דיון
.

Because Of May

New member
דיון../images/Emo88.gif../images/Emo148.gif. ../images/Emo109.gif

ברוח החג שהגיע, עלתה בי מחשבה: הרי בפורים, רובינו מתחפשים והופכים לכמה ימים למשהו שאנחנו לא. אבל יש כאלה שעושים את זה כל השנה, יש כאלו שעוטים עליהם תחפושות כדי למשוך תשומת לב, להרגיש מיוחדים או סתם כי הם אוהבים את זה. אני, כמובן, מדברת על אנשים שנדבקו בתרבות ה"אימו", ומאז מסדרים את השיער שלהם שונה, צובעים אותו אחרת, לובשים בגדיים "אימואים" וקשוחים, מתאפרים וכו'... ולא רק הם, יש גם את הבנות שלובשות מחשופים, מתאפרות מוגזם, צובעות את שיערן והולכות על סטילטו בגובה של 15 ס"מ, או כמו שאתם הייתם מכנים אותן: "הפרחות". ויש עוד הרבה תחפושות כאלו בחיים, אני הבאתי דוגמה רק לשתיים מהן. מה אתם חושבים על כך? האם אותם "מתחפשים" באמת עוטים על עצמם מסכות ומתחפשים למשהו שהם לא, כדי למשוך תשומת לב? בשביל "פוזה"? או אולי הם באמת אוהבים את זה וחושבים שככה, הם מבטאים את ה"אנשי הפנימי" שלהם? אולי הם מנסים להשתייך לקבוצה מסויימת, ובגלל זה הם משנים את חיצוניותם? מה זו תחפושת בחיים לדעתכם? בגדים מוגזמים, איפור כבר, שיער שונה? מתי התחפושת מתחילה ומתי היא נגמרת? האם ההופעה החיצונית של בנאדם גורמית לאנשים אחרים לשים עליו סטריאוטיפים ולמתג אותו בצורה לא נכונה? אני אכתוב את הדעה שלי מאוחר יותר, אבל ממש מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים. שתפו פעולה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאמאשלו>>;

*וואו, זו שאלה קשה... הדעה שלי האמת לא מאוד מגובשת בנושא. אני כן חושבת שפורים זה הזמן שלך להיות קצת מישהו או משהו אחר... ו, לאדעת. האמת קודם הייתה לי מחשבה בנושא אבל היא נאבדה לי.
אם אני אזכר בה אחר כך אני אגיב שוב

חחחח נראה לי תפוז קלט ../images/Emo223.gif

שאת הולכת לחפור בנושא, אז הוא שלח רק את הנושא..
יאללה, עטר, תחפרי.
נמנמ, ואין לי ממש מה להגיד בנושא. אתן מכירות אותי, או שאין לי דעה או שאני לא יודעת איך להסביר את עצמי.
אני אקרא תגובות ואמצא עם מי להסכים.

אגיד דבר אחד,../images/Emo189.gif

לא צריך אביזרים ובגדים בשביל לשים מסיכה. אפשר להראות "נוראמלי" ולהיות עם מסיכה. אימואים, פרחות, ושאר הסטיגמות ככה כי הם רוצים להתקבל לקבוצה מסוימת - על פי התווית. לא הייתי קוראת לזה מסכה, למרות שזה לא הכי כנה שיש.

NoAmItA ChAn

New member
לדעתי זו סוגייה נהדרת

המממ... אני חושבת שמסכות יכולות לבוא בצורות שונות ומסיבות שונות, חלקן ממה שכתבת. אני משוכנעת שיש בנות ובנים שאוהבים את "מראה הפרחה" ואת ההתנהגות הלווית לכך, ואני בהחלט חושבת שיש בנות שמתנהגות כך משום שהן אוהבות את זה. אך מצד שני, אני חושבת שבמבט ראשון, לא ממש ניתן להבחין מי באמת אוהבת את זה ומי עושה את זה "כדי להיות עם העדר" או כי היא רוצה שיאהבו אותה או בקיצור - למרות שהיא לא הכי רוצה את זה. אימואים.. זה גם בערך ככה. אני מסכימה שכשאני רואה אנשים שהכרתי מכיתה א' ועד ו' מתלבשים "רגיל" ופתאום מכיתה ז'-ח' הם מתחילים להשתולל עם השיער, עם הבגדים, עם ההתנהגות - זה נראה טיפה מוזר, ואני מכנה את ההתנהגות הזו "אימואיזם". אבל רק במובן החיצוני של המילה, כן? אני לא בטוחה בקשר לזה.. זה מוזר. כי מצד אחד אני חושבת שיש אנשים שמתלבשים ככה וזה באמת יפה ומתאים להם, בעוד שיש אנשים שזה נראה כאילו הם שינו את ההתנהגות\החיצוניות שלהם 360 מעלות מה שנקרא (XDDDD) בפתאומיות כזאת, שזה ממש לא נראה טבעי. אבל אי אפשר לדעת. ובתכלס? אני חושבת ש-"מסכות" זה לאו דווקא משהו כזה - מסכות יכולות לבוא גם בתור צורת התנהגות שונה בקרב אנשים שונים. זה לאו דווקא לרעה. למשל, יש לי חברות שאיתן אני יכולה לצחוק ולקפוץ ולהיות כהרגלי, בעוד שיש חברות שאני יודעת להיות זהירה איתן יותר, או שיש בנים שאני מתנהגת טיפה אחרת לידם, או שיש מישהו שאני מחבבת (דוגמה XP) ואני מתנהגת טיפה אחרת לידו. אז בעצם, גם זו סוג של מסיכה, למרות שאפשר לקרוא לזה גם "התאמה התנהגותית [בהשראת הרוח הביולוגית] בקרב אנשים שונים". ואת האמת? לפעמים זה לא בא באופן מודע\מרצון. זה פשוט ככה! המממ.. ונראה לי שזהו D:

למעלה