דיון!
*מעוררת את הפורום*

ThE Fire GiRl

New member
דיון!../images/Emo88.gif *מעוררת את הפורום* ../images/Emo12.gif

אז ככה, אני לא יודעת אפ שאלו את השאלה הזאת לפני, כי הצתרפתי לא משמן לפורום, אבל אני אשאל בכל זאת...
מה הדבר שאתם הכי אוהבים אצל מוניקה סקס? האם זה הגיטרה המובילה? המלווה? התופים? הבאס? הקול של יהלי? או שמא הנושאים הקלילים של רוב השירים? או אולי הליריקה שלא כל כך קשורה לעצמה בחלק מהשירים? אני בטוחה שתענו שאתם אוהבים את כל החבילה...חחח כמוני... אבל גאד דאמט! הקול של יהלי עושה לי את זה.....יש לו קול כל כך שקסי...ררר וזה פשוט תענוג לשמוע אותו שר...ובתוספת המוזיקה היפה והמילים הגאוניות....זה כל מה שהופך את מוניקה סקס לאחת מהלהקות האהובות עליי ביותר....:) מה איתכם???? יום טוב לכווולם

הכל ביחד../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

כמובן שהקול של יהלי, הנגינה של פיטר ושל אלדד והתיפוף של שחר. כל זה ביחד יוצר את מוניקה סקס ואת הדבר היפה הזה. זה מה שאני אוהב אצל מוניקה סקס. אבל בכל זאת, אני חושב שאני נמשך יותר לנגינה של פיטר. אבל שוב, כולם ביחד זה מה שעושה לי את זה.

fushi e

New member
ממ..

הקול של יהלי באמת יפה
ממ בדוגרי זה באמת הכל ביחד,לכל אחד יש את הקסם שלו וביחד הם יוצרים משהו הרבה יותר טוב..

כמו שכתבתי פעם... ../images/Emo110.gif

אנלא מבינה למה כל אחד פתאום רוצה לצאת בסולו, או בכלל בקריירה עצמאית בנוסף ללהקה... לדעתי כל אחד תורם את שלו והנה התוצאה

רותמיקה

New member
כנ"ל...../images/Emo29.gif

אבל הקול של יהלי והגיטרה של פיטר הם הדבר שהכי עושה לי את זה במוניקה. הלחן המדהים שמשתלב באופן מעולה עם המילים הנהדרות זה פשוט בדיוק!!

מוניקה היא לא להקת רוק טיפוסית ../images/Emo22.gif

הקול של יהלי הוא לא שמיימי (פרדי מרקורי), פיטר הוא לא גיטריסט ענק (סלאש), שחר הוא לא מתופף גאוני (מייק פורטנוי) ואלדד הוא לא וירטואוז באף אחד מהכלים שבהם הוא מנגן... וחס וחלילה ושלום וטפו וטפו ועוד פעם אחת לסיום טפו שאני אומר שהם גרועים, אני רק מנסה להגיד שאף אחד שם הוא לא ברמה עולמית אבל כשהכל ביחד הם יוצרים מוזיקה שבד"כ כל כך קלילה ומדהימה בקלות שאפשר להתחבר אליה, שזה כבר לא משנה אם לפיטר אין סולואים שמונה אוקטבות מעל למי הגבוה, או ששחר טופח על התופים במקצבים מטורפים, וזה גם לא משנה שהקול של יהלי הוא לא חותך את האוויר בבהירותו ושאלדד הוא לא פרופסור למוזיקה, מה שמשנה זה שביחד המוזיקה שלהם נוגעת בהרבה אנשים, מרגשת וגם מקפיצה, שקטה אבל גם מרעישה, מחושבת אבל גם ישירה, והיא כמובן יפה...:) נ.ב. רציתי להגיד משהו על הליריקס אבל זה פשוט גורע מהחפירה שהבאתי פה...:)

עזבו אותי משמשתמש.... תראה-

אני לא חושבת כמוך. יש המון להקות בארץ (כנסיית השכל, לדוגמא-) שחברי הלהקה- כשהם מנגנים ביחד- הם נשמעים נחמד ויפה. מוניקה סקס לא!! אלדד גואטה הוא כן וירטואוז ברב הכלים שהוא מנגן בהם (כל כלי הנשיפה, קלידים)- הוא מוסיקאי מעולה, והוא יביא רק טוב למוניקות. פיטרוט הוא בסיסט+גיטריסט טוב. יוסי חממי בזמנו היה אחד הבסיסטים היותר טובים ששמעתי בחיי, ושחר אבן צור הוא מתופף בנ*&%^... אז מצטערת להגיד, המוסיקה שמוניקה עושים, היא לא רק מרגשת, מקפיצה, יפה וכו'- היא מדהימה. וארבעת המוסיקאים הנ"ל הם מוכשרים מאוד, מדהימים ברגישותם לכלים, וזה מה שהופך את המוניקות לאהבה הישראלית הכי גדולה שלי =) אה- ולגבי הליריקס- ליהלי במיוחד, יש חוש כתיבה מדהים, הוא כותב ממש יפה- הוא רגיש, ישיר, ולא מזבל ומלקק כמו שהרבה מוסיקאים עושים. הכול אצלו בא מהלב, לא מהתחת. אז בקצרה- מוניקה סקס היא אחלה להקה, נקו-דה דה דה!!

את הבנת אותי בדיוק כמו שלא ../images/Emo22.gif

רציתי שיבינו אותי... אני אמרתי ואני עדיין אומר שמוניקה סקס הם להקה מעולה לפי דעתי ואני מאוד אוהב אותם... אבל עוד דבר שאמרתי זה שאף אחד מהם הוא לא גאון מוזיקה, ואפילו אם מאוד תרצי הם לא, יכול להיות שיוסי חממה באמת היה, אבל התיחסתי למוניקה של היום, ולא של פעם. התכוונתי להגיד שכשהם מתחברים המוזיקה שלהם מדהימה, אבל כלהקה הם גם לא עושים סולואים מדהימים של פיטר, ויהלי לפי דעתי לא ניחן בקול אלוהי, אבל קול מיוחד ויפה משלו, מה שרק רציתי להעביר זה שלמרות שהמוזיקה שלהם פשוטה כלהקה, היא מאוד מאוד יפה... נ.ב. אני אומר את זה גם בגלל שאני מרגיש את זה אבל גם בגלל שחלק מהחברים שלי לא אוהבים את מוניקה סקס כי הם לא וירטואוזים כלהקה...

Just Adi

New member
בתכלס... באמת הכל אבל... ../images/Emo80.gif

קודם כל אני אוהבת את כ-ל השירים שלהם, וכל שיר שלהם אם אני מקשיבה לו חמישים פעם אני מצליחה להתחבר אליו, אפילו במשפט, אני אוהבת שיש להם שירים שאפשר לפרש פשוט איך שבא לך ושמעבירים מסרים כמו שצריך, אני אוהבת את שחר
, את זה שיש כימיה מעולה על הבמה בין כל חברי הלהקה, ואת זה שהם מוניקה

Silver Fox

New member
הגיטרות!../images/Emo82.gif

הגיטרות ברקע, הגיטרות במנגינה, ובייחוד מעברי גיטרות... (כמו המעבר המקסים ב"אני יודע"
) לפעמים יש גם פסנתר ברקע, אני אוהבת גם את זה... אני חושבת שברוב השירים שלהם הם לא ממש טיפוס של מלים עמוקות (לא בכולם! ברובם!) אבל המנגינה היפה, זה מה שעושה לי את זה, ובייחוד הגיטרות...

41SuMiT41

New member
הכל !! ../images/Emo54.gif

הקול יש יהלי שפשוט מדהיםםםם הגיטרות התופים הליריקה שלא קשורה אבל חמודה בטרוף ואיך שהכל יוצא ביחד בכזה שיר שולט !! יאפפפפפפ

למעלה