישה וגם כמו דורון(אפולו) בשעות שאנירוכבת יש קצת זבובים ותיקון יש אצלנו מעט זבוביפ לפחות עכשיו וגם אנחנו לא שמים הרב את החומר כי זה לא הכי עוזר שמים בקורסי קיץ כי אז זה מהבוקר עד הצוהריי אז יש די הרבה זבובים

טוי בוי

New member
יש הרבה זבובים והרבה מלכודות....

לג'רי שמים ספריי חובה! יש שפריצר.....

animals lover

New member
תשובה../images/Emo107.gif

יש לנו מלכודות זבובים ומרססים את הסוסים בחומר נגד זבובים-שפריצר ועכשיו אין אצלינו זבובים כמעט!!!

אסף 1989

New member
אצלינו אין הרבה זבובים.

אבל יש הרבה מלכודות... יכול להיות שזה בגלל זה...

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

האם בחוותכם יש המון זבובים? לא ממש, יש אצלנו הרבה מלכודות של זבובים. אתם שמים לפני רכיבה חומר נגד זבובים? כן. אתם שמים לפני תחרות חומר נגד זבובים? כן. אתם שמים אחרי שיעורי רכיבה חומר נגד זבובים? לפעמים. איך החומר אצליכם בחווה, שפריצר או ששמים על היד ומורחים? שפריצר.

תשובות../images/Emo80.gif

האם בחוותכם יש המון זבובים? אין המון זבובים, אבל יש. אתם שמים לפני רכיבה חומר נגד זבובים? כן, אבל גם בלי אפשר להסתדר! אתם שמים לפני תחרות חומר נגד זבובים? בטח, אם שמים ברכיבה רגילה אז למה לא בתחרות?! אתם שמים אחרי שיעורי רכיבה חומר נגד זבובים? לא אין טעם. איך החומר אצליכם בחווה? שפריצר מגניב כזה.

עונה...../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

כן יש אצלנו המון זבובים. אבל הם כבר מטמעטים בגלל ששמנו מלכודות. לא כן לא שפריצר

תשובותיי

אין אצלנו המון אבל בקיץ יש די הרבה ויש זמנים שיש המון בעיקר שמאד חם. אנחנו שמים בד"כ לפני תחרות ושיעור זה בא בשפיצר אבל זה לא כזה עוזר כי אחרי חמש דקות רבע שעה שוב כל הזבובים באים. הזבובים הם תמיד במגרשים אף פעם לא ראיתי זבובים באורוות

למעלה