דיון

JULI4561

New member
דיון ../images/Emo88.gif ../images/Emo39.gif

שאלה - לדעתכם : עם אווה היתה בעונה הרביעית היא עדיין היתה לוקחת ובגדול
ועם לדעתכם לא , באיזה שלב היא היתה מודחת
מי היו החברות שלה
מי היו האויבות שלה
קירצ ענו ב=ה=ר=ח=ב=ה ! אני רוצה חפירווווווווווווווווות :]

Fergie7

New member
אהבתי ת'דיון.

לדעתי היא הייתה מנצחת. חברות- נאימה ובריטני. אויבות- ברנדי[?] וטיפאני.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אז ככה

מכל ניסיוני בכל העונות שראיתי של הטופ מודל בכל עונה טיירה מחפשת זוכה אחרת ז"א עם אופי אחר אחת פאנקית,אחת איי פשן,אחת ביוטי,אחת קריזמתית וכו' וכו' בכ"א אם אווה לא הייתה בעונה השלישית קרוב לוודאי שיהיה הייתה זוכה וככה לא נראה לי שאווה הייתה זוכה בעונה הרביעית חברות?אני חושב שבריטני כי היא שובבה כמוהה ואולי גם טיפאני וקיניה אויבות?וואלה לא יודע טטיאנה?חחחח

mikmikonet

New member
שאלה מגניבה ../images/Emo13.gif

אין לי מושג אם היא הייתה זוכה, באמת שאלה מכשילה... היא בטח הייתה מתחברת עם בריטני, שיש לה קצת אופי כמו אן
אולי גם עם טיפאני הייתה מתחברת אויבות... בטח מישל

נקודונת

New member
../images/Emo152.gifהמ..

אני לא חושבת שהיא הייתה מנצחת, אבל היא הייתה מודחת בשלבים מתקדמים. אני חושבת שהחברות שלה היו (כמובן) בריטני וטיפני. עם בנות כמו קיילן ונאימה היא בטח הייתה מסתדרת. לא חברה הכי טובה, אבל מסתדרת לא רע. אני חושבת שהיא בהחלט הייתה מסתכסכת עם מישל, רבקה וטטיאנה. אמ.. זהו

randu

New member
למה אווה דווקא?../images/Emo122.gif

אווה ממש לא הייתה לוקחת בגדול! היא הייתה מתחברת לדעתי עם טיפני,קיניה וקיילן,ואולי עם כרסיטינה. היא הייתה רבה עם מישל ונואל-בדוק!
אני חשוב שהיא הייתה מגיעה לשלבלים המקדמים, כי באמת שהיו אתגרים מעניינים, ואני לא בטוח שהיא הייתה מסתדרת איתם. אני חושב שבריטני,נאימה ואווה היו מתחרות בינהן כל הזמן. לא יודע,באמת.

למעלה