דיון~

GrEeNwOmAn

New member
דיון~ ../images/Emo88.gif../images/Emo29.gif

על תרגילים וסוסים- איזה תרגיל אתם הכי אוהבים לעשות בדראסז'? איזה תרגיל אתם הכי רוצים ללמוד בדראסז? איזה צרגיל אתם הכי אוהבים לעשות בקפיצות? איזה תרגיל אתם הכי רוצים לעשות וללמוד בקפיצות? איזה תרגיל אתם הכי אוהבים לעשות בווסטרן? איזה תרגיל אתם הכי רוצים ללמוד ולעשות בווסטרן?

GrEeNwOmAn

New member
תשובות שלי לדיון...../images/Emo29.gif

על תרגילים וסוסים- איזה תרגיל אתם הכי אוהבים לעשות בדראסז'?אני הכי אוהבת לעשות שמיניות בקאנטר ופליינגצאיינג'ים, והצלבה. איזה תרגיל אתם הכי רוצים ללמוד בדראסז'? ללמוד יותר טוב הכל! להיות יותר מנוסת בדראסז' ולהעמיק. איזה תרגיל אתם הכי אוהבים לעשות בקפיצות? מסלול או קומבינציה. איזה תרגיל אתם הכי רוצים לעשות וללמוד בקפיצות? לקפוץ גבוה וגבוה. איזה תרגיל אתם הכי אוהבים לעשות בווסטרן? לא לומדת ווסטרן. איזה תרגיל אתם הכי רוצים ללמוד ולעשות בווסטרן? גאלללופ, זה נשמע כיף. בתמונה ג'וני הפוני השולט!

אבישג...

מתי תקלטי ש"הצלבת רגליים" היא לא שם של תרגיל..??! אם יש לך תרגיל לטרלי מועדף אז תגידי את שמו ואל תגידי סתם ה"צלבת רגליים"! מה את רוצה לעשות? לגילד? שולדר אין? פירואט? טראבר? רנאבר? האף פאס? תחליטי!

Shai Felton

New member
רעות../images/Emo170.gif

לא כולנו יודעים את השמות טוב כל כך כמוך.. אז מה? לא נכתוב?

אני סה"כ...

מוציאה אותה מהבורות הקשה בה היא נמצאת...!! כל היום היא מדברת במושגים לא נכונים אז אני סה"כ מתקנת אותה... כי אני כבר הסברתי לה באיי סי קיו על מלא דברים והיא עדיין מדברת כמו שהיא דיברה פעם לפני שאני הסברתי לה............

GrEeNwOmAn

New member
רעות... ../images/Emo29.gif

מתי תקלטי, שאני לא מפנימה את ההערות שלך, תעירי קצת לעצמך, אני לא חושבת שאת הכי חכמה, אבל תעירי לאנשים שאין להם בעייה אם זה.

Shai Felton

New member
גאלופ זה נקרא תרגיל?../images/Emo170.gif

זה מוזר... גם באינגליש אפשר לעשות גאלופ

˜Me˜

New member
גאלופ זה מקצב. ../images/Emo104.gif

בכל סגנון אפשר לעשות גאלופ

תרגילים.

דרסז': לגילד!!! הייתי רוצה ללמוד: איך לעשות את הלגילד טוב יותר, וגם מתיחת רגליים בטרוט, אולי גם פסאז'. קפיצות: אני אוהבת לקפוץ... כל דבר! אבל אני לא אוהבת כל כך קומבינציה... הייתי רוצה ללמוד: טריפל? ווסטרן: ברל ריסינג!!!! הייתי רוצה ללמוד: לעשות ספינים יותר טוב על סוס צעיר, אני שונאת כשאני לא מצליחה!!!!

פיצי....

יש הבדל גדול בין רמת הרכיבה שאת צריכה להיות בה אם את עושה לגילד לבין רמת הרכיבה שאת צריכה להיות בה אם את עושה פסאז'..!(פסאז' הוא תרגיל גרנד פרי...)

TauraMan

New member
מה זה משנה?../images/Emo20.gif

היא אמרה מה היא רוצה לעשות... יופי לה! היא רוצה|סדשג| לעשות. למה סתם לעצבן?

Juli kleo rullz

New member
את אולי לא מנסה... ../images/Emo15.gif

אבל את כן!!! אז יופי לך... את יודעת טוב שמות... את הרוכבת הכי טובה בעולם (נכון...) אז יאללה... תהני מזה וסתמי! נמאסת... קצת התלהבת יותר מדי!!! דרסאג'-הכי אוהבת לגילד הכי רוצה-פירואט (וביוטיהיפה... אני יודעת שזה לא ברמה שלי... מותר לי לחשוב קצת קדימה... אז ייקח לי עוד איזה שנתיים שלוש להגיע לזה... אז מה?!) קפיצות- הכי אוהבת קומבינציה הכי רוצה-אין אנד אאוט (תאמינו או לא אבל עדיין לא עשיתי את זה... אני מפחדת...
)

ג'ולי....

סתבי! מי את שתדברי אלי ככה?? ואם כל מה שאת שואפת אליו זה פירואט אז את ממש לא רצינית! אני למשל שואפת לעשות פיאף ופסאז'(ייקח לי עוד מלאאאאא זמןןןןן.... אבל אני לפחות שואפת לרמה הכי גבוהה שיש!) אז אני עובדת קשה ומתאמנת ובינתיים אני מגיעה להישגים!(לא פיאף ופסאז' אבל עדיין יחסית טוב לזמן שאני רוכבת.....!
)

טוי בוי

New member
אתם יודעם מה אומרים

לא קשור סתם בא לי לכתוב זה לא מכוון לאף אחד פה.. "לחשוב על הכי גרועה ולקוות להכי טוב"

GrEeNwOmAn

New member
לרעות... אההמ... ../images/Emo29.gif

תחשבי שהיא כמו אלוהים (למרות שאלוהים יש רק אחד), ואלוהים יכול להגיד הכל, על מי שבא לו. ולך מגיע את כל הקללות... פפפפפפפ.....

התרגילים שלייייי..... ../images/Emo3.gif

בדרסא'ז-החלפת רגליים.. זה ממש כייף למרות שזה מצליח לי חלקית
אני צרכיה לעבוד על זה עם הסוס... הכי הייתי רוצה ללמוד זה לעשות לגילד כמו שצריך... כי זה קצת קשה לי... אבל מדי פעם אני עובדת על זה... בקיפוצת אני אוהבת אוקסרים למרות שהם די מפחידים.. יותר מפחיד אותי טריפל!! אבל במסלול אני ממש לא מפחדת.. בקפיצות אני אוהבת את כל המכשולים.. ללמוד בקפיצות הייתי רוצה לעשות קומבינציה של 3 מכשולים1! שבין כל מכשול יש צעד קאנטר.. אבל המכשולים בקומבינציה הם 1.10 או 1.20.. יקח זמן אבל בסוף נגיע לזה..
.. אממ בווסטרן לא ניסיתי תרגילים... אני אוהבת לעשות גלום בגדר הרכיבה המערבית.. זה ממש כייף.. הייתי רוצה ללמוד לעשות את הספינים.. זה הסיבובים על רגל ציר נכון!? וגם את העצירה...(סטופ משהו...)

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אממממ.....

גלופ בגדר= סלייד סטופ סיבוב על רגל ציר= ספין =שרשרת של שלוש תרגילים

למעלה