דיון

A d i d a

New member
דיון../images/Emo88.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

כולנו יודעים שהתאומות לא ממש שיחקו טוב בסרטים\ סדרות הקודמים\קודמות שלהן. וכמו שכולנו יודעים,
מרי-קייט ואשלי
הולכות לשחק כמה זמן בסרט "צ'ארליז איינג'לס"... איך אתם חושבים שהן ישחקו שם
האם אתם חושבים שכמו כל הסרטים האחרונים של
מרי-קייט ואשלי
יתמקדו רק בבגדים שלהן

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifלא שיחקו טוב?!?!

אני חושבת שמשחק שלהן הוא מעולה כשהן פונות לקהל יעד צעיר... זה לא שהן משחקות בסרטי דרמה לגדולים, אז ברור שהן יהיו חינניות יותר בסדרות שלהן
אוקיי אז במלאכיות של צ'רלי הן יראו שהן מסוגלות לשחק גם בשביל קהל יעד מבוגר יותר
ואני לא חושבת שבכל הסרטים מתמקדים רק בבגדים שלהן!

A d i d a

New member
ראית את..

הדרך לשם וכשברומא? אז שימי לב, כן מתמקדים בבגדים שלהן. חבל כי צריך להתמקד במשחק שלהן ולא ההיפך.

מיי אופיניון

דבר ראשון- אני ממש לא מבינה למה את חושבת שבסרט "הדרך לשם" מתמקדים בבגדים שלהן
למה, כל הסרט הן חושבות איזה בגד ללבוש
לא... אז בבקשה הסבירי את עצמך... עכשיו בקשר לדיון- את לוקחת יותר מידי ברצינות את ה"ישחקו במלאכיות של צ'רלי". הן מופיעות שם בתור עצמן, משמע, הן יתנו הופעה של כמה שניות. לא יהיה להן זמן להתמקד בבגדים/בשיער או בכל דבר אחר שלהן... זו תהיה הופעה של כמה שניות מסכנות שאי אפשר להשוות אותן לשום סרט של התאומות. אם כבר אז להשוות את הסרט שייצא להן לקולנוע לסרטים הקודמים...

A d i d a

New member
אריאלה ../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אם תשימי לב, כמעט כל חצי סצנה הן מחליפות בגדים ואפשר לראות שחלק מהבגדים שהן בחרו שם לא ממש מתאימות לסצנה אלא לזה שהתאומות צריכות להראות טוב. ראית את כשברומא? אז שם זה ממש מוגזם, יותר מהדרך לשם. ואני כתבתי דיון פה, אוקיי? אתם לא צריכים לתנפל עליי.. זה דיון אם לדעתך לא יהיה להן אפשרות להתמקד בבגדים תכתבי אז בתור שרשור לדיון לא לי.

המממ...

עדי, כבר בדרך עקיפה אמרו לך את זה, אבל אני אומרת שוב... "כולנו יודעים שהתאומות לא ממש שיחקוטוב בסרטים\סדרות הקודמים\קודמות שלהן."- זו דעתך, לא דעת כולם. אני לא חושבת כמוך, אז פעם הבאה לפני שאת כותבת ש"כולנו", תבדקי מי באמת חושב ככה.

A d i d a

New member
שרון ../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

שיו, מה יש לך איתי? אם יש לך בעיות איתי תכתבי לי במסר אוקיי? למה את כזאת זונה אליי? סה"כ פתחתי שרשור. תקלטי שרון, שרשור.. את יודעת.. דיון. ג'יזס, אפשר לחשוב מה עשיתי, אמרתי תדעה שלי... ביג דיל! כמה קטנונית אפשר להיות?! אם היית עושה קצת חיפוש בתפוז.. היית רואה את מה שלא ראית... ואלה רק דוגמאות... אה ועוד משהו... הכללתי בגלל שמה לעשות, זה הרוב שחושב ככה ואם לא עכשיו אז פעם. ואם גם לא פעם, זה הרושם שנתנו לי כשעשינו שרשור על זה.. לא יודעת.. את די חדשה... אולי לא היית. ואם כל טעות שאת תעשי אני אתקן אותך אז שרון... את באמת תשנאי אותי...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

אוקיי, אז דבר ראשון- לכל מי שהעיר לעדי, עדי צודקת- זה דיון ומותר לה להביע את דעתה! וזה באמת לא במקום להעיר לה על כך... עדי- אני לא חושבת שזה היה במקום לקלל את שרון
נכון, היא אמנם לא צודקת בזה שהיא מתנפלת עליך, אבל לדעתי לא צריך לרדת לרמה הזאת... אז בבקשה תשלימו אנד בי פרנדס! חוץ מזה, תראו מה קרה איתי ועם נגה- בהתחלה- "זונה!
" והיום- "קארינוווווווש!!! נגווווווווווש!!!" והנה עכשיו היא בדרך אלי
אז תפעילו את השיקולים... -
- ממני, קארין משכינת השלום |מלאך|

ברור שמותר לה להביע את דעתה!-->

אבל היא לא צריכה לעשות הכללות שלא נכונות
אם היא הייתה כותבת שלדעתה התאומות לא משחקות כל-כך טוב בסרטים הקודמים שלהן, אז לא הייתי אומרת שומדבר. חוצמזה, זה לא נושא כזה חשוב, סה"כ אמרתי שלא כולם, זה נקרא להתנפל? למה כל מה שאחרים אמרו זה לא להתנפל?! דווקא נראה לי שהיא לא הבינה מה פירוש המילה "להתנפל".. גם אני וגם אריאלה התנפלנו עלייך? בטח גם מנדי, הרי היא חושבת שאת לא צודקת, והיא כותבת את זה, זה לא נקרא להתנפל? עדי, תאמיני לי שאין לי שום כוונה וכיף בלריב, ואפילו תשאלי את כל חברי הפורום כמה אני שונאת לריב, אבל משום מה את חושבת שאני נגדך. וגם משום מה החלטת כמו שקארין אמרה "לרדת לרמה הזאת". אז במקרה כזה, אין לי בררה.. קארין, "המלאן המשכין שלום"
---> יכול להיות שעוד נשלים, אם *מישהי* תוריד את טון הדיבור שלה...

../images/Emo35.gif--->

עדי? על מה את מדברת? נכון, אני מתקנת, אבל לא רק אותך. אולי זה רק נדמה לך. ו...את יודעת, לא צריך לקלל בשביל זה...("למה את כזאת זונה אליי?"). פ'סדר, נכון, פתחת שירשור, ואני הגבתי. וגם אני אמרתי את הדעה שלי, אפשר לחשוב! כמו שאת אומרת, את הבעת את הדעה שלך, ואני את שלי. ו-נכון, עשית הכללה, אבל אני עדיין מכירה הרבה ילדים שלא חושבים ככה. אני לא יכולה לתת לך דוגמאות, כי אין לי. אני רק יודעת מהתכתבות שלי עם ילדים בפורום. לא ה-כ-ל את יודעת. לא כ-ו-ל-ם חושבים ככה. אז כנראה קיבלת רושם מוטעה. אני לא כועסת עלייך בגלל זה, זה קרה לי לא פעם, אבל רק אמרתי לך, תיקנתי אותך, כי זה עיצבן אותי, בתור אחת שלא חושבת ככה. הממ...עדי...אולי לא הבנתי נכון...אבל..."את די חדשה...אולי לא היית"..הממ...עדי...אני הייתי כאן הרבה לפנייך, לא שזה משנה, אבל אני הייתי כאן בין הוותיקים...ככה שכן ראיתי את השירשור הזה. אני *לא* חדשה. נכון, אם כל טעות שאני אעשה את תתקני אותי, אני באמת אתעצבן, אבל צר לי לומר לך שזה לא מה שעשיתי. אה, ויש לי קליטה מהירה. אני יודעת מה זה שירשור, אין צורך לבזבז על זה אנרגיה, עדי.

A d i d a

New member
שרון

אין לי כוח לדבר על הריב שלנו עכשיו אבל אני מפה עוד מהפורום של מוטי. אני אחת מהראשונות שנכנסה לפורום, פשוט שיניתי את השם שלי מ"sparkley Judy" ל"Adida" הבנת? אז כן... אני יותר ותיקה ממך!

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif

עדי- אני חושבת שאת צודקת לחלוטין. בדיון לטוב ולרע אפשר ורצוי להביע דעה שרון- רק אם הדעה של עדי מנוגדת לשלך אין צורך לריב
עדי: כנ"ל

קשת, את בטוחה שהבנת?-->

ממש אבל ממש לא רבתי עם עדי בגלל שהדעה שלי מנוגדת לשלה
. פשוט בגלל שהיא עשתה הכללות. בעצם, האמתי, שזו לא הייתה הסיבה...אני רק אמרתי לה משו, וחשבתי שפה זה נגמר, עד שהיא פתחה את ההודעה ששם היא קיללה אותי, אז מי לפי דעתכם התחיל לריב?

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif היה קשה אבל הבנתי!

היא לא עשתה הכללות כי עשו המון המון דיונים על כישרון המשחק של התאומות והרוב היה עם דעתה של עדי. היה קומץ ילדים (שמשום מה נעלם מהפורום) שלא הסכים!

למעלה