דיון

GrEeNwOmAn

New member
דיון../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif

מברשות- אילו סוגי מברשות אתם מכירים
אילו מברשות יש לכם פרטיות
אילו מברשות יש לכל סוס וסוס ביצפר בחווה שלכם
אילו מברשות יש לסוסים פרטיים
מה תפקידי המברשות שאתם מכירים
ציוד רכיבה- איזה ציוד רכיבה יש בארגזכם, וכמה מכל דבר
עם איזה ציוד אתם משתמשים לתחרויות
ציוד הסוס- איזה ציוד יש לסוסי ביצפר אצליכם בחווה
איזה ציוד יש אצליכם לסוסים פרטיים
איזה ציוד יש לסוסים מחוותכם לתחרויות

niko girl

New member
תשובות!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

יש מברשת קשה, מברשת רכה. אין לי מברשות פרטיות חוץ ממברשות לשיער. יש לנו בחווה מברשות קשות ורכות לכל אחד וגם מברשות לשיער. מברשות לסוסים פרטטייים אותו הדבר. התפקיד של המברשת הקשה הוא: להריץ את מחזור הדם וגם כדי להוריד ליכלוכים שלא יורדים לבד. והמברשת הרכה בביל להוריד את הלילוך והאבק. אין יל ציוד רכיבה אישי. אמ יש מתגים מוחדים לתצוגה. ואוכפים יפים וגם שמיכות תצוגה. מתגים, 2 מנופים, 2 שבור חלק 2 טויסטד וואיר. 6 אוכפים 12 שמיכות או משהו כזה. ו6 ראשיות צבעוניות. אין, אין. ואני אל יודדעת איזה ציוד יש לשרי.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

אילו סוגי מברשות אתם מכירים
מברשת קשה, מברשת רכה, מברשת מיוחדת לאוליבר..חחח אילו מברשות יש לכם פרטיות
אין.. אילו מברשות יש לכל סוס וסוס ביצפר בחווה שלכם
לאוליבר יש מברשות מיוחדות (יש לו המון שיער)מברשת רכה, מברשת קשה....ועוד כמה אילו מברשות יש לסוסים פרטיים
לא יודעת מה תפקידי המברשות שאתם מכירים
הקשה לעזור להזרים דם ולהוריד לכלוך והרכה להוריד את הלכלוך אחרי הקשה. ציוד רכיבה- איזה ציוד רכיבה יש בארגזכם, וכמה מכל דבר
יש הרבה מברשות רכות וקשות ומנקי פרסות... עם איזה ציוד אתם משתמשים לתחרויות
לא התחרתי.... ציוד הסוס- איזה ציוד יש לסוסי ביצפר אצליכם בחווה
אוכפי פלזר, אוכפי ברל, הרבה שמיכות, מברשות, הקמור, שבור פשוט.. איזה ציוד יש אצליכם לסוסים פרטיים
אוכפים מהביוקר, מברשות, שמיכות, שבור פשוט, מנוף..... איזה ציוד יש לסוסים מחוותכם לתחרויות מאיפה לי?!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

סוגי מברשות- מברשת רכה מגומי, מגרדת קשה מפלסטיק, ומברשת רכה.
אין לי מברשות פרטיות, אצלנו לכל סוס יש את המברשות שלו.
לכל הסוסים יש את אותן סוגי מברשות, לכל סוס יש דלי משלו שכולל מנקה פרסות, מברשת גומי קטנה+גדולה, מסרק, מגרדת, מברשת פלסטיק ומברשת רכה.
ציוד רכיבה- שוב, לכל סוס יש את הציוד שלו - אוכף, שמיכה, מגנים, חגורת בטן, מרטינגל, מושכת צד, ראשית בית, ראשית רכיבה, מתג, הקמור (לא ממש משתמשים בו...).
ציוד לתחרויות כמעט אות והדבר, רק השמיכה לבנה.

......

אילו סוגי מברשות אתם מכירים?- קשה עם שפיצים כאלה מפלסטיק, קשה עם זיגזגים מגומי, קשה עם זיפים מחומר שהוא קצת יותר רך מפלסטיק, רכה עם זיפים מחומר סינטתי, רכה משיער של סוס. אילו מברשות יש לכם בפרטיות?- לי יש קשה מגומי עם הזיגזגים, רכה משיער של סוס, מברשת מים. מה תפקידי המברשות שאתם מכירים?- לפתוח את הנקבוביות, להזרים את הדם, להוריד לכלוכים. איזה ציוד רכיבה יש לכם בארגזכם?- יש לי אוכף, שמיכה, מגנים- 2 קידמיים ו-2 אחוריים, 4 בנדג'ים שחורים, 2 ראשיות רכיבה אינגליש, קסדה, אורלעור, שמן תינוקות, אל סבון, שמן פרסות, סבון אוכפים, שמן אוכפים, 2 ראשיות בית[אחת סגולה ואחת בורדו], מברשות, מנקה פרסות, מוריד מים, מגבת, חומר נגד זבובים. עם איזה ציוד אתם משתמשים בתחרויות?- אוכף דרסז', שמיכה לבנה, ראשית רכיבה, 4 בנדג'ים לבנים, גומיות לשיער. ציוד לסוסי ביצפר- ראשית בית[לא ברכיבה], אוכף, שמיכה, מרטניגל, ראשית רכיבה, 6 מגנים[פעמונים, קידמיים ואחוריים]. איזה ציוד יש אצלכם לפרטים?- ראשית בית, אוכף, שמיכה, ראשית רכיבה, מברשות, מנקה פרסות, שמן תינוקות, אל סבון וכו'. איזה ציוד יש לסוסים מחוותכם לתחרויות?- אוכף, שמיכה לבנה, ראשית רכיבה, בנדג'ים לבנים, גומיות לשיער וכו'.

TauraMan

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

קשה עם גומי וזיגזגים=מגרדת גומי.

טוי בוי

New member
....ביפ.....ביפ.....ביפ....

מברשות שאני מכירה- מגרדת, מברשת קשה, מברשת רכה {גוף}, מברשת פנים, מברשת קשה לפרסות, מנקה פרסות ,מגרדת ברזל, מגרדת פלסטיק, כפפה, מברשת ספוג, מורט... מברשותי- מגרדת אדומה מפלסטיק קשה, מנקה פרסות, ספוגים, מברקשת לרעמה ולזנב, ומברשת גומי כזו כמו כפפה לשטיפה... מברשות של בצפר- מגרדות מכול הסוגים, כפפה, מנקי פרסות, מגרדת ברזל, מברשות קשות, מברשות גוף, מברשות פנים, מברשות קשות לפרסות... תפקיד- מגרדת- להרים את כל הליכלוך והפרווה המיותרת למלע כידי שנוכל יותר בקלות לנקות אותו. מברשת קשה- למקרים שבהם הסוס ממש מלוכלך והמגרדת לא עוזרת. מברשת גוף- לנקות את הסוס אחרי המגרדת. מנקה פרסות- כשמו הוא. מברשת ספוג- לשטיפה לפנים. מברשת פנים- כשמה היא. מגרדת ברזל- נקות את המברשות גוף והמברשות הקשות. ציוד רכיבה פרטי- יש לי בארון... 2 מגרדות- שקופה ואדומה מנקה פרסות- אדום מברשת לזנב- ירוקה 2פוגים- צהובים שמן תינוקות קטן עם אלווורה כסדה -כחולה...
מגבת- משובצת ירוקה. שמיכה- כחולה קובן רשת- כחול כובע של החווה שחור. שוט קפיצות ורוד שוט קפיצות שחור שוט דרסאג' שחור מגנים קידמיים שחורים מגנים אחרויים שחורים ועד היום היו קוביות סוכר....ז"ל.... לא מתחרה בנתיים סוסי בצפר- מברשות, שמיכות, פדים, אוכפים, ראשיות, מתגים, חליקי חילוף לראשיות, ראשיות בית, חבלים, חזיות ,חבלי לונג', שוטי לונג', שוטי ספייר, שמן וקטרן לפרסות, ארכובות, דורבנות, אוכפים ספייר, מגנים, מגנים ספייר, תרופות, שרשראות, חגורות בטן ספייר, כסדות, סלוטיפ כזה חום... עד שאני יגיד ואווווו 55 סוסים..חח רק לג'ני יש שמיכת תחרויות מהמהת!

טוי בוי

New member
לא ממש וורוד..

טוב וורוד מלפני איזה 5 שנים אחלה של שוט אבל הצבע דהה....חחח עם ידית שחורה..... לא כזה מזעזע כמו שהו נשמע....

TauraMan

New member
עונה ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אילו סוגי מברשות אתם מכירים? מגרדת גומי/פלסטיק, מברשת קשה, קפיצית, רכה, מנקה פרסות, מברשת ראש, מסרק, מוריד מים, מברשת מים יש עוד המון אבל אלו המברשות הבסיסיות. אילו מברשות יש לכם פרטיות? מגרדת גומי קטנה{סגולה}, 2 מברשות קשות {אחת סגול כהה, השניה בהיר} 2 מסרקים{אחד סגול כהה עם כמה שינים שבורות, השני חדש יותר ובהיר יותר}, מברשת קפיצית {סגולה}, מברשת רכה {סגולה}, מברשת שער לזנב{כמו של בני אדם- אדום ושחור} מנקה פרסות{סגול, בלי השערות האלו מהצד השני
}, מספריים ומוריד מים. אילו מברשות יש לכל סוס וסוס ביצפר בחווה שלכם? יש ארגז מברשות כללי, כל מי שרוצה שם מברשות בדלי ומבריש, אחר כך מחזירים אותם למקום. אילו מברשות יש לסוסים פרטיים? כל בעל סוס ומה שהוא קונה.. מה תפקידי המברשות שאתם מכירים? תפקידי ההברשה- -~-המרצת זרם הדם בכל גוף הסוס -~-ניקיון כדי שציוד הרכיבה לא יגרום לשיפשופים של אבק כנגד הסוס ולפציעות. -~-סריקת הסוס אחרי הלילה, לבדוק אם חס וחלילה הסוס נפצע או קרה לו משהו. -~-יצירת קשר עובד-סוס -~- למראה טוב של הסוס ציוד רכיבה- איזה ציוד רכיבה יש בארגזכם, וכמה מכל דבר? המברשות כמו שכתבתי למעלה, בנוסף למברשות יש לי בתא גם- המון גומיות, לי ולסוסים. 2 כובעים. 4 שוטים(2 דרסז'{כחול ושחור}, סליחה 1.. השני של אור
ו2 קפיצות{כתום וסגול} ) באורווה יש לי 2 זוגות כפפות{כחול ושחור} ובבית יש לי זוג לתחרויות {לבן} כלור+מברשת לכלור תמונה של היפים שלי(טאורה, שלג וביג'י) שמן תינוקות מברשת שער בשבילי איזולירבנד המון עטים-עפרונות-דפים-גירים ושטויות אחרות. 2 זוגות דורבנות(מזכיר לי לשלוח אחד לפיצ
) בבית יש לי עוד 2 זוגות מגפיים. אחר כך אני אזכר בעוד הרבה דברים שיש לי בתא.. עם איזה ציוד אתם משתמשים לתחרויות? דף מצורף.... ציוד הסוס- איזה ציוד יש לסוסי ביצפר אצליכם בחווה? תלוי בסוס- טאורה- אוכף קלוס קונטאקט, מרטינגל נייד/ נייח/ גומיה {בהתאם לצורכי הילד}, שמיכה כחולה מרובעת{של אור, היא תרמה אותה לטאורה}, ראשית רכיבה ללא נוזבנד, מתג סנאפל פשוט, וחיבור לגומיה, חגורת בטן שחורה קצרה, ארשית בית שחורה עם נצנצים ורודים אלמוגי-אוכף כלוס קונטאקט {אחר}, איזו ראשיה שרוצים, מגנים אם בא לנו {אני ודרורי מצאנו מגנים מה זה חמודות עליו!!!!!}, ראשית רכיבה עם מתג סנאפל פשוט-פיצפון
, אם רוצים נוזבאנד, אם רוצים אז פלאש נוזבנד, שמיכה-מה שרוצים, עדיף אתת השמיכה הצהובה המזעזעת..
חגורת בטן שחורה עם קצת לבן מציץ, ראשית בית כחולה קטנה. נופר- אוכף רב תכליתי, ספוג, איזו שמיכה שרוצים, גומיה +רצועה לגומיה, ראישת רכיבה, מתג דיי-סנאפל, חגורת בטן לבנה, ראשית בית כחולה גדולה או משהו אחר שאנשים רוצים. קליירי-אוכף דרסז'{ירוק}, ספוג, השמיכה הישנה של דיזל{ירוק כזה מרובע}, מגנים בורדו קדמיים ושחורים אחוריים, חגורת בטן עבה או לבנה{הכי עדין שיש-כדי שהיא לא תפצע} ראשית רכיבה שחורה עם נוזבנד חום, מתג האטפורד{או משהו כזה... משהו שנראה כמו מין שרשרת, אבל פי עשר יותר עדין ויותר חזק ממתג סנאפל) ארשית בית ירוקה. נפו- אוכף קפיצות, ג'ל פד, שמיכה שחורה בצורה של האוכף, מגנים אחוריים עם פרווה, אם קופצים אז גם קדמיים, ראשית רכיבה עם סנאפל שבור פעמים, ראשית בית כחולה+אדומה. קאיה-אוכף מגעיל{הרוכבות אוהבות אותו}, איזו שמיכה שרוצים, ראשיה עם מתג סנאפל פשוט, איזו ראשית בית שהרוכבות רוצות. איזה ציוד יש אצליכם לסוסים פרטיים? דיזל-אוכף רב תכליתי מגעיל{בקרוב חופית קונה לו חדש}, ג'ל פד +כיסוי לבן, שמיכה סגולה בצורה של האוכף, חגורת בטן מעור עם גומי בצד אחד, מגנים של אסקדרון קדמים ואחורים {שחורים}, ראשית רכיבה{הנוזבנד כל הזמן נקרע!
}עם פלאש נוזבנד, מתג סנאפל שבור פעמיים עם כאלה עיגולים מגומי למניעה צביטות מהמתג, מרטניגל נייד לקפיצות, ראשית בית כחולה עם סוסים בצבע זהב. איזה ציוד יש לסוסים מחוותכם לתחרויות? ראו דף מצורף.. טוב לא מצאתי את הדף.. חפיף...

למעלה