דיון

JULI4561

New member
דיון ../images/Emo88.gif

עם רבקה וטיפאני לא היו עפות באותו שלב ......... .. - מי לדעתכם היתה עפה ?! - לאיזה עוד שלבים היתה מגיעה?! -האם ההחלטה הזאת צודקת[להעיף את שתיהן באותו שלב]?! - למי לדעתכם יש יותר פוטנציאל!? -מי יורת עצבנה אתכם?!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif אממ..

- מי לדעתכם היתה עפה ?! טיפאני - לאיזה עוד שלבים היתה מגיעה?! רבקה הייתה מגיעה אפילו אחרי מישל וכריסטינה -האם ההחלטה הזאת צודקת[להעיף את שתיהן באותו שלב]?!ממש לא החלטה טיפשית עדיין אני לא מבין למה העיפו את רבקה - למי לדעתכם יש יותר פוטנציאל!?רבקה -מי יורת עצבנה אתכם?!טיפאני,כי היא וויתרה וחשבה שהיא עושה מעצמה מפגרת..בכך שהיא חשבה כך היא עשתה את עצמה כזאת

mikmikonet

New member
דיונים יפים יש לך ג'ולי ../images/Emo45.gif

- מי לדעתכם היתה עפה? טיפאני בטח הייתה עפה באותו פרק. לדעתי, בלי קשר, רבקה גם יותר יפה.
- לאיזה עוד שלבים היתה מגיעה?! לא יודעת בדיוק, תלוי בהתפתחויות הפרק, אבל אני מדמיינת אותה עושה את השוט של הטבע שהן היו צריכות למצוא לעצמן את המלתחה למשל. ובטח עוד הרבה צילומים!
-האם ההחלטה הזאת צודקת [להעיף את שתיהן באותו שלב]?! אני חושבת שכמו שטיירה מחליטה כל פרק את מי להשאיר אפילו ש"ההחלטה הייתה ממש קשה", היא יכלה לעשות את זה גם בפרק הזה. נראה לי שפשוט לא היה תקציב להרבה פרקים או משהו
- למי לדעתכם יש יותר פוטנציאל?! זה תלוי בשביל מה צריך את הדוגמנית, כל אחת מתאימה לדבר אחר.
- מי יותר עצבנה אתכם?! טיפאני הייתה מצחיקה, אבל בכללי היא הייתה יותר מעצבנת

Fergie7

New member
ללא נושא XD

-מי לדעתכם היתה עפה ?! טיפאני. -לאיזה עוד שלבים היתה מגיעה?! אני חושבת שלפני שהייתה עפה לפני כריסטיה, שחכתי מי עפה ואיזה משימה
-האם ההחלטה הזאת צודקת[להעיף את שתיהן באותו שלב]?! לא ממש. קיצר ת'סדרה בפרק XD סתם, אבל ריבקה די בסדר. -למי לדעתכם יש יותר פוטנציאל!? ריבקה. -מי יותר עצבנה אתכם?! טיפאני.

randu

New member
אני לא אענה בצורת שאלות

טוב נו,אולי כן.
לדעתי ההחלטה להיף את שתיהן,הייתה כדי להראות למתמודדות שהשופטים לא יהססו לעשות החלטות קיצוניות. [?] חבל שרבקה פה,היא דווקא הייתה נראית כמו דוגמנית,והצטלמה יפה מאוד. טיפאני.. לטיפאני לא היה מראה של דוגמנית,אתם מסכימים? היא לא הייתה מצטלמת מדהים. רק בגלל שהיא עברה שינוי כזה גדול משנה שעברה,קילו אותה לדעתי. היא הכניסה טיפה פלפל וצחוקים לחאבורה,אבל זה הכל. לדעתי רבקה הייתה מגיעה למקום רביעי. מסקנה: אהבתי את רבקה מאוד,והיה לה פוטנציאל. על טיפאני לא גססתי. ווווווואי חפרתי.

SummerNightCity

New member
אחד הדיונים..

אם רבקה וטיפאני לא היו עפות באותו שלב.. - מי לדעתכם היתה עפה ?! טיפאני - לאיזה עוד שלבים היתה מגיעה?! תלוי.. יכול להיות שהיא הייתה נשארת שלב אחד או שניים, ויכול להיות שהיא הייתה בגמר, אבל לא מנצחת חח -האם ההחלטה הזאת צודקת[להעיף את שתיהן באותו שלב]?! כו הופתעתי לטובה
- למי לדעתכם יש יותר פוטנציאל!? רבקה -מי יורת עצבנה אתכם?! שתיהן באותה מידה

למעלה