דיון

A d i d a

New member
דיון../images/Emo88.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

והפעם כולם משתתפים! זה מן דיון כזה מן משחק.... אוקיי- איפה התאומות יהיו עוד 20 שנה
בעוד 20 שנה התאומות יהיו בנות 36, אני מניחה שכולנו יודעים שרק שחקנים רציניים נשארים בשואוביז עד לגיל מבוגר [ריצ'ארד גיר, ג'אק ניקולסון, ג'ולי אנדרוז, ג'וליה רוברטס (בת כמה היא?), איאן מקגוניגל, ג'ים קארי (בן כמה הוא..?). אתם יודעים לאילו שחקנים אני מתכוונת] מה אתם חושבים? שאם בקצב הזה התאומות יהיו עדיין מפורסמות?

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אה שחכתי... אני רוצה להבין פה משהו... גם זאת הודעה דבילית וחסרת חיים שאני כותבת?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

אוקיי, אז דבר ראשון- התאומות לא אמרו שהן רוצות להפסיק לשחק בגיל 20? או שאני מתלבלבת?
אניוויי, זה ממש תלוי- הרי הסרטים שלהן מיועדים לקהל יעד צעיר, והגיל שלהן רק תורם לזה... ככל שהן יגדלו- הסרטים שלהם יעניינו אנשים פחות [לדעתי]. תחשבו על זה- תאומות בנות 36 שמשחקות בסרטים של boy meets girl, boy & girl fall in-love, ועם רמת משחק ממוצעת. זה לא נמכר משו
אבל מצד שני- אם הן ילמדו משחק בקולג', הן יהיו שחקניות הרבה, אבל הרבה יותר טובות [ועל זה אתם חייבים להסכים איתי!]. אם הן יהיו שחקניות יותר רציניות, אולי הן יתקבלו לסרטים יותר רציניים, אולי אפילו בהוליווד. אבל כמובן שהגימיק של 'התאומות' יפסיק לעבוד עוד כמה שנים, כי... בכל זאת- 36? oh, please... זה כבר לא עובד על אפ'חד... וול, אני מקווה שהבנתם מה שניסיתי להגיד

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אז ככה אני חושבת שרמת המשחק של התאומות בגיל 20 אולי תעלה ואם לא אז אולי יהיה להן סרט אחד או שנים שהן ישחקו ביחד ... או שבכלל אחת מהן תמשיך לשחק והשניה תביים או תעצבב אופנה או ששניהן בכלל לא ישחקו יותר זה ממש תלוי אני חושבת שהן ישחקו לבד בסרטים של קולג' כאלו כמו אמריקן פאי או קומדיות רומטיות לנעורים כמו לא רק בלונדינית או 10 דברים שאני שונאת אצלך אתם יודעים ואולי במשך הזמן הן יהיו בסדרות נעורים כמו דוסון קריק או בנות גילמור ולאט לאט יעלו ברמה אולי הן ישחקו בסרטי אימה ....כמו ג'ואי מדוסון קריק אין לי מושג...

למעלה